Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 06, 2013

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ξεφτιλίζει για άλλη μια φορά τον ΣΚΑΙ και την Τσαπανίδου..

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μήπως να το ξανασκεφτείτε....φιλελεύθεροι να ξαναβγάλετε τον Ηλία on air live, γιατί μέχρι τώρα κυριολεκτικά..."ρόμπα" σας έχει κάνει..Από τον Ευαγγελάτο, μέχρι την Αντωνοπούλου και τώρα την Τσαπανίδου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


Όλο το ρεπορτάζ στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

14 σχόλια:

  1. Έτσι είναι, αφου φτάσανε για να κάνουν και καλά πολιτική επίθεση (ο θεός να το κάνει πολιτική αυτό το πράμα) φτάσανε λοιπόν να επιστρατεύουν ένα βίντεο με τυχαίο χαβαλέ μεταξύ γέρων σε ένα ψιλικατζίδικο, καταλαβαίνουμε όλοι την ένδεια τους σε επιχειρήματα και πραγματικές λύσεις στα θέματα που θίγει η Χρυσή Αυγή και πονάνε τον κόσμο.
    Περαστικά υπεραγαπημένο milfόνι Ποπάρα, να ξέρεις οτι μπορεί να σου τα χώνει ο συναγωνιστής Ηλίας, αλλά για μας είσαι καυτό κομμάτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χε..χε..χε.. πω πω ξεφτίλα!
    Μα τι ρωτάει το βλήμα, θα κάνουμε σαπούνι τους ξένους?
    Η παροιμία λέει ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται,
    αλλα οι διεφθαρμένοι πιάνονται από τις κολώτριχές τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η "σπουδαία" αυτή δημοσιογράφος που τα μόνα ευάρεστα σχόλια που γίνονται για τη δημοσιογραφική της προσφορά είναι για τα "καλλίγραμμα" της πόδια, έγινε εντελώς ξεφτίλα...καλύτερα άλλη φορά να ζητάει από το control να κάνει συνεχώς zoom στα πόδια της μπας και αυξήσει την τηλεθέαση της εκπομπής της διότι την δημοσιογραφία δεν την κατέχει...πόσο μάλλον να ασχολείται με τη Χρυσή Αυγή πραγματοποιώντας "ρεπορτάζ" αυτού του επιπέδου...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι βρε Αντιγνώμων να έδειχνει λίγο παραπάνω το μπουτάκι γιατί δεν βλέπω τον σκάι να πηγαίνει καλά, μόνο με κάτι τέτοια ίσως ανακάμψει!

      Διαγραφή
  4. ena24.blogspot.gr/2012/02/2012.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ποτε θα κανει ξαστερια6 Μαρτίου 2013 στις 5:35 μ.μ.

    για ποσο αφελεις μας περνανε επιτελους!απορω παντως που εβγαλαν τον ηλια ζωντανα,τι νομιζαν αραγε,οτι θα τον κολλησουν στον τοιχο;σας τρωμε για πρωινο κυρια μου,καλυτερα να σκισετε τα πτυχια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν μπορω να καταλαβω ποσους δημοσιογραφους πρεπει να ξεφτυλισει το συστημα μεχρι να καταλαβει οτι το ποταμι δεν γυριζει πισω ,μπογδανος τσοπανιδου ευαγγελατος λιριντζης αυτιας παπαδακης καννελη ποσους ,,,,,
    ημασταν 7% σημερα 12,3 % αυριο 17 % και ποιος ξερει που θα φτασει το ποταμι του εθνικισμου
    στις επομενεσ εκλογες με τουλαχιστον 40 βουλευτες το συστημα και ανθελληνες που θα βρουν καταφυγιο στην κουβα ? στην κορεα ? που ?
    Τα ονειρα μας θα γινουν οι εφιαλτες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κατω τα χερια ρε λιμαρια απο την ποπη μου!την χρειαζομαι!καθε μερα χυνω ιδρωτα και σπερμα 10-1....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα
      Μια χαρά την χειρίστηκε την πόπη σου ο Ηλίας.

      Διαγραφή
  8. Δεν νομίζω οτι η "κυρία" που πληρωνόταν 32 χιλιαδες ευρό τον μήνα απο τον δημόσιο (εμας) θα μπορούσε να τοποθετηθεί με λιγότερο ΓΕΛΟΙΟ τροπο για ενα καταφανώς χιουμοριστικό απόσπασμα το οποίο, εφόσον δεν εχουν οτιδήποτε αλλο να δείξουν, βρίσκονται σε πανικό και ενεργούν εντος μιντιακης διατεταγμένης υπηρεσίας.
    Τα καθεστωτικά ανθρωποειδή οσο περνούν οι μήνες, οσο χάνουν και τα τελευταία εργαλεία αντιμετώπισης της εθνικιστικής ανόδου και οσο ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ τοσο περισσότερο εξοργιστικά θα γίνονται.

    ΥΓ. Σιγα την "ευειδή" την Τσαπανιδου ορέ σεις, ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΠΡΑΓΑΝΔΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διορθώνω . Η ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ.

      Διαγραφή
  10. Πολυ ωραια της απαντησες Ηλια.... Η μεχρι εχθες κρατικοδιαιτη ημιαμορφωτη δημοσιογραφος εκανε και σχολια.... Και ολα αυτα χωρις αντιλογο...Παλι καλα που τον εβγαλαν στον αερα τον Κασιδιαρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ηλια την επομενη φορα να τις πεις τι δηλωνε οταν την ριξανε στο μισθο στην κρατικη ερτ στα 8 χιλιαρικα!!! το μηνα!! ειχε πει: πως θα ζησω με 8 χιλιαρικα τα 2 παιδια μου....φατε μια καριο@@@ δημοκρατισα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών