Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 07, 2013

Σε διατεταγμένη υπηρεσία το εγγλέζικο "channel4"... Τέσσερις φορές ασχολήθηκε με την Ελλάδα... Δυο για να την διασύρει και άλλες δυο για να προωθήσει την αριστερά!!

Πότε ασχολήθηκε ξανα το εγγλέζικο channel 4 με την Ελλάδα τα τελευταία 3 χρόνια;

Όταν έπαιξε το κατάπτυστο ριάλιτι "Go Greek for a week" με σκοπό να κατασυκοφαντήσει τα Ελληνικά νησιά ...ενώ στην πραγματικότητα παρουσίαζε λεχρίτες αγγλους τουρίστες που έπιναν τα ουρα τους και ξερνάγανε... και σε δύο συνεντεύξεις πολιτικών...

Ποιών άραγε; μα φυσικά της αριστερής Κανέλλη και του......
αριστερού Τσίπρα! είναι κάτι περισσότερο από προφανές πως το κανάλι συνεργάζεται με κάποιον "Έλληνα" δημοσιογραφίσκο που πλασάρει ρεπορτάζ κομματικα διατεταγμένης υπηρεσίας με μοναδικό σκοπό τα πολιτικά ωφέλη της αριστεράς αδιαφορώντας αν τα "ρεπορτάζ" του, το μόνο που καταφέρνουν είναι να κάνουν κακό στην Ελλάδα.

stoxos.gr

6 σχόλια:

  1. Μπραβο πασπαρτού, ετσι για να αρχίσουν να καταλαβαίνουν σιγα σιγα και οι ουδέτεροι τι εννοούμε οταν ομιλούμε περί "εβραιομπολσεβικο-καπιταλισμου", και για δικέφαλο καθεστωτικό κτήνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ7 Μαρτίου 2013 στις 9:54 π.μ.

    Οι πουστοφλώροι Άγγλοι ας κοιτάξουν τα χάλια τους, που έχουν μετατρέψει την χώρα τους σε ισλαμοπακιστάν και οι γυναίκες τους σκυλοπηδιούνται με αράπηδες, και ας αφήσουν την Ελλάδα και τους ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Εδώ είναι ΕΛΛΑΣ, και αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΓΓΛΙΑ εδώ και 2 αιώνες υπήρξε το προγεφύρωμα του διεθνούς εβραισμου και η παγκόσμια βαση του, μεχρι φυσικά που έχασε τα πρωτεία απο την "μαμα" Αμερική.
    Η σημερινή Αγγλία η μάλλον "Αγγλια" ειναι ενα ψοφοδεές κράτος το οποιο πνέει τα λοίσθια και διανύει τις τελευταίες δεκαετίες της ύπαρξης της ως Ευρωπαϊκό εθνος, έχοντας ως "διαμορφωτές" του εθνους τους ενα μάτσο γαμψομυτηδες, παράσιτα, κίναιδους και γενικως ολα τα ψυχοσωματικά ερείπια που κατάφερε να μαζέψει ο Ισραήλ.

    Ενα "έθνος" οπου εχει καταντήσει μειονότητα επισήμως στην ιδια του την πρωτεύουσα, προφανώς τα ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ που το διοικούν θέλουν να καταντήσουν την ΟΛΗ την Ευρώπη καπως ετσι, ενα μείγμα ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ απο τις πλέον εξαθλιωμένες πρωτόγονες, κανιβαλικές και τριτοκοσμικές φυλές του πλανήτη, γιατι εαν δεν το αποδεχτούμε θα μας αποκαλέσουν τα κοπρο καναλα...ρατσιστες...!

    Ειναι εμφανές παντως για όποιον μπορεί να το δει πάντα, οτι το διεθνές καθεστώς προφανώς δεν αποφάσισε μια μερα να "αποδείξει" ολη του την "φιλανθρωπία" και την ευαισθησία αλλα ΜΟΝΟΝ κατα έναν πολυ συγκεκριμένο, προδιαγεγραμμένο και επιτηδευμένο τροπο όπως ειναι η επιβολή του νομικο-πολιτικου, εκπαιδευτικού και μιντιακου "αντιρατσισμου" ήτοι, επιβολης εκατομμυρίων αλλοφύλων εντος της ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, με εργολαβική και φρενιτιώδη μανία και μεθοδικότητα, οι εγκληματίες που εξαπολύουν πολέμους για να επιβάλουν την δημοκρατία τους, που βομβαρδίζουν αμάχους για να τους "σώσουν" απο μη βολικά καθεστώτα, που καθιστούν ολόκληρα έθνη δια της βιας σκλάβους μέσω χαρτιών και αριθμών, ξαφνικά "έγιναν ευαίσθητοι" και μάλιστα τοσο ετσι ωστε να εξαπολύουν την μανία ΟΛΩΝ τους των απολήξεων σε οποιονδήποτε δεν συμμερίζεται την συγκεκριμένου αποδομητικου τύπου "φιλανθρωπία" τους, αλλα ΜΟΝΟΝ με αλλόφυλους εισβολείς και μονον με τους εισερχόμενους ΕΝΤΟΣ της Ευρώπης και πουθενά αλλού. Οι ιδιες εβραιοκομμουνιστικες διεθνιστικές οργανώσεις που φώναζαν να "φύγουν οι Λευκοι" απο την Αφρικη, ηταν που αντιστοίχως τωρα φωνασκούν αλλα παντα μεσω του καθεστώτος και τη αμέριστης φιλοξενίας και οικονομικοπολιτικης του συμπαράστασης, να "έρθουν ολοι οι αραπάδες στην Ευρώπη".

    Το συμπέρασμα μας δεν μπορεί παρα να ειναι ΕΝΑ και ξεκάθαρο, Ο ΕΝΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ σκοπος του διεθνούς καθεστώτος, ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ και αδιάβλητος σκοπος του τον οποίο βλέπουμε πλεον ξεκάθαρα οτι το συγκεκριμένο σύστημα εχει δημιουργηθεί για να τον επιβάλει πάση θυσία, ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ειναι η ΔΙΑΛΥΣΗ η αποδόμηση και η καταστροφή, η βιολογική ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ των μοναδικών λαών και εθνών που μπορουν να αποτελέσουν εμπόδιο στα σχέδια της ολοκληρωτικής επιβολής της "περιούσιας" κοσμοκρατορίας.
    Δεν θα ησυχάσουν εαν δεν εξοντώσουν την λευκή φυλη μέχρι ενος και δεν θα ντραπούν να βαφτίζουν αυτην τους της εγκληματική μεθόδευση με οποιονδήποτε εύπεπτο τιτλο ερμηνευμένο πάντοτε κατα καθεστωτική βούληση.
    Η μαιναδικη, ΑΛΑΦΙΑΣΜΕΝΗ, επιληπτική μανια που κατέλαβε την οιδηματώδη κλίκα των εγκληματιών που εχει καταλάβει τις διαμορφωτικές θεσεις του Ελληνικου έθνους, κατα της απρόβλεπτης ανόδου ενος εθνικιστικού κινήματος, δεν μπορεί παρα να αποτελέσει την ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ του ρόλου και του "καθήκοντος" που εχουν αναλάβει αυτα τα παράσιτα εναντίον της ιδιας μας της φυλετικής υποστάσεως.
    Πρεπει να κατανοήσουμε οτι πρόκειται περι υπαλλήλων που δρουν εντος ενος εγχώριου παραρτήματος του διεθνους καθεστώτος, που εχουν αναλάβει ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ η υπαλληλικά συγκεκριμένα καθήκοντα, το βασικότερο εξ αυτων αποτελεί την ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗ και έχουν βρει δεκάδες τρόπους για να την παρουσιάσουν ως οχι απλως ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ αλλα και ως "ηθικό μας καθήκον".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάιπερ...
    Δες τον παρακάτω σύνδεσμο
    Είμαι βέβαιος ότι θα τον βρείς εξαιρετικά ενδιαφέροντα για πλείστους λόγους
    http://fyletika.blogspot.gr/2013/03/blog-post_5.html

    Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ αγαπητέ διαχειριστή, όντως πολύ ενδιαφέρον αρθρο.
      Αν και εγω δεν είμαι Νορδικιστης, ειμαι παναριανιστης,σαν τον ιδιο τον Φυρερ.
      Η κάθε φυλετική υπο-ομας της Άριας φυλής εχει τις δικές της ιδιαίτερες χάρες.
      Η προσωπική μου άποψη είναι οτι οι δυο κλάδοι της Αριας φυλής, η μεσογειακή και η Νορδικη τις οποίες κατατάσσει ο Δημοπουλος στο περιακτικο φυλο είναι οι πλέον χαρισματικές και δημιουργικές.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών