Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 03, 2013

«ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» ΠΡΟΣ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ… ΤΡΕΧΟΥΜΕ!

Μία και μοναδική είναι η έγνοια των καλοζωισμένων καθεστωτικών παπαγάλων της δυστυχίας μας: πως θα… κατατροπώσουν τη Χρυσή Αυγή, που αποτελεί τον μέγα και τον μοναδικό κίνδυνο για το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα που τους ταΐζει! Και τίποτα άλλο δεν κάνουν, παρά χτυπούν συνεχώς το καμπανάκι του κινδύνου προς τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου να αφήσουν τις… τσιριμόνιες και να ενωθούν προ του κοινού εχθρού, γιατί αργότερα θα… τρέχουν και δε θα φτάνουν! Κι όταν λένε όλα τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου, εννοούν όλα! Και τους νοσταλγούς του Στάλιν και τους ομολόγους τους, του Τσαουσέσκου. Σου λέει, αφήστε τις ποπουλίστικες σαχλαμάρες σύντροφοι, ότι «η Χρυσή Αυγή είναι το μακρύ χέρι του συστήματος». Εσείς είστε το.......
κοντό και το μακρύ χέρι και το πόδι που στηρίζεται το σύστημα. Πολύ σωστά! Άλλωστε, μια παρέα είναι όλοι τους κι όλοι μαζί τα φάγανε –«δεξιοί» κι «αριστεροί» όλοι ίδιοι στο φαί», που λέει κι ο «Στόχος»-, άλλος πιο πολλά κι άλλος λιγότερα, κι όλοι κινδυνεύουν να πληρώσουν όταν θα ’ρθει το πλήρωμα του χρόνου (είναι πολύ κοντά, περισσότερο κοντά απ’ ότι περιμένουν…)! Σας παραθέτουμε, λοιπόν, ολόκληρο –χωρίς καμιά περικοπή- άκρως κινδυνολογικό δημοσίευμα της «Καθημερινής», με τον τίτλο «Η διείσδυση της Χρυσής Αυγής»:
«Αν υπάρχει ένα κόμμα που δουλεύει μεθοδικά και ταυτόχρονα απειλητικά για το δημοκρατικό πολίτευμα και το σύνολο της κοινωνίας σήμερα, είναι η Χρυσή Αυγή. Η ηγεσία της ακολουθεί πλήρως τις μεθόδους και τα διδάγματα από την πορεία της ανόδου των Γερμανών ναζί προς την εξουσία και εκμεταλλεύεται με κάθε τρόπο τις μεγάλες δυσκολίες που βιώνουν οι περισσότεροι Έλληνες, το κλίμα του λαϊκισμού και τις σχετικές δοξασίες, τη φθορά της πολιτικής τάξης και των κομμάτων, τις ρωγμές, αλλά και τις ευκαιρίες που προσφέρει το δημοκρατικό πολίτευμα, ευελπιστώντας ότι κάποια στιγμή θα είναι σε θέση να το ανατρέψει. Κυρίως, όμως, εκμεταλλεύεται την αφασία της ελληνικής κοινωνίας και την αδυναμία της συντεταγμένης δημοκρατικής πολιτείας να υπερασπίζεται στοιχειωδώς τον εαυτό της. Προφανώς γιατί η αστική τάξη της χώρας είναι ουσιαστικά ανήμπορη, αν όχι ανύπαρκτη…
Στην πρώτη φάση της πορείας της η Χρυσή Αυγή επικεντρώθηκε στη στρατολόγηση και την οργάνωση μελών σε σχηματισμούς με ομοιόμορφες παραστρατιωτικές στολές, σε συνδυασμό με επιθέσεις κατά μεταναστών από τη μία πλευρά και προσκοπικές εκδηλώσεις προστασίας γερόντων και ανήμπορων. Όλα αυτά μέσα στο πλαίσιο της υπεράσπισης της καθαρόαιμης ελληνικότητας της κοινωνίας μας. Σε δεύτερο στάδιο πέρασε σε επιλεγμένες συγκρούσεις με όργανα του κράτους, όπως στην Κόρινθο, ενώ παράλληλα εκδήλωνε με κάθε ευκαιρία την περιφρόνησή της για το Κοινοβούλιο και τους θεσμούς του. Μεσολάβησαν εκλογές, είδε τη δύναμή της να διατηρείται και να αυξάνεται και τώρα ζούμε την τρίτη φάση, που αποτελεί βέβαια συνέχεια των δύο προηγούμενων.
Η ηγεσία της Χρυσής Αυγής αποφάσισε ότι έφτασε η ώρα να δείξει ένα πρόσωπο που δεν θα προκαλεί αρνητικές αντιδράσεις στη Βουλή, όπως ακριβώς έκανε ο Χίτλερ, προκειμένου να αποσπάσει το χρίσμα του καγκελάριου από τον Χίντεμπουργκ. Απέσυρε από την κυκλοφορία τον φοβερό Κασιδιάρη, του οποίου ακόμη και ο λόγος έχει στοιχεία άσκησης σωματικής βίας, βρήκε κάποιον ή κάποιους να γράφουν τις ομιλίες των βουλευτών της στη Βουλή, ώστε να μη θυμίζουν βρυχηθμούς και μουγκρητά και σχεδόν μηδένισε τις εμφανίσεις στα μίντια για να μην εκτίθενται.
Ταυτόχρονα, φρόντισε ώστε οι όποιες επιθέσεις κατά αλλοδαπών καταγγέλλονται να μην έχουν τη δική της σφραγίδα και οι αντιδράσεις της όποτε και όπου θεωρεί ότι βάλλεται έχουν ένα θεσμικό μανδύα, μέσω της δικαιοσύνης. Τέλος, προχωρεί στην αντίστοιχη «πολιτιστική επανάσταση» που ευαγγελιζόταν ο Χίτλερ «για να καθαρίσει η γερμανική (η ελληνική) κουλτούρα από άλλες επιδράσεις». Αυτόν τον σκοπό εξυπηρετεί, μεταξύ άλλων, η διείσδυση της Χρυσής Αυγής στα σχολεία και η οργάνωση «κατηχητικών» μαθημάτων ελληνοορθόδοξου πολιτισμού σε μικρά παιδιά, όπως αποκάλυψαν πρόσφατα δημοσιεύματα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ».
Δυστυχώς, η πολιτική τάξη της χώρας δείχνει να αγνοεί τα απειλητικά σήματα που εκπέμπει η Χρυσή Αυγή. Η κυβέρνηση δείχνει απάθεια που φτάνει στα όρια του στρουθοκαμηλισμού και τα κόμματα της Αριστεράς επαναλαμβάνουν το ιστορικό λάθος να θεωρούν ένα νεοναζιστικό κόμμα βραχίονα του κατεστημένου της αστικής δημοκρατίας, αντί να βρουν τρόπους αντιμετώπισής του από κοινού. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί να τρέχουν (τρέχουμε) όλοι μαζί, όταν θα είναι πολύ αργά!».

ΕΤΗΝΙSMOS.NET

Διαβάστε στο ETHNIKISMOS.NET και παρόμοιο άρθρο:

«ΒΗΜΑ» ΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ: ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΙΝ ΜΑΣ «ΜΑΖΕΨΕΙ» ΟΛΟΥΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

4 σχόλια:

  1. Δεν μας παραξενεύει ο υπερ του σαθρού καθεστώτος λόγος της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ. Από την εποχή της αισχρής Βλάχου, έχει καταστεί όργανο των αμερικανοσιωνιστικών συμφερόντων και συνεχίζει σήμερα υπό την ιδιοκτησίαν της άτιμης και προδοτικής οικογενείας των Αλαφούζων.
    Δεν είναι τυχαίο ότι η συντριπτική πλεοψηφία του δημοσιογραφικού προσωπικού της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ αποτελείται από εθνοπροδότες κομμουνιστές. Ποιά ονόματα να αναφέρω πρώτα, του Παντελή Μπουκάλα ή της λυσσασμένης σκύλας των Ιουδαίων Ξένιας Κουναλάκη. Γενικός Διευθεντής ο πράκτωρ των αμερικανοσιωνιστών Παπαχελάς, έτερος σεσημασμένος πράκτωρ ο Άγγελος Στάγκος.΄

    Ο φόβος του πολιτικοοικονομικού κατεστημένου είναι εύλογος, διότι οι Έλληνες συνειδητοποιούν την ανάγκη ανατροπής του καθεστώτος, αφού αυτό είναι υπεύθυνο για τα σημερινά δεινά που ταλαιπωρούν το Έθνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΙ προσπαθούν να μας οδηγήσουν σε συγκρουση με τους κατσαπλιαδες;
    Όπως βλέπετε στο παρακάτω κείμενο, οι συντάκτες αυτό που προσπαθούν να κάνουν είναι να προκαλέσουν τους Χρυσαυγίτες και γενικά τους πατριώτες να αντεπιτεθούν με τον ίδιο τρόπο με απώτερο σκοπό την πρόκληση πολέμου με τα συμμοριτολαμόγια.
    Εγω ο Πατρικιος ΔΕΝ παιρνω και ορκο οτι η ολη προσπαθεια δεν γινεται τη αγαστη αρωγη και συνδρομη του ΚΙΣ και των συνιστωσων του. Ντοπιων και αλλοδαπων.
    Κατι παρομοιο κανουν οι γηγενεις εχθροι του Ελληνισμου αλλα και ολης της Ανθρωπωτητας, οπως εκαναν και με την χαρτογραφια και εκτελεση της 11ης Σεπ 2001 στην Αμερικη. Τα στοιχεια ειναι εκει και αδιασειστα.
    Πηγαινετε εκει: http://www.informationclearinghouse.info/article1438.htm διαβαστε και δειτε ΠΟΙΟΙ υπεγραψαν την συνομωσια και το αιλατοκυλισμα των αραβικων λαων που βιωνουμε σημερα, βασισμενη αυστηρωτατα στα Πρωτοκολλα τους.
    Βγαλτε τα συμπερασματα σας μονοι σας.

    Φυσικά κανείς υγιώς σκεπτόμενος Έλληνας δεν θα έπεφτε σε αυτή τη παγίδα που στήνουν οι «αφανείς περιούσιοι» χρηματοδότες όλων των αντιρατσιστικών και αντιφασιστικών οργανώσεων! Αυτό που πρέπει να κάνουμε σαν καλύτερη απάντηση είναι να βοηθήσουμε στην αφύπνιση του Ελληνισμού διαδίδοντας τις πληροφορίες που αποκρύπτουν τα ΜΜΕ!
    Διαβαζω:
    "Για εμάς, από τον Μιχαλολιάκο ως την τελευταία κωλόγρια που ψηφίζει Χ.Α. η αντιμετώπιση πρέπει να είναι η ίδια. Πηγάδια υπάρχουν μπόλικα παντού και σας χωράνε όλους. Μια απορία μόνο προς τους και καλά άτρωτους χρυσαυγίτες. Γιατί μετά από κάθε δυναμική ενέργεια εναντίον σας βγαίνετε και κλαψουρίζετε παρακαλώντας για καταδίκες από τα υπόλοιπα κόμματα? Και εσείς ως φασίστες και εμείς ως Επαναστάτες ξέρουμε πολύ καλά ότι επιδιώκουμε ο ένας την εξόντωση του άλλου. Καλό είναι λοιπόν να παραδέχεστε που και που την ήττα ως γενναίοι που λέτε ότι είστε και να μην τρέχετε να υποβάλλετε τα δικαιολογητικά για να αποζημιωθείτε για τις ζημιές. Αρκετά λεφτά κλέβετε ήδη με τους βουλευτικούς σας μισθούς και τις επιχορηγήσεις.

    Χώρια που την επόμενη ημέρα μαζευτήκατε 150, οι ίδιοι και οι ίδιοι, για συγκέντρωση διαμαρτυρίας και λέγατε πάλι ότι βγήκατε χιλιάδες. Πραγματικά λίγη τσίπα δεν έχετε? Εμείς πάντως ήμασταν εκεί στα πλαίσια αντιπαρακολούθησης και χαρτογράφησης μελών σας. Καλά θα κάνουν κάποιοι από εσάς να προσέχουν μην βρεθούν με κανα κονσερβοκούτι καρφωμένο στο σβέρκο."

    Απο
    http://antipliroforisi.blogspot.com/2013/03/blog-post_691.html



    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΔΕΙΛΟΥΣ ΣΠΥΡΙΑΡΙΔΕΣ,ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΗΔΕΣ ΑΕΡΓΟΥΣ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΡΕΖΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα ντους εγαμησουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών