Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 02, 2013

Άνθρωποι του (ΟΙΝΟ)-"πνεύματος" κατά της Χρυσής Αυγής...

Δείτε το χιουμοριστικό βίντεο (μόνο έτσι θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε με τόσους...κωμικούς που εμφανίζονται) με χορηγό τον ελληνικό λαό, μιας και η προπαγάνδα γίνεται από την κρατική ΝΕΤ


διαβάστε και το σχόλιο της Χρυσής Αυγής για την κρατική προπαγάνδα ΕΔΩ

13 σχόλια:

  1. Ενας κι ένας οι ευαίσθητοι "δημοκράτες" κατήγοροι της ΧΑ στο βίντεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπου "φυσιολογικοί" βλεπε πουστηδες δηλαδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καφετζόπουλε; μας δουλεύεις;
    Στο σχολείο ο γιός σου φοράει ΑΕΚ Ghetto μπλουζάκι και είναι μάγκας (και μπράβο του δηλαδή)
    Εσύ τάχα μου το παίζεις αντί; περίεργο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ3 Μαρτίου 2013 στις 2:18 π.μ.

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, μιλάμε ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι ΗΛΙΘΙΟΙ !

    Δεν καταλαβαίνουν ότι κάνουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφήμιση στην Διάπλαση των Παίδων και στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ;;

    Στην δουλειά μου έρχονται άσχετοι άνθρωποι - που δεν ψήφισαν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - και με ρωτάνε για την Διάπλαση των Παίδων, τι είναι αυτό κλπ κλπ.

    Ο πιο σίγουρος τρόπος για να διαφημίσεις κάτι - ειδικά στον Έλληνα που από την φύση του είναι απείθαρχος και πνεύμα αντιλογίας - είναι να το βρίζεις από την τηλεόραση.

    Συνεχίστε έτσι, ΚΡΕΤΙΝΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανάμεσα σε όλους τους άλλους απίθανους μπουρδολόγους ο πλέον απίθανος είναι αυτός που λέει από το 1:37 και μετά στο video ότι "η ελληνική δικαιοσύνη έχει πολλούς λόγους να διερευνήσει τι μαθαίνουν τα παιδιά σε αυτά τα ιδιωτικά φροντιστήρια διότι ο καθένας δεν μπορεί να μαθαίνει στο παιδί του (επειδή είναι παιδί του) αυτά που αντιλαμβάνεται ο ίδιος!!!!!!!!!! Γιατί λέει είναι "ρατσιστικά" κλπ κλπ...
    Μιλάμε για τη μπουρδολογική δήλωση της δεκαετίας!!!!! Δεν μπορεί ο γονιός να μαθαίνει στο παιδί του αυτά που αντιλαμβάνεται ο ίδιος ο γονιός!!!!!!!!!!! Αυτό μας λέει ο απίθανος αυτός μπουρδολόγος...και θα πρέπει να επέμβει και η δικαιοσύνη για το τι θα μαθαίνει ο γονιός στο παιδί του διότι ο ίδιος θεωρεί ότι ο γονιός δεν ξέρει τι διδάσκει στο παιδί του!!!!!
    Οι άνθρωποι είναι εκτός πραγματικότητος...καθηγητής Παντείου σου λέει μετά...θα διδάξει αυτός στο παιδί προφανώς (ή κάποιος άλλος ομοϊδεάτης του) αυτό που δεν δικαιούται ο ίδιος ο γονιός να διδάξει στο παιδί του γιατί αυτός έκρινε ότι ο γονιός δεν έχει αυτό το δικαίωμα...
    Α ρε κατακαημένη ελληνική παιδεία...ποιοι σε ορίζουν...

    Αντιγνώμων

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι πολυβραβευμένη.

    Η συγγραφέας Λίτσα Ψαραύτη, γράφει βιβλία για εφήβους, που μακάρι να τα διάβαζαν και οι μεγαλύτεροι. Δεν φοβάται, μάλιστα, να αγγίξει θέματα που «καίνε» και ενοχλούν, κυρίως την αριστερά. Το βιβλίο της «Οι δραπέτες του καστρόπυργου» (Πατάκης, Αθήνα 2010), έχει ενοχλήσει πολύ την αριστερά. Διότι, αναφέρεται στον συμμοριτοπόλεμο και λέει τα πράγματα ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ. Μιλάει για το παιδομάζωμα, λέξη που η αριστερά είχε πρόσφατα το θράσος να αναφέρει, ζητώντας από κοινοβουλευτικά κόμματα να μην μιλούν στα παιδιά. Κάτι που το ΚΚΕ, κάνει εδώ και δεκαετίες, με περισσή σπουδή... Στο προαναφερόμενο μυθιστόρημά της λοιπόν, η Λίτσα Ψαραύτη μιλάει για δύο παιδιά τα οποία ο Δημοκρατικός Στρατός μεταφέρει δια της βίας μαζί με άλλα στην Αλβανία και τα οποία καταφέρνουν στο τέλος να δραπετεύσουν και να γυρίσουν στην πατρίδα.
    Φυσικά, υπάρχει πολεμική εναντίον του βιβλίου, «διακριτική» βέβαια, διότι η συγγραφέας απολαμβάνει μεγάλου σεβασμού. Αλλά, αυτό δεν εμποδίζει τα ύπουλα χτυπήματα, ειδικά στο διαδίκτυο, αν και η συγγραφέας, προφανώς για να αποφύγει αντιπαραθέσεις, δεν χρησιμοποιεί τη λέξη «παιδομάζωμα».
    Διαβάστε κουκουέδικια "κριτική" που αγγίζει την γνωστή τους λασπολογία. Παλιά τους τέχνη κόσκινο δηλαδή. Η μάλλον παλιά οβρέϊκια συνταγή
    «Βοηθός στην κριτική αποτίμηση του έργου της κ. Ψαραύτη δεν θα μπορούσε παρά να είναι το 'κορυφαίο' έργο της σχετικής αντιδραστικής φιλολογίας ή παραφιλολογίας: 'Γυρισμός στη Γαλάζια Ελλάδα', μυθιστόρημα αγνώστου συγγραφέα αλλά πασίγνωστου εκδότη, της ΖΩΗΣ. Πρωτοκυκλοφόρησε το 1951 αλλά γνώρισε πάμπολλες εκδόσεις από τότε. Ας τονιστεί όμως από την αρχή ότι το βιβλίο της κ. Ψαραύτη δεν αποτελεί αντιγραφή ή διασκευή του βιβλίου της ΖΩΗΣ. Είναι πρωτότυπο και λέει ότι στηρίζεται σε ζωντανές μαρτυρίες. Οι συγκρίσεις όμως είναι αναπόφευκτες. Και στα δυο βιβλία ο βασικός μύθος είναι η βίαιη αρπαγή παιδιών από την Ελλάδα το 1948 και η μεταφορά τους στις 'γειτονικές Λαϊκές Δημοκρατίες'. Στο βιβλίο της κ. Ψαραύτη δεν υπάρχει πουθενά αναφορά στη λέξη 'παιδομάζωμα'. Αλλά υπάρχει μια προσθήκη που δεν υπάρχει στην έκδοση της ΖΩΗΣ: η αναφορά στις Παιδουπόλεις της Φρειδερίκης που παρουσιάζονται σαν η άλλη όψη του νομίσματος. Μόνο που στις τελευταίες τα παιδιά πηγαίνουν εθελοντικά, η διαμονή είναι υπέροχη κι άμα θέλουν να φύγουν το κάνουν ελεύθερα. Δεν ισχύει το ίδιο με τα στρατόπεδα των κομμουνιστών όπου τα παιδιά υποσιτίζονται, βασανίζονται και αναγκάζονται να δραπετεύσουν».



    Απ' τον ΕΚ




    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας αναφέρω την προσωπική μου ιστορία προσηλυτισμού, όταν στα τέλη της δεκαετίας του 80 βρέθηκα πρωτοετής σε ένα Ελληνικό πανεπιστήμιο, και έγινα αντικείμενο στενής και πιεστικής κομουνιστικής κατήχησης από καναδυό μεγαλύτερους από εμένα νεαρούς που σύχναζαν στις εισόδους των αμφιθεάτρων. Με το μπούρου μπούρου και την υπόσχεση περισσότερων αποκαλύψεων για τα άχραντα μυστήρια του κομμουνισμού, πείστηκα τελικά να γίνω μέλος του ΚΚΕ, και απέκτησα την εμπειρία της μυστικοπάθειας της συγκεκριμένης μύησης. Οι υποσχέσεις διαψεύστηκαν ταχύτατα, όταν διαπίστωσα πως ο πολυπόθητος διαφωτισμός μου περιοριζόταν σε μια από κοινού ανάγνωση του Οδηγητή, λέξη προς λέξη και χωρίς καμία άλλη συζήτηση, σε ένα δωμάτιο με άλλα 5-6 άτομα (τον Οδηγητή ήμουν υποχρεωμένος να τον αγοράζω με δικά μου χρήματα). Οποία απογοήτευση! Περιττό να πω ότι η πολλά υποσχόμενη κομουνιστική μου διαδρομή έληξε άδοξα λίγες εβδομάδες αργότερα, όταν ο προσηλυτιστής μου άρχισε να με πιέζει να βγω προς άγρα πελατών, πουλώντας κουπόνια του κόμματος στους σταθμούς των τρένων και αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε ουτε ιεχωβας νασουνα!
      Τουλαχιστον γ@μησες καμια απλυτη;


      Πατρικιος

      Διαγραφή
    2. Ήμουν σεμνό παιδί, δεν έκανα τέτοια πράγματα! :-)

      Διαγραφή
  8. Στό ρεπορτάζ μίλησαν όλοι οί ...διανοούμενοι (εβραικών καταβολών....) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών