Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 28, 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

KAMMENOS-SAMARAS
Μέχρι χθες το βράδυ, όλα τα κόμματα του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου –με τελευταίο το ΚΚΕ- είχαν εκφράσει την… αλληλεγγύη τους στον εθνικό μας υπεργολάβο (ή μίστερ «Πάρτα Όλα») Μπόμπολα, με εξαίρεση το κόμμα Καμμένου (γνωστό πλέον μετά τον πολιτικό γάμο, ως συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες»). Πάνω, λοιπόν, που τείναμε να πιστέψουμε πως οι «Ανεξάρτητοι κ.τ.λ.» μπορεί να είναι πραγματικά ανεξάρτητοι από την διαπλεκόμενη ολιγαρχία του πλούτου που καταδυναστεύει την πατρίδα και το λαό μας, ήρθε το νυχτερινό δελτίο τύπου της συνιστώσας για διαλύσει κάθε αμφιβολία. Ιδού η δήλωση υποταγής του προέδρου Πάνου στον άρχοντα της διαπλοκής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ MEGA

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καταδικάζουν κάθε πράξη βίας και ....
χυδαιότητας όπως αυτή που εκδηλώθηκε από βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα συνεχίσουμε να καταγγέλλουμε τους νεοναζιστές. Ελπίζουμε να συνεχίσουν και οι άλλοι να μην τους υπερπροβάλλουν».
(ΥΓ) 1: Σωστά τα λέει ο πρόεδρος Πάνος. Πράγματι, όλα τα διαπλεκόμενα κανάλια υπερπροβάλλουν την Χρυσή Αυγή. Βρίζοντας και συκοφαντώντας την ασταμάτητα και χωρίς βεβαίως-βεβαίως να δίνουν τη δυνατότητα απαντήσεως στους εκπροσώπους της!
(ΥΓ) 2: Τελευταίος και… καταϊδρωμένος ήρθες πρόεδρε Πάνο στη συμπαράσταση στο μεγάλο αφεντικό, που όπως μάθαμε το παρατήρησε και εκνευρίστηκε. Άλλη φορά να είσαι πιο σβέλτος! 

πηγή

6 σχόλια:

  1. Εμεις πάντως θα συνεχίσουμε να προβάλουμε το κατα πόσον ειναι ενα σώμα και μια ψυχή ομοιούσια το καθεστωτικό καπιταλο-μπολσεβικαριο.
    Πεφτουν οι Μάσκες, το κτήνος εξαναγκάζεται να δείξει το πρόσωπο του.
    ΤΟ κτήνος με το καπιταλιστικό σωμα και το εβραιομπολσεβικικο "πνεύμα" οσο πιέζεται τοσο ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ.
    Βεβαια για τους κατέχοντες στοιχειώδους νοημοσύνης και αντιλήψεως της πραγματικότητας αυτο θα πρέπει να εχει καταστεί προ πολλού πασιφανές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΟΡΘΩΣΗ, ΟΜΟΟΥΣΙΑ ουτε καν ΟΜΟΙΟΥΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιά ποιά ...επίθεση μιλάει ??? από πότε μιά διαμαρτυρία χαρακτηρίζεται ...επίθεση ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς. Πρόκειται για τη νέα ρητορική αφότου άρχισε η κρίση. Έχει διευρυνθεί πλέον η έννοια της βίας. Βία πλέον ονομάζεται ότιδήποτε πάει αντίθετα στη νέα παγκόσμια τάξη. Μια λέξη αποδοκιμασίας θεωρείται βία, να μην αποδέχεσαι τους λαθροεποίκους είναι βία, να μην ψηφίζεις τους γνωστούς "δημοκράτες" είναι βία, να φτύνεις το σεπτό πρόσωπο του δανειστή του Αντρέα είναι ξεκάθαρα βία, κλπ.

      Διαγραφή
  4. ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΥΓΚΑ ΤΣΑΝΕΛ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΑΡΑ, ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το μουγκα τσανελ προσπαθει να μπει μεσα στα σπιτια μας να ριξει την βρωμια του μεσα στα μυαλα μας και οχι στην πορτα μας. Ελληνες αντισταθειτε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών