Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 13, 2013

10 χρόνια ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ο αναρχικός με τα καλάσνικοφ και τις χειροβομβίδες

Πασίγνωστος στις Αρχές ο αναρχικός προμηθευτής όπλων των τρομοκρατών
Στο πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου στα Εξάρχεια βρέθηκαν όπλα, χειροβομβίδες και πολλά φυσίγγια, τα οποία παραπέμπουν σε πιθανή εμπλοκή σε τρομοκρατικές ενέργειες, με την έρευνα να γίνεται στα πλαίσια της εξιχνίασης των υποθέσεων της ληστείας στο Βελβεντό Κοζάνης και  τη βομβιστική επίθεση στο Mall.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στην υπόθεση εμπλέκεται ένας 35χρονος πασίγνωστος στις αρχές αλλά και στο πανελλήνιο, μέλος του αναρχικού χώρου, ο οποίος παλαιότερα είχε συλληφθεί για επίθεση σε άνδρες των ΜΑΤ, από τους οποίους είχαν κλέψει τις ασπίδες.

Αναλυτικά τα ευρήματα της Αντιτρομοκρατικής:

*Δύο σακίδια πλάτης
*Δύο καλάσνικοφ με κομμένο κοντάκι
*Τέσσερις χειροβομβίδες F1 αμυντικού τύπου
*Τρεις γεμιστήρες γεμάτες, δύο με είκοσι φυσίγγια η μία και έξι η άλλη
*Τρεις γεμιστήρες κενές
*Δύο κουτιά σφραγισμένα με γεμιστήρες των 720 φυσιγγίων
*Ένα ζευγάρι γάντια
Ο 35χρονος, είχε νοικιάσει το αυτοκίνητο από μια  εταιρία στην πλατεία Αττικής στις 6 Μαρτίου, με το πραγματικό του όνομα, το οποίο φυσικά δεν επέστρεψε ποτέ. Πρόκειται για ένα πολύ γνωστό μέλος του αναρχικού χώρου. Το 2005 είχε συλληφθεί μαζί με άλλους τρεις για επίθεση με μολότοφ σε άνδρες των ΜΑΤ, από τους οποίους είχαν κλέψει τις ασπίδες, όμως αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων(!). Τότε είχε προκληθεί σάλος αφού η φωτογραφία ανέβηκε στο  indymedia, και έδειχνε τους αναρχικούς με τα λάφυρα στα χέρια τους.

Ο 35χρονος, φαίνεται πως είναι ένα από τα «κομβικά» πρόσωπα στον χώρο της τρομοκρατίας, και εξετάζεται το ενδεχόμενο να είναι ο βασικός προμηθευτής όπλων και εκρηκτικών των τρομοκρατικών οργανώσεων Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς, Επαναστατικός Αγώνας, Σέχτα Επαναστατών κτλ. Έγιναν έρευνες σε δύο σπίτια στα Εξάρχεια, με το ένα διαμέρισμα να βρίσκεται στην οδό Σκυλίτση 4 στη συμβολή με τη λεωφόρο Αλεξάνδρας και συνέλεξαν αποτυπώματα και DNA, θεωρώντας το συγκεκριμένο διαμέρισμα πολύ σημαντικό. Το διαμέρισμα το είχε νοικιάσει ο 35χρονος αναρχικός εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο όμως όταν πήγαν να τον αναζητήσουν είχε εξαφανιστεί.

Σημειώνεται ότι ο 35χρονος είχε συλληφθεί για ληστεία, τον Ιούνιο του 2005, σε ταμείο φορέα που οργάνωνε φεστιβάλ στη Μαλακάσα. Ακόμη τον Απρίλιο του 2011, είχε προσαχθεί μαζί με άλλα άτομα, για αφισοκόλληση έξω από το σπίτι ειδικού εφέτη-ανακριτή, διαμαρτυρόμενος για τον χειρισμό της υπόθεσης του Επαναστατικού Αγώνα.
Ο τρομοκράτης με τα καλάσνικοφ και τις χειροβομβίδες ήταν και αυτός πασίγνωστος στις Αρχές εδώ και πολλά χρόνια. Συγκεκριμένα, είχε συλληφθεί και φυλακιστεί για πολύκροτες υποθέσεις ληστείας και επίθεσης σε αστυνομικούς ήδη από το 2005! Η Χρυσή Αυγή επιμένει ότι το απόστημα της τρομοκρατίας θα είχε σπάσει προ πολλού, αν τα εν λόγω ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΑ άτομα δεν απολάμβαναν υψηλής πολιτικής κάλυψης.

3 σχόλια:

  1. ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ.ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ; ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΧΝΕΤΕ ΜΠΑΤΣΟΛΑΓΝΕΙΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπατσολαγνεία εδώ μέσα;... Δεν πιστεύω αυτό που διαβάζω....Αποκλείεται....
    Και ποιος σου είπε ότι κοιμούνται; Τετρακόσια τα έχουν. Κάθε κίνημα που σέβεται τον εαυτό του έχει και αυτούς που κάνουν τη βρώμικη δουλειά της προπαγάνδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΣΟ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΕΛΗ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΡΚΗ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΟΥΣ,ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΘΑ ΦΘΙΝΕΙ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.Η ΣΑΡΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΠΡΟΣ ΧΑΡΗΝ ΨΗΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΘΕΙ Η ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΑΡΧΕΣ.ΛΗΦΘΕΙ ΥΠ ΟΨΗ ΟΤΙ ΤΑ ΝΕΑΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΜΝΗ ΠΗΡΥΝΑΡΧΩΝ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ.ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΕΝΤΕΧΝΩΣ.ΟΣΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΑΡΙΣΤΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΕΙΣ ΜΙΑΝ ΜΕΓΑΛΗΝ ΙΔΕΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών