Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 22, 2013

Το ethnikismos.net ξεφτλίζει τους μπολσεβίκους-σταλινοτσολιάδες του Περισσού..

PAPARHGA89
Μια απάντηση παρωδία, έδωσαν στο άρθρο της ιστοσελίδας μας «Η ΑΕΚ, η αριστερά και η προσφυγιά» οι… τσελιγκάδες του κόκκινου μαντριού, στην επίσημη ιστοσελίδα τους, με τον… παιχνιδιάρικο τίτλο: «Άνθρακες ο θησαυρός (ή τα αβγά του φιδιού φίδια βγάζουν. Ας είναι και …χρυσομπογιατισμένα)».
Σας παραθέτουμε παρακάτω τα πιο βασικά σημεία του κόκκινου παραληρήματος:
«Για διάφορους λόγους, δε θέλουμε να κρίνουμε την υπόθεση του νεαρού (20χρονου) ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Γ. Κατίδη».

Έτσι ξεκινάει η προχθεσινή (18/3) χρυσαυγίτικη ανακοίνωση στο ethnikismos.gr, με τίτλο.....
«η ΑΕΚ, η Αριστερά και η προσφυγιά». Και καθώς οι ίδιοι αποφεύγουν να αναφέρουν έστω και έναν από τους …διάφορους, δίνουμε εμείς έναν και μοναδικό λόγο, τον πιο προφανή: Όπως ο δολοφόνος που στο σχετικό ανέκδοτο φωνάζει να πιάσουμε τον κλέφτη που του έκλεψε το μαχαίρι και το κουβαλάει …καρφωμένο στην πλάτη του, έτσι και ο φασιστικός συρφετός ετοιμάστηκε να δώσει μεγάλη παράσταση «ηρωοποίησης – θυματοποίησης» του φασισμού, που δήθεν όλοι οι «μπαμπούλες» (από τους οποίους ποτέ δεν λείπει η …«μαρξιστική τρομοκρατία») τον καταδιώκουν. Μόνο που εκεί που ο «ήρωάς» τους έκανε κάτι αναφορές για το …χαιρετισμό της Χρυσής Αυγής κι όλοι ετοιμάζονταν για το …«μεγάλο ντου», ο ίδιος πολύ γρήγορα ανέκρουσε πρύμναν …συνειδητοποιώντας ότι ανέκαθεν ήταν …αντιναζιστής, αντιρατσιστής κι αντιφασίστας! Έτσι οι δύστυχοι, κάνοντας την ανάγκη φιλοτιμία, προτίμησαν το σκασμό, αφήνοντας μονάχα τον λιγότερο ξακουστό και περισσότερο περιβόητο αοιδό της νύχτας να φοβερίζει τους πάντες ότι από εδώ και στο εξής (μόνο;) και αυτός θα χαιρετάει με τον ίδιο τρόπο!
Κι αφού δεν είχαν τι να πουν επί του θέματος, όπως κάθε δημαγωγός που σέβεται τον αντικομμουνιστικό του εαυτό, ασχολήθηκαν με τις ανακοινώσεις των άλλων κομμάτων, για να καταλήξουν στο γνωστό τροπάρι τους …ceterumcenseo…, οι κομμουνιστές ήταν και παραμένουν προδότες:

«…Κατά τρίτον, είναι τρεις φορές ντροπή και αίσχος να μιλάνε για προσφυγιά και ξεριζωμό εκείνοι που δήλωναν χαιρέκακα πως “όχι μόνο δε λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία, μα και την ΕΠΙΔΙΩΞΑΜΕ” (τα κεφαλαία δικά τους). Τέλος, είναι πολλές φορές ντροπή και αίσχος να μιλάνε τα κόμματα της αριστεράς για την προσφυγιά, η οποία προκλήθηκε από τους Τούρκους του Κεμάλ, οι οποίοι είχαν την αμέριστη υποστήριξη – ηθική και υλική – της τότε Σοβιετικής Ένωσης, που είχε επικεφαλής της τον “Θεό” των αριστερών Λένιν. Βγάλτε, λοιπόν, το σκασμό παλιοπροδότες!». Τι να «πρωτοθαυμάσει» κανείς σ’ αυτό το – χωρίς καν παραπομπές, έστω στους «Σοφούς της Σιών» ή την ελληνική μυθολογία – παραλήρημα;».

Μερικές παρατηρήσεις επί του σταλινικού παραληρήματος των κουκουέδων:....

Διαβάστε τη συνέχεια στο ETHNIKISMOS.NET

1 σχόλιο:

  1. http://dovites.blogspot.gr/2013/09/blog-post_2.html

    αυτά είναι τα χάλια σας, που θέλετε και εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών