Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 17, 2013

Ο Δένδιας σε νέο παραλήρημα.. "η Χρυσή Αυγή είναι η αυτοκτονία της χώρας και της κοινωνίας"

Αφιερώνουμε στον φίλο;!(μόνο...;) των Μασώνων τη φράση του Ιων Δραγούμη:

"Οι κουρασμένοι κάνουν κοινωνίες εβραίικες με μόνο σκοπό τη γενική αλληλοβοήθεια, οι κουρασμένοι, που δεν έχουν πια ορμές, παρά μόνο γούστα, οι κουρασμένοι, που μόνο τη ζωούλα τους κοιτάζουν, που αλτρουίζουν μόνο για να υπηρετήσουν καλλίτερα το μικροσυμφέρο τους, οι κουρασμένοι, που βαστιούνται από τα χέρια σε μιαν αλληλεγγύη, γιατί φοβούνται να περπατήσουν μοναχοί τους, μην τύχη και κοπιάσουν πάρα πολύ, οι κουρασμένοι, που το στρατιωτικό γι’ αυτούς είναι βάσανο, γιατί δεν υπηρετεί τη ζωούλα τους, οι κουρασμένοι, που εχθρούς δεν έχουν.
Του Αλέξη η ψυχή, συναρπασμένη από σιχαμάρα για το μικράνθρωπο, φώναζε ολημερίς: -Κάτω οι μασόνοι, οι Εβραίοι, οι σοσιαλιστές!"

Διαβάστε το προκλητικό μήνυμα του Δένδια στο twitter:
Οι 4.000 αυτοκτονίες περίπου Ελλήνων συμπολιτών μας που έχουν γίνει καθημερινό, θλιβερό φαινόμενο, και οφείλονται ξεκάθαρα στην πολιτική του καθεστώτος που πιστά υπηρετεί ο Υπουργός Προστασίας;! του Πολίτη (ή του λαθρομετανάστη καλύτερα) καθώς και οι δολοφονίες συμπολιτών μας από λαθροεποίκους συντείνουν στην....διάλυση του ΈΘΝΟΥΣ και της Χώρας κύριε Δένδια και όχι η Χρυσή Αυγή.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα αντιθέτως με καθημερινό αγώνα πρωτοστατεί στην.....
πάλη της επιβίωσης της Φυλής μας, δωρίζοντας το χρήμα, το χρόνο και το αίμα των μελών και φίλων του για τη συνέχειά του.

Δεν λήστεψε, δεν καταχράστηκε δημόσιο χρήμα, δεν υποτάχθηκε σε μεγαλοεργολάβους και ξένους επικυρίαρχους και ΠΟΤΕ δεν πρόδωσε τα Ιδανικά και τις Αξίες της.

Για αυτό και είναι η μεγάλη ελπίδα του Έθνους...
Η γενεσιουργός της Νέας Ελλάδας που έρχεται

4 σχόλια:

  1. Για την "κοινωνία" των κίναιδων, των παρασίτων, των υπανθρώπων, εβραιομπολσεβικων -εβραιοκαπιταλιστων, εκφυλισμένων, σαπρών και ανεγκέφαλων διεθνο μαζανθρωπων, για την "κοινωνία" της παρακμής και της αποδομησεως, των εκατομμυρίων υπανθρώπων εισβολέων δολοφόνων απο Ασία και Αφρική, την "πολύχρωμη" αυτη απεεθνικοποιημενη μπανανια ως παιδική χαρα του καθε ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ αλλόφυλου της υφηλίου, την "κοινωνία" των "μειονοτήτων" που μπορουν να επιβάλουν οτι επακριβώς θελουν γιατί ειναι "αντιρατσιστικό" και πολιτικά ορθο, την "κοινωνία" των οποίων οι ιθύνοντες έχουν μια δαιμονική και εναργή "ικανότητα" διακρίσεως και υπερθεματισεως οτιδήποτε αποτελει εθνοαποδομητικο και εθνοκτόνο παράγοντα, την "κοινωνία" σκλαβωμένη σε μια διεθνη συμμορία γαμψομυτιδων τοκογλύφων και της κατεστραμμένης παραγωγικής οικονομίας την ¨"κοινωνία" όπου ουδείς Ελληνας ειναι ασφαλής και οπου καθημερινώς δολοφονείται απο τους υπανθρωπους εισβολείς οπου με την σειρα τους χαίρουν απόλυτης και καθολικής ασυλίας απο τις καθεστωτικές-μιντιακες δομες οπου Πακιστανοι δολοφόνοι Ελλήνων αποφυλακίζονται σε μερικές εβδομάδες και οπου εβραιομπολσεβικοι εγκληματίες εχουν ασυλία διώξεων απο το καθεστώς, την "κοινωνια" οπου οι δήμαρχοι της θεωρούν "κιτς" τις εκδηλώσεις αναπαραστάσεως απελευθερώσεως της θεσσαλονικης αλλα οργανώνουν ΠΟΥΣΤΡΟ παρελάσεις, οπου τρέχουν στα δικαστήρια τους Ελληνες πόντιους επειδή προβαίνουν στην εκδήλωση μνήμης για τους χιλιάδες νεκρούς απο τους προσφιλέστατος για τον συγκεκριμένο Ελλαδιτη δημαρχο Μογγολο, αλλα που ο ιδιος οργανώνει τζαμιά παρελάσεις και εκδηλώσεις για τους Εβραιους και τους μουσουλμάνους, για την ¨"κοινωνία" οπου το μιντιακο της καθεστώς αποτελει την αιχμη του δόρατος της εθνοκτονιας και του διεθνισμου των οποίων ΟΛΟΙ οι ιθύνοντες αποτέλεσαν μέλη οργανώσεων της εβραιομαρξιστικης παραφιλολογίας, και στα οποία γινεται πρώτη "αρνητική" ειδηση ΕΛΛΗΝΑΣ οδηγός λεωφορείου διότι τόλμησε να κατεβάσει εισβολείς επειδή δεν είχαν κοψει εισιτήριο, αλλα ηταν ΑΡΑΠΗΔΕΣ όποτε ηταν "ρατσιστικό", την ιδια στιγμή που κατα την διάρκεια της περιόδου προβολής αυτής της "ειδήσεως" εχουν δολοφονηθεί 3 Ελληνες και το καθεστώς αδιαφορεί πλήρως και δρα ωσάν να μην έγινε τιποτα. Ε ΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ , βρωμερό καθεστωτικο βδέλυγμα, η επιλογή ενος εθνοφυλετικου κινήματος δεν μπορει παρά ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΩΣ να αποτελέσει την αυτοκτονία της, οπως ακριβώς και τα αντισώματα σε μια οργανική ολότητα ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ τους ΒΑΚΙΛΟΥΣ και τους νοσογονους εισβολείς και οπως ακριβώς τα ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ προς καταπολέμηση και εξόντωση των βακίλων των αποστημάτων και των οιδημάτων στα οποία συγκαταλέγεται η "κοινωνία" την οποία εχουν διαμορφώσει οι ομοούσιοι του μασονοκαραφλου, ως δομικά υλικά κυανερυθρου καθεστωτικου και συστημικού μπολσεβικαριου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η φετινη απαντηση στην πουστροπαρελαση ποια θα ειναι;σαν την περσινη;χρειαζονται δυναμικες κινητοποιησεις για αυτα τα σοβαρα θεματα.βαρεθηκα τον καταγγελτικο λογο,την κλαψα σε ανακοινωσεις και την μιζερια.ο κοσμος απαιτει την χρυση αυγη να βγαινει μπροστα στον αγωνα που κανει για την επιβιωση του και στο μελλον των παιδιων του.οταν υπαρχει σοβαροτατο προβλημα θα πρεπει αμεσα να γινονται κινητοποιησεις.ο ελληνας περιμενει πολλα απο την χ.α.οσο για τα τουρκοσηριαλ μονο νικη δεν λεγεται οτι σταματουν μεγαλη τεταρτη και ξεκινουν δευτερα του πασχα.μονη λυση η καταργηση αυτων και καθημερινη παρουσια διαμαρτυριας εξω απο τα τουρκοκαναλα.ολα τα αλλα ειναι μικροαστικες φωνασκιες για εσωτερικη καταναλωση.οσο για το τζαμι του βοτανικου,ελπιζω να μην τρεχουν παλι καποιοι στο πρωτο δακρυγονο οπως περυσι παραμονη χριστουγεννων στο συνταγμα.ειδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσωπικές απόψεις άνευ αξίας του Δένδια και τίποτε παραπάνω. Όποιος θέλει τις δέχεται. Προσωπικά εγώ όχι μόνο δεν τις δέχομαι, το αντίθετο μάλιστα. Η Χ.Α είναι η μόνη επιλογή για την σωτηρία της πατρίδας και του έθνους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα ανοιχτά σύνορα και η λαθρολαγνία συνιστούν αυτοκτονία για το σύνολο της κοινωνίας, της χώρας, του δυτικού πολιτισμού, και της πλανητικής προόδου εν γένει κύριε Δένδια. Ξεκολλήστε λίγο από τις προκαταλήψεις, ο πολιτισμός δεν κινδυνεύει από τον εθνικισμό, αλλά από τον άκρατο και αμετροεπή διεθνισμό. Αφήστε τα έθνη να συνυπάρξουν, διατηρώντας το καθένα τον χαρακτήρα και τις ιδιαιτερότητές του. Μην τα βάζετε με το ζόρι στο μπλέντερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών