Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 21, 2013

Έκτακτο γεγονός: Βομβιστική επίθεση στα γραφεία της Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής στο Μεσολόγγι


Λίγες μέρες πριν τα εγκαίνια που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 24 Μαρτίου, άγνωστοι τοποθέτησαν στην είσοδο των γραφείων της Τ.Ο. Μεσολογγίου εκρηκτικό - εμπρηστικό μηχανισμό, αποτελούμενο από πολλά γκαζάκια. Ο μηχανισμός εξερράγη περί τις 3:00 π.μ. προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές και.....
σε παρακείμενα καταστήματα, αποδεικνύοντας το πόσο ενοχλείται το σύστημα από την ύπαρξη και την δράση της Χρυσής Αυγής.

Οι βόμβες, όμως, - και να το γνωρίζουν αυτό οι ταγοί του καθεστώτος και τα τσιράκια τους - δεν λυγίζουν τους Εθνικιστές. Έτσι τα εγκαίνια των γραφείων της Τ.Ο. Μεσολογγίου θα πραγματοποιηθούν κανονικά την Κυριακή 24 Μαρτίου στις 18:00, παρουσία της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής.

Την Κυριακή 24 Μαρτίου στις 18:00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των γραφείων του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή - Τ.Ο. Αιτωλοακαρνανίας στην Ιερά Πόλη ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Κοντoγιάννη 4, δικαστήρια) παρουσία βουλευτών του Κινήματος.
Πληροφορίες: 6948550798 - 2631027020

5 σχόλια:

  1. Γερμανοφιλοι ναζιστες υπαλληλακια της Μερκελ το Μεσολογγι ειναι ηρωικο και αντιφασιστικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόσες ανιστόρητες μαλακίες, βουτηγμένες στη μιασματική προπαγάνδα του μαρδοχαϊκού αποστήματος, σε μόλις 10 λέξεις είχα καιρό να ακούσω.
      Να 'σαι καλά μαζάνθρωπε. Με έκανες και γέλασα

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      υ.γ.
      Την Κυριακή θα είμαι και εγώ στο Μεσολόγγι αν ενδιαφέρεσαι να σου κάνω μια αναπαράσταση της σφαγής του Βραχοχωρίου εβραίων και τούρκων.
      (το mail μου το ξέρεις)

      Διαγραφή
    2. Ο ηρωισμός, εβραιομπολσεβικε εχει τόση σχεση με τον μπολσεβικισμο και τον αντιφασισμο που εκπροσωπείς οσο το ανδρείκελο η ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΟ_ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΡΙΑ Μερκελ με τον Ναζισμό.

      Διαγραφή
    3. Και εγώ που νόμιζα ότι το Μεσολόγγι είναι ηρωϊκό διότι αντιστάθηκε σε αυτούς τους οποίους οι μπολσεβίκοι θεωρούν "ταξικά αδέρφια τους" προπαγανδίζοντας κατά του αγώνα αυτών των ανθρώπων που κατέστησαν το Μεσολόγγι ηρωϊκό με διάφορα φυλλάδια και τηλεοπτικές παρουσίες...

      ΥΓ...Και μία παρατήρηση προς τον διαχειριστή Πασπαρτού που μας φιλοξενεί...
      Είναι ευχάριστο να διαπιστώνει κανείς ότι η σελίδα σου αναγιγνώσκεται και από παραληρούντες αναρχομπολσεβίκους και λοιπές "δημοκρατικές δυνάμεις"...

      Αντιγνώμων

      Διαγραφή
  2. Τρόμος στό ελληνοΙουδαικό πολιτικό σύστημα από τά δημοσκοπικά (τά κρυφά) ευρήματα πού καταγράφουν τήν ραγδαία άνοδο τής Χρυσής Αυγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών