Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 17, 2013

ΜΕ ΛΕΣ ΦΑΣΙΣΤΑ

Δείτε το βίντεο


ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Σπίτια Παλαιστινίων ψεκάζονται με λύματα ως τιμωρία για την οργάνωση διαμαρτυριών ενάντια στο Τείχος του Απαρτχάιντ.

    Οι ισραηλινές δυνάμεις ψέκασαν παλαιστινιακά σπίτια στο χωριό Νάμπι Σάλεχ με ακατέργαστα λύματα ως τιμωρία για την οργάνωση εβδομαδιαίων διαδηλώσεων ενάντια στο Τείχος του Απαρτχάιντ χτισμένο σε κατεχόμενα εδάφη της Δυτικής Όχθης.

    Ο παρατηρητής φύλακας των Ανθρώπινων δικαιώματα B’Tselem δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει θωρακισμένα βυτιοφόρα φορτηγά του Ισραήλ εφοδιασμένα με “κανόνια νερού”, που ψεκάζουν το αποκρουστικό υγρό κατά των Παλαιστινίων διαδηλωτών.

    Το B’Tselem είπε σε μια δήλωση ότι οι ισραηλινές δυνάμεις στόχευσαν επίσης, όλα τα σπίτια του χωριού με τα λύματα. Ο ισχυρός πίδακας έσπασε τα παράθυρα και προκάλεσε μεγάλη ζημιά στα σπίτια, δήλωσε η ισραηλινή οργάνωση. “Προκαλεί περιβαλλοντική ζημία επίσης,” επεσήμανε.


    Το μη-θανατηφόρο όπλο έχει προστεθεί στο οπλοστάσιο των Ισραηλινών για έλεγχο του πλήθους, δήλωσε το B’Tselem, αν και το βίντεο δείχνει καθαρά ότι έχει επίσης χρησιμοποιηθεί εναντίον της Παλαιστινιακής ιδιοκτησίας.

    Ο ισραηλινός στρατός ήδη ψάχνει για μια εναλλακτική λύση για τα δακρυγόνα για τον έλεγχο του πλήθους, υποστηρίζοντας ότι οι Παλαιστίνιοι τώρα ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν το αέριο και τα αποτελέσματά του.

    Δειτε το βιντεο με τους υπανθρωπους οβριους, τα "θυματα του κωλοκαυτοματος" που τιμησε ο της πουτ@ανας γιος Σαμαρας χθες στην Θεσσαλονικη.
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-njv7RJqtRM

    http://filopatria.wordpress.com/2013/03/17/%CE%B9%CF%83%CF%81%CE%B1%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CE%AD%CF%82-%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%88%CE%B5%CE%BA%CE%AC%CE%B6/



    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών