Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 18, 2013

Νέα προπαγανδιστική αθλιότητα από το καθεστώς....Ανθελληνική καμπάνια στο διαδίκτυο συνδέει τη δολοφονική απόπειρα στη Μανωλάδα με τη Χρυσή Αυγή..

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο εχθρός είναι ο ίδιος που κάνει την προβοκάτσια για να την χρησιμοποιήσει σε βάρος του αντιπάλου του...

Καταγγελία - Αποκάλυψη...“ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ”, ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΣ ΚΑΙ (παρ’ ολίγον) ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.


Νέο trend σε ελάχιστα δευτερόλεπτα έγινε το moto "Boycott Manolada's #bloodstrawberries" (μετ. Μποϋκοτάζ στις ματωμένες φράουλες της Μανωλάδας) στο twitter και στη συνέχει επεκτάθηκε και στο υπόλοιπο διαδίκτυο.

Τα όσα άθλια διαδραματίστηκαν στη Μανωλάδα, με τους πυροβολισμούς εναντίον των λαθρομεταναστών και που η Χρυσή Αυγή τα καταδίκασε, έδωσαν την ευκαιρία στους γνωστούς-άγνωστους ρουφιάνους - κομισάριους του διαδικτυακού να επιβάλλουν την αέναη ψευδολογία και προπαγάνδα τους στους πνευματικά ανεπαρκείς προλετάριούς τους...

Κυκλοφορεί λοιπόν μια αφίσα στα αγγλικά τις τελευταίες 12 ώρες και......
καλεί τον κόσμο να σταματήσει να αγοράζει φράουλες που παράγονται στη Μανωλάδα και ταυτόχρονα αφού αναφέρει στις 2 πρώτες παραγράφους τα περί απόπειρας δολοφονίας των λαθρομεταναστών εργατών, στην τρίτη ΤΟΝΙΖΕΙ ότι η Ελληνική Κυβέρνηση καλύπτει τους δολοφόνους που ενήργησαν με την ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ....


Αυτό το μπολσεβικικής αθλιότητας κείμενο - αφίσα ήδη διαμοιράζεται σε ολόκληρο τον κόσμο από "έλληνες"και μάλιστα ορισμένοι από αυτούς που το προωθούν είναι και δημοσιογράφοι, όπως ο Nasim Alatras που εργάζεται στην "Ελευθεροτυπία" (περίεργο...) και κάποιοι άλλοι γραικύλοι υπάλληλοι ΜΚΟ και οργανώσεων για τα δικαιώματα των προσφύγων κτλ..

 Σύμπτωση: Η καμπάνια ξεκίνησε αμέσως μετά την ανακοίνωση του ΑΝΤΑΡ-CIA για τα γεγονότα

Η Χρυσή Αυγή είναι βέβαιο πως δεν θα επιτρέψει στα ορφανά του ΜΑΡΞ και της πλατείας Ταχρίρ να στοχοποιηθεί το Εθνικιστικό Κίνημα
 



8 σχόλια:

  1. οι χρυσαυγιτες δεν σχεση με δουλεμπορους που εφεραν τους λαθρομεταναστες στην ελλαδα..........εμεις θελουμε να φυγουν ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πότε πρόλαβαν και τύπωσαν αφίσες, έκαναν δημοσιεύσεις,κήρυξαν μπουκοτάζ, δημοσίευσαν σέ διεθνή έντυπα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το δημιουργικό τών δημοσιεύσεων, τά αγγλικά κείμενα, οι καταγγελίες, τό μπουκοτάζ...
    δέ γίνονται σέ λίγες ώρες.

    μάλλον τά είχαν έτοιμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω καταλαβα οτι πρεπει πλεον να πλενουμε καλυτερα τις φραουλες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιχαμερο.φραουλεσ με τα σκατοχερια των πακιστανων.. η λυση ειναι να τους στειλουμε με τρενα στην Γερμανια απο εκει ή με καραβιες πισω στις κωλοχωρεσ τους και στην Τουρκια,στους φιλους τους μαζι με τις φραουλες σαν εξαγωγη

      Διαγραφή
  5. Βασικα πρωτον δεν βλέπω το εβραιοκουτι όποτε δεν γνωρίζω τι λενε τα ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ αλλα μπορώ να υποθέσω.
    Δεύτερον, το ολο περιστατικό μπορεί να ειναι ΣΤΗΜΕΝΟ
    Τριτον, "επίθεση" εναντιον εισβολέων , ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ την Χρύση Αυγη και θα ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ και το παραμικρό περιστατικό μέχρις ΕΣΧΑΤΩΝ δια την εθνοκτονα τους προπαγάνδα, αλλωστε αδημονούν τα λοιμώδη νοσήματα για τετοια περιστατικά, θα επρεπε μεχρι τωρα να το περιμένετε.
    Εδω κάνουν θεμα εναν οδηγο λεωφορείου που κατεβάζει λαθρεπιβάτες διοτι ειναι Ελληνας και αυτοί σκυλαραπες, την ιδια στιγμή που αδιαφορούν πλήρως για δολοφονίες Ελληνων, δεν θα τραβούσαν απο τα μαλλιά μια τέτοια είδηση χρυσωρυχείο οπως αυτή?
    Αν ειναι δυνατόν να θεωρούμε οτι θα μπορούσε να είναι και κάπως αλλιώς το ζήτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτός ο Νασίμ Αλατράς ΔΕΝ είναι Έλληνας!
    Κομπλεξικός άραβας είναι και τον ταίζει ο Σόρρος στην αγαπημένη του φυλλάδα.
    Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό για την ΧΑ να τον μυνήσει ώστε να αποδείξει ο "κύριος" αυτός πως και γιατί εμπλέκεται η ΧΑ στο σκλαβεμπόριο των αλλυλέγγυων αριστεριστών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά,μη φας,έχει γλαρόσουπα.Όπως έκανε μύνηση η ΧΑ στον guardian για τα περί χρηματισμού από εφοπλιστές,όπως έκανε μύνηση στους δημοσιογράφους κατά την αντιρατσιστική ημερίδα τους που μίλησαν ξεκάθαρα (κούλογλου) ξανά για χρηματοδότηση από εφοπλιστές και πάει λέγοντας.

      Όσο για τα λαμπρά πεδία δόξας,η μανωλάδα ήταν ένα απο αυτά.Ήταν γνωστό εδώ και χρόνια τι συνέβαινε στην περιοχή,το δουλεμπόριο-σκλαβοπάζαρο πήγαινε σύννεφο,θα μπορούσαν οι εθνικιστές του πυρήνα Βάρδας να το είχαν κυνηγήσει το θέμα,αν όντως είναι πραγματικοί εθνικιστές και όχι ιμιτασιόν,σε συνεργασία με τα κεντρικά αλλά προτίμησαν φαίνεται να μαδίσουν κι αυτοί την μαργαρίτα.Και καθόμαστε τώρα ως θεατές των εξελίξεων να βλέπουμε τους βρωμοαριστερούς να κάνουν πάρτυ στο ιντερνετ κι εμείς,ως συνήθως να μένουμε σε κάτι ανούσιες ανακοινωσεις που το μόνο που προσφέρουν είναι ένα ελαφρό αεράκι στα παπάρια του μέσου νεοέλληνα μαζάνθρωπου.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών