Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 26, 2013

Η ημέρα "κατά του ρατσισμού", ευκαιρία για νοσηρή ανθελληνική προπαγάνδα στα σχολεία

"Πηγή της αρετής είναι το να τύχει κανείς κατάλληλης παιδείας"

Πλούταρχος

Ως γνωστόν η 21 Μαρτίου έχει καθιερωθεί από το 1966 ως η ημέρα "κατά του ρατσισμού και της εξάλειψης των φυλετικών διακρίσεων".
Την περασμένη Πέμπτη 21/3/2013 έγιναν αποφάσισε το ΠΑΣΟΚ, εκμεταλλευόμενο και την....γιορτή, να παρουσιάσει το νομοθέτημα - έκτρωμά του για την καταπολέμηση του φασισμού/ρατσισμού στο ανύπαρκτο εξειδικευμένο site του (Εδώ)..

Διαβάζοντάς το κανείς κατανοεί πόσο....
"δημοκράτες" είναι οι θιασώτες της...ελευθερίας της άποψης.
Αρκεί μόνο να αναφέρουμε πως προτείνεται η απευθείας φυλάκιση για όποιον εκφέρει "ρατσιστικό" λόγο δημόσια, ή προβαίνει σε ενέργειες που παραπέμπουν στο...φασισμό/ναζισμό (σαν τον χαιρετισμό δηλαδή με τεταμένη τη δεξιά) και ταυτόχρονα στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων!!

Το κόμμα δηλαδή που εξέθρεψε όλη την κλεπτοκρατία και γαλούχησε με τις αξίες της...διαφθοράς και της σωματικής οκνηρίας έναν ολόκληρο λαό ζητά να μπουν φυλακή όσοι το..πολεμούν (Οι Χρυσαυγίτες στη συγκεκριμένη περίπτωση) και οι ψηφοφόροι τους!!!!!

Δεν θα σταθούμε άλλο στο συγκεκριμένο ζήτημα ωστόσο θα επισημάνουμε κάτι τελευταίο όσο αναφορά τη συγκεκριμένη ημέρα.

Στα ελληνικά;!;! σχολεία την ίδια ημέρα οι μαθητές υπέστησαν μια, κομμουνιστικής εμπνεύσεως, προπαγάνδα για τον "κακό ρατσισμό", με εγκύκλιο που έστειλε το Υπουργείο Παιδείας και υποχρέωνε τους καθηγητές να προβούν σε διαπαιδαγώγηση μιας ώρας των μαθητών σε όλες τις βαθμίδες

Στις οδηγίες προτείνονταν μάλιστα και δεκάδες τρόποι (από προβολή ταινιών, μέχρι ανάγνωση ποιημάτων) με τους οποίους θα προπαγάνδιζαν ακόμη περισσότερο στα νεαρά ελληνόπουλα σχετικά με τον "νοσηρό φυλετισμό".

Ανάμεσα σε όλα τα εμετικά που περιγράφονται στην εγκύκλιο αξίζει να αναφέρουμε πως σε πολλά σχολεία ύστερα από καταγγελίες που δεχθήκαμε από γονείς μαθητών αλλά και τους ίδιους τους μαθητές οι καθηγητές τόνιζαν συνεχώς την ανάγκη να δεχθεί η Ελληνική πολιτεία να δώσει την ελληνική ιθαγένεια στους αλλοδαπούς που γεννιούνται στην Ελλάδα καθώς επίσης εφιστούσαν την προσοχή στους Έλληνες κυρίως να πάψουν να θεωρούν τους εαυτούς τους ανώτερους από τους αλλοδαπούς, μαύρους κυρίως, συμμαθητές καθώς έτσι διαιωνίζεται η άποψη ότι "ο λευκός υπερέχει..."!!!!!!!

Ότι τα σχολεία μας είναι, έτσι όπως τα έχουν καταντήσει, εκκολαπτήρια νεογενίτσαρων και α-εθνιστών είναι κάτι που το γνωρίζαμε.
Τώρα όμως το θέμα έχει και...θεσμικό χαρακτήρα καθώς το ίδιο το Υπουργείο παροτρύνει την διεθνιστική προπαγάνδα.

Άραγε το Υπουργείο μερίμνησε να στείλει κάποια σχετική εγκύκλιο για την επερχόμενη Επέτειο της έναρξης του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα της ΕΟΚΑ..;

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών