Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2013

ΑΙΤΙΟ ΠΟΛΕΜΟΥ: Τουρκικό ωκεανογραφικό στο Καστελόριζο! Κοιμάται η Αθήνα...


ΑΙΤΙΟ ΠΟΛΕΜΟΥ: Τουρκικό ωκεανογραφικό στο Καστελόριζο! Κοιμάται η Αθήνα...

Έχουν αποθρασυνθεί οι τούρκοι από την υποχωρητικότητα της μνημονιακής συγκυβέρνησης 
Νέα πρόκληση της Άγκυρας από σήμερα το πρωί και για δεύτερη συνεχή ημέρα, με την έξοδο του ωκεανογραφικού σκάφους του Πανεπιστημίου της Σμύρνης “BILIM-2” στο Νότιο Αιγαίο και στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ρόδου και Καστελλορίζου για διενέργεια «επιστημονικών ερευνών» σε διεθνή ύδατα, που υπέρκεινται όμως της ελληνικής υφαλοκρηπίδος.
Το συγκεκριμένο επιστημονικό σκάφος είναι......
παλαιάς τεχνολογίας και δεν μπορεί να διεξάγει ουσιαστικές έρευνες, το γεγονός όμως ότι η χθεσινή NAVTEX, που εκδόθηκε από την Άγκυρα και ισχύει για σήμερα και αύριο μέχρι τα μεσάνυχτα, περιλαμβάνει περιοχές ερευνών εντός της τουρκικής υφαλοκρηπίδος αλλά στην περιοχή μεταξύ Ρόδου και Καστελλορίζου, η περιοχή – ως προελέχθη – είναι σε διεθνή ύδατα, όμως επί της ελληνικής υφαλοκρηπίδος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «επιστημονικές/ωκεανογραφικές έρευνες» που θα διενεργήσει το τουρκικό σκάφος είναι για τη διερεύνηση της «ποιότητος του νερού», όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά στη NAVTEX. Οι τούρκοι έχουν βάλει στο μάτι τα ενεργειακά κοιτάσματα της Ελλάδας στη λογική του... "καζάν - καζάν".


Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι: Άμεση επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια, πράξη δικαιωματική βάση του Διεθνούς Δικαίου και ταυτόχρονη χάραξη της ΑΟΖ, που θα σημάνει μετατροπή του Αιγαίου σε Ελληνική λίμνη με αποτέλεσμα την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων με στρατηγικούς συμμάχους, που θα επιλεγούν με βάση το Εθνικό συμφέρον!

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών