Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 16, 2013

Αλβανοί "έποικοι" καταδικάστηκαν για δολοφονία και βιασμό γυναίκας στη Θεσσαλονίκη...

viasmos-gineka
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σε αυτά τα άθλια περιττώματα του Χότζα και των τουρκομόγγολων, τα μιασματικά καρκινώματα, κάποιοι θα ήθελαν να τους δώσουν την ελληνική "ιθαγένεια"...

Σε ισόβια κάθειρξη και επιπλέον κάθειρξη 18 ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης ένας 40χρονος Αλβανός, ο οποίος πριν από πέντε χρόνια βίασε και σκότωσε μία 47χρονη γυναίκα.
Την ίδια στιγμή, για την υπόθεση καταδικάστηκε σε κάθειρξη οκτώ ετών, από 17 που του επιβλήθηκε πρωτοδίκως ένας 35χρονος συμπατριώτης του, που κρίθηκε ένοχος για συνέργεια στο βιασμό.
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το Νοέμβριο του 2008 στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής. Οι δύο κατηγορούμενοι γνώρισαν την....
άτυχη γυναίκα σε μπαρ της περιοχής. Λίγο αργότερα, όπως αναφέρεται στη δικογραφία, την περίμεναν έξω από το σπίτι της, όπου ο 40χρονος τη χτύπησε πρώτα και στη συνέχεια τύλιξε το μπουφάν της γύρω από το πρόσωπό της με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία. Μάλιστα, την ώρα που η 47χρονη ψυχορραγούσε, ο 40χρονος τη βίασε.
Οι δύο άνδρες ανενόχλητοι μπήκαν στη συνέχεια στο σπίτι της, απ’ όπου αφαίρεσαν ηλεκτρικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.
Το έγκλημα αποκαλύφθηκε αρκετές μέρες αργότερα όταν ο σύντροφος της άτυχης γυναίκας, που διέμενε στο εξωτερικό, ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές ότι δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί της. Οι αστυνομικοί βρήκαν τελικά το πτώμα της γυναίκας μέσα στο σπίτι και μετά από έρευνες συνέλαβαν τελικά τους δύο κατηγορούμενους.
πηγή

2 σχόλια:

  1. Η κατάσταση στην Θεσσαλονίκη γινεται κάθε χρονο και τραγικότερη σε περιοχές κέντρου και καλαμαριάς επι παραδείγματι ιδιως καλαμαριάς οπου δεν υπήρχε εισβολέας για δείγμα μεχρι πριν μερικά έτη, εχει γεμίσει παρασιτογυφτους και έχουν αυξηθεί τα κρούσματα διαρρήξεων(εκει που ήταν ΜΗΔΕΝΙΚΑ) κατά 100% μεσα σε εναν χρόνο, άσχετα εαν τα εβραιοκαναλα κάνουν είδηση έναν οδηγο ο οποίος βγάζει σκυλαραπες απο το λεωφορείο διοτι δεν έκοψαν εισιτήριο...
    Οι εισβολείς μπορουν να σφάξουν να καψουν να κλέψουν και να μην ακουστεί τιποτα, εαν όμως τους κατεβάσεις απο ένα μέσο μαζικης μεταφοράς στο οποιο βρίσκονται παρανόμως, και ιδίως εαν ειναι ιδιαιτέρως ΜΕΛΑΨΟΙ τότε τα εβραιοπαρασιτα των μίντια θα το ΚΑΝΟΥΝ μέγιστο ζήτημα και θα βγάλουν ανακοινώσεις μαλιστα ολα τα καθεστωτικά κόμματα και μιντια εναντίων του Ελληνα που έπραξε σωστα την δουλειά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΠΟΓΚΡΟΜ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΦΤΙΑΞΤΕ ΟΜΑΔΕΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΕ.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών