Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 16, 2013

Καλά κάνει και ανησυχεί το Onalert...!! Σαρωτική η παρουσία της Χρυσής Αυγής στις Ένοπλες Δυνάμεις... 23 στους 25 ενστόλους δηλώνουν ότι στηρίζουν...!!!

Το περιστατικό είναι πραγματικό και μας μεταφέρθηκε από μονάδα της Κρήτης. 25 στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων κατά τη διάρκεια του πρωϊνού καφέ ,συζητούσαν τι άλλο, την κρίση και τις επιπτώσεις της στην χώρα και στο στράτευμα.

Μοιραία μετά από κάποια λεπτά και μετά από την κοινή διαπίστωση ότι οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας μοιάζουν αδύναμες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, “έπεσε” στο τραπέζι το ερώτημα: “και τι θα ψηφίσουμε στις εκλογές”;

Το αποτέλεσμα της “δημοσκόπησης του καφέ” ήταν συντριπτικό. Οι.....
23 από τους 25 δήλωσαν ότι θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή και οι άλλοι δύο ,ότι θα απέχουν! Αυτό είναι το κλίμα στις περισσότερες μονάδες. Και ασφαλώς δεν σημαίνει ότι όλοι όσοι δηλώνουν την προτίμησή τους στη Χρυσή Αυγή θα την εκφράσουν και στην κάλπη. Όμως είναι ενδεικτικό ότι η αγανάκτηση που έχουν μέσα τους ψάχνει να βρει διέξοδο-τιμωρία για ένα πολιτικό σύστημα το οποίο έχουν στην συνείδησή τους καταδικάσει.
(onalert)
stoxos.gr

1 σχόλιο:

  1. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...16 Φεβρουαρίου 2013 - 10:22 μ.μ.

    Και απ' τους ΟΥΚάδες οι περισσότεροι Χρυσή Αυγή υποστηρίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών