Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 26, 2013

"Μαύρη" τρύπα στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ 100 και πλέον εκ!!...45.000 εισιτήρια εξέδωσαν μόνο σε ένα χρόνο!!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα τελευταία εισιτήρια που αναμένεται να προλάβει να εκδώσει το ΠΑΣΟΚ για τα στελέχη του, θα είναι χωρίς επιστροφή για την Αυστραλία.

ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΤΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

Απίστευτες σπατάλες αποκαλύπτονται στο πόρισμα που συνέταξαν για την οικονομική διαχείριση του ΠΑΣΟΚ από το 2004 ως το 2010 πέντε ιδιωτικές εταιρείες ορκωτών λογιστών, σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η “μαύρη τρύπα” στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ υπερβαίνει τα.....
100 εκατ. ευρώ, ενώ σε αυτό το ποσό δεν υπολογίζονται ακόμα 14,5 εκατ. ευρώ περίπου, τα οποία υπήρχαν το 2007 στο αποθεματικό του ΠΑΣΟΚ, αλλά πλέον η τύχη τους αγνοείται.
Μάλιστα, από τα ποσά αυτά, 500.000 ευρώ εμφανίζονται ως δαπάνες που έχουν εγκριθεί με την υπογραφή του Γιώργου Παπανδρέου, 800.000 ευρώ εμφανίζονται στο όνομα του Νίκου Αθανασάκη, τότε διευθυντή του πολιτικού γραφείου του κ. Παπανδρέου, ενώ δαπάνες ύψους 1,5 εκατ. ευρώ αποδίδονται στο όνομα “Καλογεροπούλου”, η οποία είχε διατελέσει συνεργάτιδα του κ. Παπανδρέου στο υπουργείο Εξωτερικών.
Εντυπωσιακό είναι το ποσό των 53,5 εκατ. ευρώ στο οποίο ανέρχονται οι δαπάνες προς γνωστό ταξιδιωτικό πρακτορείο για αποστολές στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ενώ εντοπίστηκαν να έχουν εκδοθεί 45.000 αεροπορικά εισιτήρια μέσα σε ένα μόνο χρόνο.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Νίκος Αθανασάκης φέρεται να έχει ήδη δεχθεί επιστολή με την οποία καλείται να επιστρέψει μέρος του ποσού που εγκρίθηκε με υπογραφές του, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον πρώην γενικό διευθυντή του ΠΑΣΟΚ, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, καθώς ο Ευάγγελος Βενιζέλος δείχνει διατεθειμένος να θέσει το ζήτημα αυτό σε συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου. (news)

2 σχόλια:

  1. αλητες-κλεφτες-προδοτες.....
    το πασοκ της μιζας και της αρπαχτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΛΕΒΟΥΝ.ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών