Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 13, 2013

3 δολοφονίες Ελλήνων μέσα σε μια εβδομάδα (πιθανότατα από λαθροεποίκους καθώς το κίνητρο ήταν η κλοπή) αλλά τα ΜΜΕ μόνο με τον "ρατσιστή" οδηγό του λεωφορείου ασχολούνται


http://images.newsnow.gr/20/208010/megalonei-o-makrys-katalogos-dolofonimenon-ellinon-apo-lathrometanastes-mesa-sto-2012-1-315x236.jpgΟ εσμός των μαρξιστοκρατούμενων ΜΜΕ προτίμησε να αναλώσει την ειδησεογραφία του, σχετικά με την "κοινωνική επικαιρότητα", στο θέμα του Έλληνα οδηγού λεωφορείου που έκανε τη δουλειά του και κατέβασε από το τρόλεϊ 2 αφρικανούς..

(Μέχρι και ερώτηση στον αρμόδιο υπουργό έκανε η ΔΗΜΑΡ, για τα...φαινόμενα "εκφασισμού" της κοινωνίας και πως προτίθεται η κυβέρνηση να τα εξαλείψει.)

Αδιαφόρησε όμως το πολιτικό και mediaκο καθεστώς για τη δολοφονία 3 Ελλήνων, πιθανότατα από λαθρομετανάστες, όπως και η Αστυνομία που δεν τόλμησε ούτε ανακοινώσεις να βγάλει, αποσιωπώντας το γεγονός.

Αντιθέτως, φρόντισε το τμήμα καταπολέμησης του ρατσισμού του Δένδια να εκδώσει ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως το "ρατσιστικό" περιστατικό με τον οδηγό λεωφορείου ερευνάται.

Το παραπάνω είναι ένα μικρό δείγμα της.....
αντικειμενικής και 'δημοκρατικής' ενημέρωσης που υπόκεινται καθημερινά οι Έλληνες...


ΔΑΦΝΗ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013
Δολοφονημένος βρέθηκε 30χρονος, μέσα στο διαμέρισμά του, στην οδό Φαίδωνος στη Δάφνη, λίγο μετά τις 3 το απόγευμα.
Ο 30χρονος ήταν δεμένος και φιμωμένος, δεν έφερε χτυπήματα, ενώ ένα χρηματοκιβώτιο που είχε στο διαμέρισμα ήταν παραβιασμένο.
Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι κίνητρο του εγκλήματος ήταν η ληστεία, αλλά το σπίτι δεν έφερε ίχνη παραβίασης, γεγονός που οδηγεί στην εκτίμηση ότι το θύμα πιθανόν να άνοιξε μόνο του στους δράστες ή τον δράστη.

6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013
Έναν 85χρονο που διέμενε μόνος στο διαμέρισμά του στην οδό Αριστείδου 77 στην Καλλιθέα σκότωσαν άγνωστοι ή άγνωστος. Το θύμα βρέθηκε σήμερα το πρωί με τραύμα στο κεφάλι και από την Ασφάλεια Αττικής διεξάγεται έρευνα για τους δράστες και τα κίνητρα της δολοφονίας.
Ο 85χρονος διέμενε σε διαμέρισμα του 2ου ορόφου πολυκατοικίας και όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης.
Επίσης, τα αντικείμενα μέσα στο σπίτι ήταν στη θέση τους.

4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013
Την δολοφόνησαν την ίδια μέρα που έκανε ανάληψη χρημάτων από την τράπεζα για τη σύνταξη της.
Η άτυχη γυναίκα έμενε μόνη της σε διαμέρισμα 4ου ορόφου πολυκατοικίας, στην οδό Λέσβου 20-22 στην Κυψέλη. Ο γιο της ήταν ο πρώτος που την βρήκε και έπαθε σοκ.. Η γυναίκα ήταν πεσμένη στο πάτωμα της κουζίνας, δεμένη και φιμωμένη με ταινίες, ενώ το σπίτι ήταν αναστατωμένο.
Πιθανολογείται ότι άνοιξε η ίδια στους δολοφόνους της. Το διαμέρισμα είναι αναστατωμένο και έχει εικόνα έρευνας από τους δράστες. Άνδρες της σήμανσης εξερεύνησαν το διαμέρισμα για τον εντοπισμό αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού των δραστών.

8 σχόλια:

  1. ΕΒΡΑΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ . ΕΣΤΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Σ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ...ΑΝΩΔΥΝΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειλικρινά πιστεύω πως τα εβραιοκόμματα παρεούλα με τα πορνοκάναλα της σήψης και της διαφθοράς δεν αδιαφορούν απλά για τους θανάτους των Ελλήνων, αντιθέτως επιδιώκουν σιωπηλά και ύπουλα την εξαφάνιση του Έθνους.

    Ρωμανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την προβοκατόρικη ενέργεια που έλαβε χώρα στην Λαμία και η οποία βρίσκεται εκτός γραμμής του Κινήματος μας, το οποίο δεν οργανώνει αντισυγκεντρώσεις κατά συγκεντρώσεων άλλων πολιτικών χώρων.

    ---------------------------------------------
    Δηλαδή από σήμερα ο Απόστολος Γκλέτσος που ήταν παρών στην "προβοκατόρικη" αντισυγκέντρωση θα χαρακτηρίζεται ως "προβοκάτορας" και-συνεπώς-ως εχθρός του κινήματος;Δηλαδή να περιμένουμε και την αποπομπή του ως μετακλητού υπαλλήλου της βουλής;Μήπως να περιμένουμε και την διαγραφή του εφόσον δρα "προβοκατόρικα;

    Σα δεν ντρεπόμαστε λίγο λέω εγώ.

    Εστειλα χθες το βράδυ κυρ διαχειριστά ένα σχόλιο σχετικά με τον συναγωνιστή οδηγό του ΟΑΣΘ και φυσικά μού το έκοψες αφού δεν σου άρεσαν αυτά που έλεγα.Και δεν πρόλαβαν να περάσουν μερικές ώρες και επιβεβαιώθηκα πλήρως αφού τα κεντρικά άδειασαν εντελώς τον συναγωνιστή,αφήστε ντε που χαρακτήρισαν το περιστατικό ως γελοίο!!!!!

    Οπότε αφήστε τον συναγωνιστή στην ησυχία του και μην ασχολείστε με "γελοία" περιστατικά.Κρίμα για τους 3 δολοφονηθέντες συνέλληνες αλλά επίσης κρίμα και για την κατάντια των κεντρικών.

    Ελπίζω να μη το διαγράψεις κι αυτό το σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ετσι να συνεχισουν τα τσοντοκαναλα και θα δουν τι θα ψηφισει ο κοσμος στις επομενες εκλογες...
    Ο χοντρος θα τρεχει και δεν θα φτανει για πρωτη φορα στη ζωη του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ. ΤΑ ΕΔΕΙΞΕ -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα τσοντοκάναλα παίζουν το καθεστωτικό τους παιχνίδι αλλά σιγά μη κλάψω ως Έλληνας εθνικιστής για την δολοφονία του μαυραγορίτη ενεχυροδανειστή και τον βάλω στην ίδια μοίρα με τον θάνατο των άλλων δύο ηλικιωμένων συνανθρώπων μας.Σκατά στον λάκο του και εύχομαι την τύχη του να έχουν και οι υπόλοιποι του σιναφιού του που εκμεταλλεύονται τον πόνο και την απόγνωση των εξαθλιωμένων από τα μνημόνια συνελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το οτι τα μίντια στελεχώνονται απο μια ΣΥΜΜΟΡΙΑ εγκληματιών, χαμερπών, ελεεινών και ΒΔΕΛΥΡΩΝ καθιζημάτων ειναι πασίγνωστο και δεν προξενεί σε κανέναν εντυπωση η φύση του βακίλου αυτού.
    Πρόκειται περι μιας πυορροϊκής νόσου που θα πρέπει να αποκοπεί με τον νυστέρι και να ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών