Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 25, 2013

Οι υποτακτικοί της Σιών και οι Αγωνιστές του Έθνους


Στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να δώσει τα διαπιστευτήρια του στους Σιωνιστές παρευρέθηκε ο πρωθυπουργός της Τρόικα και δήθεν εθνικιστής όπως ήθελαν να τον παρουσιάσουν προ-εκλογών οι παπαγάλοι του. Ας κρυφτούν στις τρύπες τους...
Από τη Συναγωγή της Θεσσαλονίκης λοιπόν, έσπευσε να δηλώσει πως θα δείξει μηδενική ανοχή στα φαινόμενα ρατσιστικής βίας.
Αλήθεια, έτρεξε ποτέ ο.....
σιωνιστικός υπάλληλος σε κάποια από τις γειτονιές όπου οι Έλληνες κολυμπάνε στο αίμα τους από τις επιθέσεις που δέχονται από τους λαθρομετανάστες;
ΟΧΙ!
Αντίθετα, έχει δώσει μέσω του έτερου υπαλλήλου και υπουργού της τροϊκανής "κυβέρνησης" και δικηγόρου της ισχυρότερης σιωνιστικής φαμίλιας των Ρότσιλντ, αυστηρή εντολή να αποσιωπούνται και να θάβονται! Στο Γαλάτσι παραδείγματος χάρη, μέσα στο μήνα μόνο του Φεβρουαρίου σημειώθηκαν δύο βιασμοί από αλλοδαπούς λαθρομετανάστες και οι αρχές λένε πως ακόμα ερευνούν ενώ το ζήτημα εχει εντέχνως και με περισσή επιμέλεια θαφτεί...

Ας θυμήσουμε στη γη των λωτοφάγων πως το καλοκαίρι το κράτος αποδέχτηκε τη δικαιολογία του πακιστανού δράκου που σακέτεψε ψυχικά και πνευματικά μια νεαρή Ελληνίδα πως είναι ανήλικος! Εκεί το κράτος και ο πρωθυπουργός έδειξαν και με το παραπάνω ανοχή και κατανόηση. Οι δήθεν πατριώτες, από τη μία δείχνουν τερατώδων διαστάσεων ανοχή στο ρατσισμό εις βάρος των Ελλήνων και ουσιαστικά τους αφήνουν ατιμώρητους σε υπερπολυτελή κέντρα κράτησης να σιτίζονται δαπάνη του ελληνικού λαού που ματώνει για να πληρώσει τους δισβάστακτους φόρους...και από την άλλη καταδιώκουν τους Εθνικιστές εξαντλώντας και υπερβαίνοντας τα όρια νομιμότητας. Ας μη λησμονήσουμε πως οι υποτακτικοί της Σιών έστειλαν τα ΜΑΤ να συλλάβουν τους Αγωνιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όταν επέστρεφαν από το νησί της Πάρου προ λίγων ημερών όπου είχαν δεχτεί και επίθεση από πλήθος αναρχικών και αριστεριστών! Κατά διαβολική σύμπτωση, το νησί της Πάρου αποτέλεσε τη σκηνή όπου διαδραματίστηκε η φρικτή σύγχρονη τραγωδία όπου ο Πακιστανός βίασε, λήστεψε και σακάτεψε χτυπώντας την ανελέητα με ένα βράχο μια νεαρή Ελληνίδα.

Με μαθηματική νομοτέλεια, λοιπόν δρομολογούνται  επικίνδυνα κοινωνικά φαινόμενα. Από την είδηση πως πέντε Ινδοί (ουσιαστικά πρόκειται για την ίδια φυλή με τους Πακιστανούς με διαφορετική θρησκεία) βίασαν ομαδικά μία Λευκή γυναίκα Ελβετικής καταγωγής αφού έδειραν μέχρι θανάτου το σύζυγό της, τους οποίους μόνο ως ρατσιστές δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις αφού επέλεξαν την ασιατική χώρα για τουρισμό, φαίνεται πως πρόκειται για "εθνικό σπορ".

Ας σημειώσουμε επίσης πως μετά τη δημοσίευση της λίστας των εχθρών του σιωνισμού όπου το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις, ταξίδεψε ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου Σιωνισμού στη Θεσσαλονίκη. Η Θεσσαλονίκη μία πόλη ελληνική που από αιώνες προσπαθούν να αρπάξουν από τον Ελληνισμό τόσο για το λιμάνι της όσο και για την κεντρική της θέση στο οδικό εμπορικό δίκτυο όπου ουσιαστικά βρίσκεται στο μέσον Ανατολής και Δύσης και αποτελεί ουσιαστικά "πύλη" από και προς τη Βόρεια Ευρώπη προς Νότο και Ανατολή. Επομένως, η επίσκεψη και η συνεύρεση του πρωθυπουργού στη Συναγωγή όπως και οι δηλώσεις που έκανε μετά τη συνάντηση με τον επικαφελής του Σιωνισμού, δεν είναι τυχαίες. Έγιναν μετά τις οδηγίες που του έδωσαν. Το "μάτι του Δαυίδ" έχει στρέψει την προσοχή του στην Ελλάδα και τα αρπαχτικά του: συμμορίες λαθρομεταναστών, πολιτικοί, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, πολιτικοί προσπαθούν να τσακίσουν τον Ελληνικό Λαό.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος μαχόμενος Υπέρ Βωμών και Εστιών, δε θα τους αφήσει να κάμψουν το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων! Όπως πριν αιώνες, στην ταυτόχρονη εισβολή σημιτικών λήσταρχων στη Μεγάλη Ελλάδα και ασιατιών στρατευμάτων στην κυρίως Ελλάδα, έτσι και τώρα. Κάποτε Έλληνες, Πάντα Έλληνες!

1 σχόλιο:

  1. Ο Αντώνης Σαμαράς πάντοτε ήταν αντιπατριώτης και όργανο ξένων δυνάμεων, όπως και ο εξάδελφος του Παύλος Γερουλάνος.
    Ο θείος του Γέωργιος Σαμαράς, βουλευτής Μεσσηνίας της ΕΡΕ, συμμετείχε στην επιτροπή εορτασμού της δεκαετηρίδος από την ίδρυση του ισραηλινού κράτους το 1948. Στην ίδια επιτροπή μέλος ήτο και ο καθηγητής της νομικής Μιχαήλ Δένδιας, Κερκυραίος!
    Ο Παύλος Ζάννας, αδελφός της μητέρας του Αντωνάκη, συνελήφθη το 1969 μετά τις τοποθετήσεις βομβών μαζί με άλλους σεσημασμένος κομμουνιστές της Θεσσαλονίκης. Κατεδικάσθη σε δεκαετή κάθειρξη, αλλά απελευθερώθηκε τον Αύγουστο 1973, με την γενική αμνηστεία. Όπως όλοι οι κομμουνισταί, επεδίωκε την απόσπαση της Μακεδονίας και Θράκης από τον εθνικό κορμό.
    Μεταπολιτευτικώς αρθογραφούσε σε εφημερίδες του κατεστημένου, σαν τα ΝΕΑ,διετέλεσε δε διευθυντής σε ἰδρυμα της σχολής Μωραῒτη μέχρι τον αιφνίδιο θάνατο του το 1989.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών