Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 31, 2013

Αποκλειστική συνέντευξη του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου: "Είμαστε η νιότη της Ελλάδος"

Για ποιο λόγο θεωρείται πως η Χρυσή Αυγή έχει τόσο μεγάλη απήχηση στους νέους; Πέρα από την κλασσική παπαγαλία των ΜΜΕ περί ακροτήτων, ποια είναι η δική σας ερμηνεία;
Πράγματι σύμφωνα με τα στοιχεία των εταιρειών δημοσκοπήσεων, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ήδη δεύτερο κόμμα στους νέους και ίσως και τώρα που μιλάμε ή πολύ σύντομα στο μέλλον να είναι πρώτο! Είναι φυσικό η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να έχει μεγάλη απήχηση στους νέους γιατί εκπροσωπεί την Ιδεολογία της νεότητας, της αιώνιας εφηβείας και επί πλέον όλη αυτή η λάσπη εναντίον μας έχει οδηγήσει πολλούς νέους στο πλευρό μας γιατί τα νιάτα από την φύση τους είναι επαναστατικά.
Με βάση την.....
πολιτική κατάσταση της Ελλάδας αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης, το βλέπετε πιθανό το σενάριο η Πατρίδα μας να ανακάμψει όχι μόνο σε οικονομικό, αλλά κυρίως σε πολιτιστικό επίπεδο;
Πράγματι, τα δεδομένα είναι δυσοίωνα, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα βρέθηκε σε μία δύσκολη θέση. Έχει περάσει και χειρότερα... Δεν παρακολουθούμε τις εξελίξεις παθητικά και όχι μόνον πιστεύουμε, αλλά και αγωνιζόμαστε για μια εθνική αναγέννηση, όχι μόνον στους αριθμούς της οικονομίας, αλλά κυρίως στον Πολιτισμό. Όλα όσα σήμερα επικρατούν σαν "πολιτισμός" αποτελούν έναν άμορφο σωρό επικίνδυνων για το Έθνος σκουπιδιών. Όλα αυτά πρέπει να λείψουν και στη θέση των πουθενάδων αρλουμπολόγων να γεννηθούν οι νέοι δημιουργοί! Μόλις πριν δύο γενιές η Ελλάδα είχε έναν Παλαμά, έναν Σικελιανό, έναν Καλομοίρη και τόσους άλλους σπουδαίους δημιουργούς. Αυτό μπορεί να ξαναγίνει.
Επειδή πολλές φορές κακοπροαίρετα στοιχεία μας συγκρίνουν με νεολαίες κομμάτων με τις οποίες φυσικά δεν έχουμε καμία σχέση, θα ήθελα να επισημάνετε από τη δική σας οπτική γωνία δυο - τρεις διαφορές που έχουν οι Χρυσαυγίτες με τους νεολαίους είτε της ΔΑΠ, είτε του ΚΚΕ, είτε του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι νέοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι αγνοί, είναι.....
Η συνέχεια στην ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών