Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 21, 2013

Η κατάντια της Ελλάδος: Ανοίγει τουρκικό ιατρικό κέντρο στη Μυτιλήνη!

Αίσθηση προκαλεί η είδηση ότι το τουρκικό ιδιωτικό ιατρικό κέντρο «Κιορφέζ» που έχει έδρα στο Αδραμύτι της Τουρκίας έχει ανοίξει γραφεία στη Μυτιλήνη μέσω των οποίων εξυπηρετεί τους κατοίκους του νησιού, ενώ διοργανώνει και εκδρομές στην Τουρκία διαφημίζοντας...
τις ιατροφαρμακευτικές υπηρεσίες του. Όπως αναφέρει το lesvospost την Πέμπτη 18 Απριλίου το Ιατρικό κέντρο διοργάνωσε δωρεάν εκδρομή για περίπου εκατό άτομα, τα οποία μετέφερε στο Αδραμύτι να δουν τις εγκαταστάσεις του νοσοκομείο στην πόλη, ενώ στο πακέτο συμπεριλάμβανε δωρεάν φαγητό και επιστροφή στο Αϊβαλί στις 3 το μεσημέρι. Μάλιστα το aegaio.blogspot.gr δημοσιεύσει και ειδικό τιμοκατάλογο στα ελληνικά με τις υπηρεσίες που προσφέρει το ιατρικό κέντρο αλλά και το γραφείο στη Μυτιλήνη.

Φυσικά σε όλα αυτά το ΥΠΕΞ κοιμάται τον ύπνο του δικαίου… Αφήνει σε κάθε περίπτωση τους τούρκους να αλωνίζουν στη χώρα μας, προκαλώντας τον αφελληνισμό της Πατρίδος μας. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, οι τούρκοι προγραμματίζουν ακόμα και ταξίδια στη χώρα τους, για να δείξουν τον «ανώτερο» πολιτισμό τους, αλλά και τις υπηρεσίες που μπορούν να παρέχουν. Οι ξεφτιλισμένοι πολιτικάντηδες συνεχίζουν να μιλούν για ελληνοτουρκική φιλία, χωρίς να αναφέρουν βεβαίως ποτέ την ύπουλη στάση της τουρκίας, αλλά και τις συνεχείς προσπάθειες για διάλυση της Ελλάδας.

4 σχόλια:

  1. ΒΡΩΒΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανω απ΄το πτωμα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΤΩΡΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΣ ΚΑΙ Η ΑΦΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αστους θα μας κάνουν και τόνωση στον τουρισμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών