Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 19, 2013

Τα “κατηχητικά” του ΚΚΕ δεν ενοχλούν τους “δημοκράτες"


Τα “κατηχητικά” του ΚΚΕ δεν ενοχλούν τους “δημοκράτες”

Θυμόμαστε την ιερά μανία με την οποία αντιμετώπισαν την Χρυσή Αυγή τα αργυρώνητα ΜΜΕ του καθεστώτος και πως κήρυτταν την ανάγκη «απολιτικοποίησης» της Παιδείας, προκειμένου να χτυπήσουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή. Βέβαια, η Χρυσή Αυγή ουδέποτε εξάσκησε πολιτική κατήχηση στα παιδιά που παρακολούθησαν και παρακολουθούν τα μαθήματα ιστορίας της «Διάπλασις των Παίδων», όμως αυτό για τους δημοσιογραφίσκους είναι αδιάφορο.
Την κίνηση μας, τότε, την είχε στηλιτεύσει και το ΚΚΕ, όπως και ....
σύσσωμη η εθνοπροδοτική αριστερά, λησμονώντας την αναφορά στο παιδομάζωμα που είχαν αυτοί κάνει, οδηγώντας δεκάδες χιλιάδες παιδιά στις χώρες του πρώην σοβιετικού κολαστηρίου. Όμως παρότι επέκριναν την κίνηση μας, τους καλάρεσε και αποφάσισαν να την αντιγράψουν. Διαβάζουμε οπότε τώρα ότι η «Λαϊκή Επιτροπή Φυλής» κάτω από τις σφραγίδες του ΚΚΕ, όπως το ΠΑΜΕ και η ΜΑΣ, προσπαθούν να δυναμώσουν την «ταξική αλληλεγγύη», παραδίδοντας μαθήματα.
Στην αναγγελία αυτή γράφουν μεταξύ άλλων ότι θα συμμετάσχουν και φοιτητές, δηλαδή άνθρωποι παντελώς αναρμόδιοι για διδασκαλία. Άραγε θα μιλήσει κανείς από τους μεγαλοδημοσιογράφους για αυτή την προφανή παρανομία, στην οποία προβαίνει το ΚΚΕ, προκειμένου να αντιγράψει την Χρυσή Αυγή; Θα αναρωτηθεί κανείς στα τουρκοκάναλα τι σημαίνει η φράση «δυναμώνοντας την ταξική αλληλεγγύη»; Μήπως υποκρύπτεται η πυροδότηση του «ταξικού μίσους»; Θα γράψουν άραγε τα «Νέα» μιλώντας για «κατηχητικά του μίσους»;
Προφανώς και δεν θα γίνει τίποτε για την κίνηση αυτή των κατσαπλιάδων που αιματοκύλησαν την Ελλάδα. Γιατί δεν είναι το «μίσος» που τους πειράζει, αλλά η ίδια η Ψυχή του Έθνους μας. Γι’ αυτό και τους ενοχλεί όποιος δρα υπέρ της, ενώ όποιος την εχθρεύεται είναι μόνιμα στο απυρόβλητο. 

2 σχόλια:

  1. Κομμάτι του συστήματος είναι και οι εβραιομπολσεβίκοι του περισσού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι γατάκια κουμούνια, έτσι!
    Θα τρέχετε ξοπίσω και θα αντιγράφετε...
    Γιατί όταν κάποιος σε αντιγράφει σημαίνει οτι αυτό που κάνεις έχει τρομερή επιτυχία!
    Σας έχει γαμήσει τα μυαλά η ΧΑ.
    Και που είστε ακόμα... γατάκια, έ γατάκια...
    Ψοφόγεροι, υπάρχει Θεός τελικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών