Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 24, 2013

Προκληση από την Αυστραλιανή Πρωθυπουργό.."Δεν θα εκδίδουμε βίζα στους Χρυσαυγίτες"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο τρόμος και ο φόβος έχει κυριεύσει σε τέτοιο βαθμό τις καρδιές των αντιπάλων μας που τους οδηγούν σε σπασμωδικές κινήσεις. Οι νίκες του Εθνικισμού είναι συνεχείς και επαναλαμβανόμενες εξαναγκάζοντας τον εχθρό να δείξει το πραγματικό, στυγερό του πρόσωπο. Το μίσος τους για την Εθνικιστική ιδεολογία, που όπως γράφει ο W.Bagehot είναι "τόσο παλιά όσο και η Ιστορία", είναι ταυτόχρονα και η αφετηρία της κατάρρευσής του απεχθές ιδεοληπτικού διεθνιστικού υλιστικού μοντέλου που δόμησαν στα συντρίμμια μιας άλλοτε κραταιάς Ευρώπης των Εθνών. 
Τα ένστικτα όμως είναι πιο δυνατά από κάθε πρόσκαιρο αγαθό, είτε αυτό λέγεται χρήμα, είτε "δημοκρατία"(όπως την εννοούν σήμερα..), και όταν συνδυάζονται με την ορμή της φυλετικής καρδιάς το αποτέλεσμα είναι δεδομένο.
Η Νίκη των Εθνών.

Αν κάποιος θέλει να μπει στην χώρα μας και να φέρει εδώ τις απεχθείς ιδέες του, δεν θα το επιτρέψουμε, δήλωσε η πρωθυπουργός της Αυστραλίας Τζούλια Γκίλαρντ αναφερόμενη στο θέμα χορήγησης βίζας σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής που προτίθενται να επισκεφθούν την Αυστραλία.

Η «Χρυσή Αυγή» προσπαθεί να ανοίξει γραφεία στην Αυστραλία. «Δεν υπάρχει θέση για τέτοιου είδους πολιτικούς στο έθνος μας» δήλωσε η Αυστραλή πρωθυπουργός στον «Νέο Κόσμο».

«Ελέγχουμε κάθε άτομο που.....
προτίθεται να επισκεφθεί την Αυστραλία και, βέβαια, έχουμε ελευθερία λόγου στη χώρα μας. Ακόμα και αυτοί που έχουν τις πιο απεχθείς απόψεις, δεν φιμώνονται στην Αυστραλία. Εντούτοις, αν κάποιος θέλει να μπει στη χώρα μας και να φέρει εδώ τις απεχθείς του ιδέες, δεν θα το επιτρέψουμε. Δεν υπάρχει θέση στο έθνος μας για τέτοιου είδους πολιτικούς και τέτοιου είδους πολιτικές ιδέες» δήλωσε η Αυστραλή πρωθυπουργός.

 Η «Χρυσή Αυγή» προσπαθεί να ανοίξει γραφεία στην Αυστραλία, ενώ πριν από περίπου ένα μήνα ο βουλευτής του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης, δήλωσε σε εκπομπή του ομογενειακού ραδιοφωνικού σταθμού 3ΧΥ στη Μελβούρνη ότι βουλευτές του κόμματος θέλουν να επισκεφθούν την Αυστραλία. (newsbomb.gr)

12 σχόλια:

  1. ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΜΦΙΛΕΓΩΜΕΝΟ ΠΡΩΣΩΠΟ ....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κ. Gillard, ας κοιτάξει καλύτερα τίς φοβερές εξαγωγές ζώντων ζώων κάτω από απάδεκτες συνθήκες και τήν μεταχείρηση αυτών κατά τήν εκφόρτωση από τα πλοία σε λιμάνια τής Μ. Ανατολής πρός τέρψιν τών μουσουλμανων και εβραίων.(Σφαγή χαλάλ).
    Η. κ.Gillard, ηταν ή ίδια που είπε οτι δεν θέλει μουσουλμάνους στήν χώρα της, αν δεν προσαρμοστούν με τούς νόμους τής Αυστραλίας! Τώρα, φαίνεται να πέρνει εντολές από τα "νεα της αφεντικά", αλλά δυστυχώς γιαυτήν, χάνει το παιχνίδι, γιατι ο πατριωτισμός βρίσκεται σε άνοδο απ άκρη σ ακρη σε όλον τόν Πλανήτη μας. Ο Marcus Aurelius ( ψευδώνυμο) και αυστραλός εκανε το Βιντεο που αναρτήσατε σήμερα με τήν Barbara Spectre. Σήμερα τόν έριξαν. Παρακαλώ διαβάστε το κείμενο που έστειλα στο FB, περί ΠΑΙΔΕΙΑΣ. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΒΡΑΙΟ-ΜΑΣΣΟΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΕ ..ΕΞΑΡΣΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ.. ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΟ ..
    ΓΝΗΣΙΑ ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ !!! ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .. ΚΑΜΜΕΝΟΣ , ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ , κ.ο.κ. ........ (σ.σ. όλες οί παπαριές δηλαδή).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο αντρας της ειναι λομπιστας στην Αυστραλια για τους οβριους.

    Οποτε τρεξε-γυρευε


    Πατριικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Και του λογου μου το αληθες...............

    Australia's tax dollars at work: gives half million to tart up Auschwitz

    Photo: Prime Minister Julia Gillard skilfully lights candle (her husband lobbies for Israel). Note the faux-menorah, designed with all the quiet taste for which their people are famous. Could that be Himmler's ghost standing behind them? In background is professional-survivor Kitia Altman (Irving on Australian TV: "How much money have you made from that tattoo, Kitia?"). Little-known fact: Orthodox Jewish women shave their heads bare and wear wigs.


    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπερεζόφσκι
    ενας οβριος λιγωτερος

    Ας παει στο πατερα του το Διαλο ο πουστο-οβριος


    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. Επειδἠ πάρα πολλοί σε αυτήν εδώ τη χώρα συνεχίζουν να αποκαλούν τη Μέρκελ «Ναζί» και άλλα παρεμφερή (φυσικά ανόητα για να μη πούμε βλακώδη), καλούμε τους πάντες να διαβάσουν με ΜΕΓΑΛΗ προσοχή το παρακάτω άρθρο και να θυμηθούν τη ρήση του Ernest Renan : Όπου επικρατεί ο Ιουδαίος ο άλλος δεν μπορεί να ζήσει.

    Γράφει ο Ιωάννης Αυξεντίου

    Σε προηγούμενο άρθρο για την καταγωγή τριών ηγετών μεταξύ αυτών και της Μέρκελ, ο Θεόδοτος είχε αναφερθεί στην ιουδαϊκή καταγωγή της καγκελαρίου Angela Dorothea Merkel. Πράγματι, ήταν γνωστό ότι το επίθετο του πατέρα της, Kasner, ήταν ένα συνηθισμένο εβραϊκό επίθετο των ασκεναζίμ εβραίων της Γερμανίας. Προσφάτως, κυκλοφόρησε στην Γερμανία ένα βιβλίο με τον τίτλο: Άνγκελα Μέρκελ- Η Καγκελλάριος και ο κόσμος της, στο οποίο ο Γερμανός δημοσιογράφος Stefan Kornelius κάνει μια εμπεριστατωμένη έρευνα στο γενεαλογικό δένδρο της Μέρκελ, και αποκαλύπτει ότι ο πατέρας της ήταν Πολωνός και το πραγματικό του όνομα ήταν Kazmierczak . Όταν μετανάστευσε από την Πολωνία στην Γερμανία, το άλλαξε επί το γερμανικότερο σε Kasner. Ο δημοσιογράφος δεν μας δίνει περισσότερες πληροφορίες, και οι λόγοι, όπως θα φανεί παρακάτω, είναι μάλλον προφανείς. Το επίθετο Kazmierczak προέρχεται από το όνομα Kazimierz, μία ιστορική συνοικία της Κρακοβίας, γνωστή γιατί αποτέλεσε το κέντρο της εβραϊκής κοινότητας της πόλης από τον 14ο αιώνα. Πολλοί Ιουδαίοι λοιπόν της Πολωνίας έπαιρναν το επίθετο τους από τα αρχικά αυτής της συνοικίας, όπως εξάλλου το επιβεβαιώνουν και οι ίδιοι

    Eμπορικος δρόμος στην συνοικία Kazimierz
    Ο Kazmierczak παντρεύτηκε μία Πολωνή , με το επίσης πολύ συνηθισμένο εβραϊκό επίθετο Jentzsch. Έτσι μας προέκυψε η Angela Merkel (=το επίθετο του συζύγου) Kasner- Kazmierczak… και ένας Θεός ξέρει τι άλλο! Τώρα για το πώς η Μερκελ αναδείχτηκε στην ηγεσία της Γερμανίας, αυτό ο Θεόδοτος το περιέγραψε στο προαναφερθέν άρθρο. Πάντως, μεγαλύτερη σημασία και από το γενεαλογικό δένδρο της Μέρκελ, έχει η δήλωση του καθηγητή πολιτικών επιστημών στο πανεπιστήμιο της Βόννης και βιογράφου της, Gerd Langguth: «Η κ.Μέρκελ έχει μια συναισθηματική σχέση με το Ισραήλ και τον εβραϊκό λαό». Δήλωση που απέκτησε ιδιαίτερη σημειολογία, αφού δημοσιεύτηκε από τους New York Times

    http://theodotus.blogspot.com/2013/03/blog-post_22.html#more



    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλό κείμενο Πατρίκιε
      Το κρατάω για μελλοντική χρήση

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Κατεβασε και την φωτογραφια να δουν οι φιλοι και σχολιαστες σου φιλε Πασπαρτου.



      Πατρικιος

      Διαγραφή
  8. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΗ . ΘΑ ΖΗΤΑΕΙ ...ΦΑΚΕΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΙΣΤΕΥΩ , ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ.........??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι φιλε μου.
      Η βρωμα αυτη δεν κραταει τιποτα. Τους φακελους τους κρατανε οι οβριοι οι οποιοι διοικουν αυτο το νησι.
      Οι ιδιοι πουχουν αποκλεισει την εισοδο του Μεγαλου Ιστορικου Ντεϊβιντ Ιρβινγκ στην Αυστραλια στον Καναδα στην Γερμανια και αλλου. Στην Αυστρια τον βαλανε φυλακη πριν μερικα χρονια.
      Αυτοι ειναι η μιαρη ρατσα


      Πατρικιος

      Διαγραφή
  9. Η Γκίλφορντ αναφέρεται σε χώρα ( Αυστραλία) και έθνος (αυστραλιανό). Εντελώς λάθος.
    Χώρα είναι περιοχή, που ένα έθνος έχει δόσει το όνομα του, ασχέτως άν διαθέτει κρατική υπόσταση.
    Η Ελλάς είναι η χώρα των Ελλήνων και υφίστατο επί τουρκοκρατίας. Η Κύπρος έχει κρατική υπόσταση, αλλά δεν είναι
    χώρα,ούτε κατοικείται από κάποιο κυπριακό έθνος. Η Κύπρος ανήκει στην Χώρα Ελλάς και οι Κύπριοι αποτελούν τμήμα του ελληνικού έθνους.
    Στην περίπτωση της Αυστραλίας έχουμε ένα ομόσπονδο κράτος, που απετέλεσε συνέχεια της αγγλικής αποικίας.Οι πρώτοι Ευρωπαίοι κάτοικοι της ήσαν Άγγλοι και δευτερευόντως Σκώτοι, σαφώς ανήκαν στα αντίστιχα έθνη.
    Οι αγγλοσάξωνες κυρίαρχοι της Αυστραλίας, ζήτησαν μετανάστες από Ευρώπη για να αντλήσουν εργατικό δυναμικό. Η μεταναστευτική ροή καθορίστηκε με σαφή φυλετικά κριτήρια. Πρώτα οι Αγγλοι και οι αγγλόφωνοι κελτικής καταγωγής λαοί των Σκώτων,Ιρλανδών και Ουαλλών. Μετά ακολουθούσαν τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά έθνη Ιταλοί, Έλληνες και λοιποί.
    Οι Ασιάτες και Αφρικανοί είχαν αποκλειστεί. Με ειδικό νόμο στα τέλη του 19ου αιώνος απαγορεύτηκε η εισαγωγή Κινέζων εργατών.
    Σήμερα και ο τελευταίος άγριος μπορεί να μεταναστεύσει στην Αυστραλία και οι ανώμαλοι ομοφυλόφυλοι θεωρούνται προστατευόμενη ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών