Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 27, 2013

Ο Αφελληνισμός συνεχίζεται...3.500 αλβανοί έλαβαν την Ελληνική ιθαγένεια κατά την περίοδο των εκλογών του 2012 (8.000 σε σύνολο 2 χρόνων)...Μαντέψτε τι ψήφισαν!!!

Το ελληνικό υπουργείο Εσωτερικών δημοσίευσε στοιχεία σχετικά με τη διαδικασία έκδοσης ελληνικής ιθαγένειας σε παιδιά μεταναστών, βάσει του νόμου της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. 

Σύμφωνα, όμως, με απόφαση του Ανωτάτου Διοικητικού Δικαστηρίου της Ελλάδας του Νοεμβρίου του 2012, εκτιμάται ότι η διαδικασία είναι αντισυνταγματική, γράφει το δημοσίευμα της σκοπιανής Ντνέβνικ.

Κατά την περίοδο από τις..... 24 Μαρτίου έως τις 22 Αυγούστου του 2012,  για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας αιτήθηκαν 39.772 αλλοδαποί. Από το σύνολο αυτό  ελληνική ιθαγένεια έλαβαν 13.425 άτομα, είπε ο Χαράλαμπος Αθανασίου, αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο συνολικός αριθμός των ατόμων που απέκτησε ελληνική ιθαγένεια, με βάση ότι γεννήθηκαν στην Ελλάδα, είναι 4595 και από αυτά τα 3501 είχαν αλβανική καταγωγή.

Κατά την ίδια περίοδο εκδόθηκαν  και 5550 ιθαγένειες σε αλλοδαπούς που σπουδάζουν στην Ελλάδα, από τους οποίους οι 4740 ήταν αλβανικής καταγωγής.
Σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα κατά την περίοδο Μαρτίου 2010-Αύγουστου 2012, έλαβαν την ελληνική ιθαγένεια 8.241 Αλβανοί, γράφει το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.
πηγή

4 σχόλια:

  1. ε! κ που κριθηκε αντισυνταγματικος ο νομος στα χαρτια μηπως εγινε τπτ στην πραξη? ακυρωθηκαν η θ ακυρωθουν οι δοθεισες ιθαγενειες η θα επαναλυφθουν οι εκλογες στις περιοχες που τα αποτελεσματα κριθηκαν απο την ψηφο των μεταναστων... Το μονο που εγινε ειναι οτι το ΜΕΓΚΑ εβαλε ενα μαυρο στη θεση της Σακακου να μας ζαλιζει το κεφαλι κ αυξηθηκαν τα διαφημιστικα βιντεο με το οτι τα παιδια τν μεταναστων πρεπει να παρουν οπωσδηποτε Ελληνικη ιθαγενεια... κ για την περιπτωση που επισημαινουμε την απαραγεια αυτη ο Δενδιας εφτιαξε κ το 5ψηφιο αριθμο για να καταγγελεται καθε Ελληνας ως ρατσιστης επειδη λεει το αυτονοητο... οτι οι νομοι ψηφιζονται κ εφαρμοζονται κατα το δοκουν.:(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κρίσιμη μάζα δημιουργείται με ταχείς ρυθμούς. Απλώς μιλήστε και διαδώστε τη γνώμη σας. Πολύ δυναμική και γρήγορη η εξάπλωση του εθνικιστικού κινήματος. Όταν δημιουργηθεί η κρίσιμη μάζα, θα υπακούσουν όλοι στους νόμους θέλουν δε θέλουν αλλά και στην πράξη θα επέλθει η αλλαγή. Μη σκύβετε το κεφάλι και ενθαρρύνετε και άλλους να φωνάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτό ακριβώς, ακόμα και αρνητικός να είναι ο συνομιλητής όταν το ακούσει απο 3 και 4 διαφορετικούς ανθρώπους, με επιχειρήματα αρχίζει και αναλογίζεται.
      είπαμε, απο εδώ και πέρα είναι οι προβατοποιημένοι που έχουν μείνει, αυτοί αν αισθανθούν οτι υπάρχει ρεύμα θα κλίνουν σιγά σιγά και οι ίδιοι.

      Διαγραφή
  3. Θα ακυρωθούν όλες οι Ελληνοποιήσεις των πρωτόγονων υποπροιόντων των βαλκανίων της ρατσιστικής περιτομής και της αφρικής.

    Άντε να μας αδειάζετε τη γωνιά .... ούστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών