Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 23, 2013

11 Αλβανοί βαρυποινίτες-δολοφόνοι απέδρασαν από τις φυλακές Τρικάλων....Ο Δένδιας παραμένει στη θέση του


TRIKALA3 b2

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται το ενδεχόμενο συνεργασίας του οργανωμένου εγκλήματος με την Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής Τρικάλων, καθώς βρέθηκε υλικό που παραπέμπει στο οργανωμένο έγκλημα..Πωλούνταν βιβλία με τίτλους όπως "Τοχέας Χ" και  εξώφυλλο ένας μαυροφορεμένο με καλάσνικοφ

Στις 06:30 το πρωί του Σαββάτου, με το πρώτο φως της ημέρας, περίπου είκοσι άνδρες της ΕΚΑΜ, βοηθούμενοι και από άλλες ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις,
μπήκαν στη φυλακή των Τρικάλων και συγκεκριμένα στην τρίτη πτέρυγα όπου είχε καταληφθεί από τους Αλβανούς κρατούμενους με αποτέλεσμα να συλλάβουν την ομάδα των δέκα Αλβανών που είχε ανεβεί στην ταράτσα και από εκεί πυροβολούσε για δέκα ολόκληρες ώρες εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.
Κατόπιν, μετά τις......
09:00 του Σαββάτου, ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των κρατουμένων στις φυλακές Τρικάλων και σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης, στα επεισόδια της Παρασκευής απέδρασαν 11 αλλοδαποί κρατούμενοι οι οποίοι ήταν καταδικασμένοι για ληστείες και κλοπές.
Συγκεκριμένα, η εξέγερση στη φυλακή ξεκίνησε στις 20:30 της Παρασκευής όταν δύο διαφορετικές ομάδες ένοπλων Αλβανών άρχισαν να γαζώνουν την είσοδο αλλά και το εσωτερικό της φυλακής. Κατά τη διάρκεια της εξέγερσης πέντε τουλάχιστον Αλβανοί απέδρασαν ενώ από τις 06:30, που μπήκε η αστυνομία, η διεύθυνση των φυλακών ξεκίνησε την επανακαταμέτρηση των κρατουμένων, διότι υπάρχουν πληροφορίες ότι πέντε από αυτούς έχουν αποδράσει.
Οι έρευνες τόσο του υπουργείου Δικαιοσύνης όσο και της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλίας, στρέφονται στον τρόπο με τον οποίο οπλίστηκαν οι Αλβανοί κρατούμενοι της τρίτης πτέρυγας τον τρόπο που μπήκαν μέσα στη φυλακή τα όπλα και τον εγκέφαλο που συντόνισε όλη την επιχείρηση δεδομένου ότι έξι Αλβανοί επιτέθηκαν την ίδια ώρα χθες στην είσοδο της φυλακής.
Η Αστυνομία ερευνά την πληροφορία ότι ο μεγάλος αριθμός αυτόματων καλάσνικοφ που είχαν οι κρατούμενοι ήταν τοποθετημένοι σε μεγάλη τσάντα που ρίχτηκε από το ελικόπτερο, όταν προσπάθησε να αποδράσει ο Παναγιώτης Βλαστός.
Στη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στις φυλακές Τρικάλων μετά την αιματηρή ανταλλαγή πυροβολισμών, ο απολογισμός ήταν τρεις τραυματίες, κατά τη διάρκεια απόπειρας απόδρασης, το βράδυ της Παρασκευής.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την Αστυνομία έπεσαν ταυτόχρονα πυροβολισμοί από κρατούμενους στην εσωτερική πτέρυγα των φυλακών - όπου κρατούνται κυρίως Αλβανοί- και ταυτόχρονα από αυτοκίνητο έξω από τις φυλακές προς το εξωτερικό φυλάκιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr,υπήρχε όχημα έξω από τις φυλακές που πυροβολούσε κατά ριπάς τις σκοπιές. Ομάδα βαρυποινιτών ανέβηκε ταυτόχρονα στην ταράτσα και πυροβολούσε κατά των σκοπών.
Στο νοσοκομείο Τρικάλων νοσηλεύονται οι φρουροί των φυλακών Τρικάλων, μετά τους πυροβολισμούς που δέχτηκαν από τους ενόπλους. Από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους που τραυματίστηκαν, ο ένας βρίσκεται στην εντατική και ο άλλος στο χειρουργείο, καθώς έχει δεχθεί σφαίρα στο θώρακα. Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι και θεωρούν ότι δεν διατρέχει άμεσο κίνδυνο η ζωή τους. Ο τρίτος τραυματίας δεν είχε κάτι το σοβαρό και απλά δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από το ΕΚΑΒ.
Iσχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν, μετά το περιστατικό, σε καταδίωξη ατόμων, ενώ είναι άγνωστο αν πρόκειται για άτομα που ήταν στο όχημα εξωτερικά των φυλακών ή πρόκειται για δραπέτες του σωφρονιστικού καταστήματος.
Μάχη έγινε και στο εσωτερικό των Φυλακών, όπου η ένοπλη ομάδα των βαρυποινιτών, παραμένει στην ταράτσα του κτιρίου. Παράλληλα γίνεται έρευνα από το υπουργείο Δικαιοσύνης για το τι ακριβώς έχει συμβεί.
Επίσης, βρεθηκε σφαίρα δίπλα σε καφενείο και η υπόθεση έχει σκορπίσει τον τρόμοστους κατοίκους της περιοχής.
news.gr
Δείτε το βίντεο:

4 σχόλια:

  1. αντι να αναλωνωμαστε μεσω του ιντερνετ σε καταγγελτικο λογο για το ανωτερω θεμα,ας δειξουμε στους αλβανους οτι εδω ειναι ελλαδα.ο τροπος ειναι η νυχτα και το πεζοδρομιο σε καθε πολη και καθε χωριο.πρεπει να παρουν την απαντηση μαζικα και οργανωμενα.καθε αποπειρα αποσιωπισης εγκληματων απο το αλβανικο στοιχειο προς χαρην χρωματων αποτελει μεγιστο εθνικο εγκλημα.ας αγριεψουμε πραγματικα.ηρθε η ωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. prosekse min klasis re maga

      Διαγραφή
    2. ΕΛΛΑΣ!!! Θα ερθει κ σενα η ωρα σου καριολαρα του κερατα. Εχετε σηκωσει πολυ κεφαλι κ εδω δεν περνανε αυτα... Καλυτερα να ανοιξεις το βρωμομουν_ της μανας σου κ να ξαναχωθεις μεσα....

      Διαγραφή
  2. αμα κλασω μπορει και να γυρισεις και στην αλβανια απο οπου μπορει και να προερχεσαι.γραψε ελληνικα η ψοφα λοιπον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών