Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 08, 2013

Πλήρης επιβεβαίωση των καταγγελιών της Χρυσής Αυγής: Θύμα της μαφίας των λαϊκών αγορών έπεσε ο ο πρόεδρος των παραγωγών λαϊκών αγορών της περιφέρειας Αττική..Καταγγέλλει απόπειρα δολοφονίας του

Πριν από μερικούς μήνες η Χρυσή Αυγή και ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε καταγγείλει στην τηλεόραση του SKAI τη δράση των συμμοριών λαθρομεταναστών, αναρχοαριστερών στις τοπικές λαϊκές αγορές και τις μεθόδους μαφίας που χρησιμοποιούσαν για να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες μικροπωλητές... (ΒΙΝΤΕΟ).

Τότε όλοι οι "αμερόληπτοι" δημοσιογράφοι επιτίθενται στη Χρυσή Αυγή για τις ενέργειες που έκανε με σκοπό να ξεβρομίσουν οι λαϊκές αγορές από αυτούς τους εγκληματίες, κυρίως λαθρομετανάστες, ενώ η αστυνομία του Δένδια προχωρούσε σε ενέργειες για να συλληφθούν μέλη του Εθνικιστικού Κινήματος που τόλμησαν να προστατεύσουν τα συμφέροντα των Ελλήνων εμπόρων.
Σα να μην έφταναν όλα αυτά η Βουλή ζήτησε την άρση της ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής (Μπαρμπαρούση, Γερμενή) με σκοπό να τους δικάσει για το "παράπτωμα" της "αντιποίησης αρχής".

Ο Πρόεδρος των μικροπωλητών εκείνη την περίοδο με εμφάνισή του στον Ευαγγελάτο δήλωνε πως η μαφία των λαϊκών αγορών ζει και βασιλεύει και η αστυνομικές αρχές δεν προβαίνουν σε καμμια ενέργεια..Για να εισπράξει βεβαίως τις άθλιες κατηγορίες των δημοσιογράφων του ΣΚΑΙ..(ΒΙΝΤΕΟ)

Χθες έρχεται όμως μια καταγγελία στην τηλεόραση του ALPHA για να επιβεβαιώσει όλες αυτές τις "γραφικότητες" και τα "ψέμματα" των.....'κακών φασιστών'.

Θύμα ξυλοδαρμού από παράνομους μικροπωλητές (λαθρομετανάστες και συνεργούς αριστεροαναρχικούς;!) καταγγέλλει ότι έπεσε ο πρόεδρος των παραγωγών λαϊκών αγορών της περιφέρειας Αττικής...

Δείτε το βίντεο

2 σχόλια:

  1. Το αν τον λυπόμαστε εξαρτάται από το τι ψηφίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΑΣ!!!! οταν η Χ.Α. Πηρε πρωτοβουλια να πραξει κατα του φαινομενου αυτου ολα τα βρωμοκαναλα την " στησαν στον τοιχο" τωρα; ΜΟΥΓΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών