Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 14, 2013

Κάθοδος ορδών από "εβραίους' στη Θεσσαλονίκη για τιμήσουν το...."ολοκαύτωμα";!..Φυσικά πρώτο τους μέλημα η κατασυκοφάντηση της Χρυσής Αυγής

 
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Συμβουλίου Μοσέ Καντόρ θα συμμετάσχει μαζί με άλλες προσωπικότητες του παγκόσμιου εβραϊσμού στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη για το Ολοκαύτωμα

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Σιωνισμός είναι ένα εθνικό απελευθερωτικό κίνημα δηλώνει ο εν λόγω "περιούσιος"...Με λίγα λόγια είναι "εθνικιστικό"..;Σωστά; Άλλα βέβαια, πάντα υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά όταν μιλάμε για εβραίους

Ο Μ. Καντόρ, μιλώντας στο ΑΠΕ, προχώρησε στη διαπίστωση ότι σήμερα υπάρχει ανησυχητική άνοδος του αντισημιτισμού και του ρατσισμού στην Ευρώπη.

Αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή, είπε ότι.....
για πρώτη φορά εδώ και πάνω από έξι δεκαετίες ένα κόμμα που απαιτεί από τα μέλη του να έχουν «άρια καταγωγή», που χρησιμοποιεί συγκεκριμένο χαιρετισμό -με προτεταμένο το χέρι- και που το λογότυπό του μοιάζει με σβάστικα έχει κατακτήσει σημαντική δύναμη σε ένα κοινοβούλιο της Ευρώπης.

«Το κόμμα της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα δεν είναι ένα ακροδεξιό κόμμα. Εκπροσωπεί ένα νεοναζιστικό όραμα που πολλοί υπέθεταν πως περιοριζόταν σε συναντήσεις και συζητήσεις κλειστού κύκλου» είπε, προσθέτοντας ότι αυτή επικαλείται σχεδόν κάθε ναζιστικό έμβλημα, στρατηγική και πολιτική, αρνείται το Ολοκαύτωμα και μόλις πρόσφατα απείλησε να κάνει σαπούνια τους μετανάστες και να τους βάλει στους φούρνους.

«Εχει ξεπεραστεί κάθε όριο και γυρνάμε σε μια πολύ σκοτεινή εποχή, όπου οι μειονότητες έπεφταν θύματα ξυλοδαρμού στους δρόμους και διεξάγονταν πορείες με πυρσούς στο κέντρο των πόλεων» είπε ο Μ. Καντόρ, τονίζοντας ότι θα πρέπει να υπάρξει άμεση αποδοκιμασία από την ελληνική κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Ενωση.

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Συμβουλίου στέκεται ιδιαίτερα στο θέμα της κρίσης σε ευρωπαϊκό επίπεδο, λέγοντας ότι αυτή απαιτεί επαγρύπνηση και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία για την έξαρση φαινομένων βίας και ρατσισμού. «Γνωρίζουμε από την Ιστορία ότι οι εξτρεμιστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν και να εκμεταλλευτούν τις οικονομικές ανησυχίες για την εξυπηρέτηση της ρατσιστικής και εξτρεμιστικής τους ατζέντας» επισημαίνει.

Αναφερόμενος στις πρόσφατες δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού Τ. Ερντογάν κατά του σιωνισμού, είπε ότι πέρασαν την «κόκκινη γραμμή».

«Συγκρίνοντας τον φασισμό με τον σιωνισμό, το εθνικό απελευθερωτικό κίνημα του εβραϊκού λαού που σχηματίστηκε προκειμένου να χτίσει ένα σπίτι για έναν λαό που υπήρξε θύμα ενός εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας, ο Τούρκος πρωθυπουργός επιδεικνύει αδυναμία να κατανοήσει την Ιστορία» είπε, προσθέτοντας ότι αυτού του είδους η ρητορική απομακρύνει την Τουρκία ακόμη περισσότερο από τη Δύση και την Ευρώπη και τη φέρνει εγγύτερα στο Ιράν.

"ΕΘΝΟΣ"

15 σχόλια:

  1. Που ακριβως θα γινουν αυτες οι "εκδηλωσεις"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο εβραϊκό μνημείο του "ολοκαυτώματος" στη Θεσσαλονίκη (οι υπόλοιπες πόλεις που μοιράζονται τη "χαρά" να έχουν τέτοια μνημεία είναι η Αθήνα, ο Βόλος και η Ρόδος) θα γίνει η "εκδήλωση" την Παρασκευή.

      Δες ένα...κομψοτέχνημα. Απόρροια του Πολιτισμού και της Τέχνης!!!
      http://glypto.files.wordpress.com/2008/07/08072008424.jpg

      Οι υπόλοιπες κάπου διάβασα ότι θα πραγματοποιηθούν σε αίθουσες της ΕΡΤ3

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Γιαυτην την εκδήλωση ο ξεφτιλισμένος ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ μπουταρης προφανώς θα έδωσε άδεια στους γαμψομυτηδες ετσι?
      Διοτι για την γενοκτονία των Ποντίων απο τους Μογγόλους οχι απλα δεν έδωσε άδεια αλλα όπως γνωρίζεις τους σέρνει και στα δικαστήρια.
      Πραγματικά αυτα που ζούμε ειναι πράγματα απίστευτα, εχει αναστραφεί ο κόσμος, πρόκειται περι μιας ανεστραμμένης πυραμίδας οπου ο μιαρός ειναι αποδεκτός και ο ηρωικός ειναι κατακριτέος, οπου ο εκ ΦΥΣΕΩΣ ημέτερος, ο δικός σου είναι καταδιωκόμενος και ο εισβολέας ο αλλόφυλος ο αλλότριος και ζημιογόνος ειναι ευκταίος, αποδεκτός και εκθειαζομενος.
      Η Σαπίλα ειναι νόμος και το αυτονόητο ειναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ.

      Διαγραφή
    3. Στην Λάρισα έχουν ονοματίσει πλατεία Άννα Φρανκ! Στον Βόλο υπάρχει οδός προς τιμήν του Αβραάμ Μπεναρόγια, επειδή ίδρυσε στη πόλη εργατικό κέντρο για να δημιουργεί ταραχές.

      Διαγραφή
    4. Η οποία Αννα φρανκ πέθανε απο τύφο...
      Βέβαια έχουν γραφτεί δεκάδες πραγματείες ως προς το κούφιο αυτο θέμα, εχει αποδειχτει και αυτο μια γελοία εβραϊκή μυθοπλασία με τα "γραπτά" της συγκεκριμένης Εβραιας να αλλάζουν μεσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα 3 γραφικούς χαρακτήρες, και με τις σημειώσεις τις να έχουν "μονταριστεί" με στυλό ο οποίος δεν μπορούσε να υπάρχει την δεκαετία του 40.

      Φυσικά το να ρωτήσουμε εαν οι Εβραιοι εχουν κάποια οδο στο Ισραηλ για την γενοκτονία των Ποντιων ειναι απλα ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΑ και η ερώτηση ειναι ρητορική.

      Διαγραφή
  2. Όπως αυτοί κάνανε "μόδα" στους διαπλεκόμενους σκώληκες τον εθνικισμό τους (που είναι πολύ παραπάνω απο απλός εβραικός εθνικισμός, αλλά τέλος πάντων).
    Έτσι και εμείς διαλέγουμε εθνικισμό για την πατρίδα μας, τα παιδιά μας, το μέλλον μας.

    Ποιό είναι το θέμα τους δεν μπορώ να καταλάβω.
    Αν ήταν κατ' ελάχιστον σωστοί θα έπρεπε να το παραδεχτούν αυτό... αλλά ποιός έχασε την ντροπή του για να την βρούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αλήθεια είναι οτι δεν χρειάζεται να σχολιάσεις πολλά απο τις δηλώσεις του εκπρόσωπου του γαμψομυτικου καρκινώματος της ανθρωπότητας, πρώτον οτι το υποτιθέμενο "έγκλημα" εχει μόνον κατήγορους διότι οι κατηγορούμενοι ειναι νεκροί, ηττημένοι, εκτος νόμους και διωκόμενοι και δεύτερον οτι τα "στοιχεία" ως προς το θέμα οπως και ο τρόπος χρησιμοποίησης τους για την στοιχειοθέτηση του "ιερού δόγματος" του διεθνούς καθεστώτος επι του οποίου κάθεται το εν λόγω καρκίνωμα, φαινεται απο το γεγονός του οτι τις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ δηλώσεις ενος Χρυσαυγιτη που όλοι είδαμε το κατα πόσον ηταν "σοβαρές" οι ειρωνικές και ειπωμένες εν είδει αστεϊσμού , τις χρησιμοποιούν ως "απόδειξη οτι θέλουν να κάνουν τους μετανάστες σαπούνια και να ανοίξουν φούρνους"(τέτοιος πόνος ο Γαμψομυτης ΑΝΤΙ άνθρωπος για τους μπαγκλαντεζιανοπακιστανοαφγανους εν Ελλάδι, αλλα για τους Παλαιστινίους στο Ισραήλ μάλλον δεν υφίσταται κάποιο πρόβλημα...)
    Επισης τι ΔΟΥΛΕΙΑ εχει ο Ασιατης υπανθρωπος να εκφέρει γνώμη για την πολιτική ζωή της Ελλαδος και επισης τις Σιωνιστικες πρακτικές της ανέγερσης τειχών, ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΩΝ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ και πολεμικών επεκτάσεων της επικροτεί για τον εαυτό του αλλα τις καταδικάζει για τα άλλα έθνη, ΠΑΝΤΑ Ευρωπαϊκά.
    Τελος θα κρίνει ο ΕΒΡΑΙΟΣ το ποιος εγγίζει την ΕΥΡΩΠΗ και ποιος οχι(?)... μάλλον κάτι παραπάνω θα ξέρει εκ των έσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Μωσέ Κάντορ ανήκει στους ολιγάρχες της Ρωσίας. Την εποχή του αλκολικού Γιέλτσιν κατάφερε, όπως κι΄αλλοι Εβραίοι, να σφετερισθεί κρατικές επιχειρήσεις. Ο Κάντορ έκλεψε τη μεγαλύτερη επιχείρηση αγροχημικών της Ρωσίας, την ALCAN.
    Αυτός διαδέχθηκε στην προεδρία του Εβραϊκού Συνεδρίου της Ευρώπης τον Μίκαελ Φρήντμαν, βουλευτή του χριστιανοδημοκρατικού κόμματος της Γερμανίας! Εβραίος βουλευτής σε αυτοχαρακτηριζόμενο χριστιανικό κόμμα.( χα,χα,χα !!!)
    Το ΚΙΣ Ελλάδος είναι παράρτημα του Εβραϊκού Συνεδρίου Ευρώπης.
    Ο Ρόλαντ Λωντέρ είναι γυιός και κληρονόμος των επιχειρήσεων καλλυντικών Εστέ Λωντέρ. Αντικατέστησε στο Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο ( Σεναχεντρίν) τον Έντγκαρ Μπράνφμαν, ιδιοκτήτη της Seagram, Vivodi και Universal Studios και Universal Music.
    O Λωντέρ είναι υπέρμαχος της ιδρύσεως τζαμιών στις ΗΠΑ και της αποδόσεως της αμερικανικής υπηκοότητος σε 11 εκατ. εγχρώμους παρανόμους μετανάστες.
    Τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει δεκαδες τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς στα κράτη της Ανατολικής Ευρώπης για πολιτική επιρροή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
      ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΤΑΤΕΣ πληροφορίες για ακόμη μια φορά.

      Διαγραφή
    2. Και ενας οβριος απ' τους αντιθετους για τον διορισμο του Τσακ Ηαγκελ στο Υπουργειο Αμυνας.
      Γιατι ο Χαγκελ ειχε πει οτι "ειμαι υπουργος των ΗΠΑ και οχι του ....γιδισραελ"



      Πατρικιος

      Διαγραφή
  5. ΠΑΡΑΡΙΕΣ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θυμάμαι τον ιδεολογικό μου όταν πριν 25 χρόνια και όταν άρχισαν τα στίφη
    ασιατών και μουσουλμάνων να εισβάλουν στην Σουηδία, με είχε πει:

    Οι σιωνιστές γνωρίζουν ότι θα υπάρξει και νέος γύρος, για αυτό τον λόγο
    θα φέρουν στην Ευρώπη όσους περισσοτερους μπορούν, και όταν θα
    σημάνουν τα τύμπανα του πολέμου, θα έχουν ένα ανάχωμα με
    αναρχικούς και μουσουλμάνους απέναντι στους Εθνικιστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ14 Μαρτίου 2013 στις 12:39 μ.μ.

    ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΦΙΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΤΙΝΤΗ ΛΑΚΗ ΦΛΟΥΦΛΗ ΣΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΔΑ ΡΕΠΟΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΕΙΘΗΝΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΥ..ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ Π Ο Ρ Δ Ω Ν....ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για οσους δεν το εχουν δει.

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8oe9hokZizM

    Οι οβριοι ειναι ο καρκινος της Ανθρωποτητας και χρειαζεται επιγοντως "χειρουργος με νυστερι" για την απαλλαγη της απ την νοσο.

    Ολα τα δεινα που υποφερει η ανθρωποτητα σημερα, αλλα και στο παρελθον, προερχονται απο δαυτους.




    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών