Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 06, 2013

Αυτός είναι ο Πολυπολιτισμός/Πολυφυλετισμός...Λαθρομετανάστες σφάζουν και τρώνε σκυλιά και γάτες και αφήνουν τα δέρματα στα μπαλκόνια

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σήμερα απλά να σημειώσουμε ότι υπήρχε αντιρατσιστικό/αντιφασιστικό κάλεσμα στα Κάτω Πατήσια και πορεία προς τη Βικτόρια από 60 αναρχοκομμουνιστές και καμμια 200 λαθροέποικους!

Τραβώντας απανωτά καρέ, από ιδιωτικό χώρο, τη στενή και πολύβουη οδό Ι. Δροσοπούλου στην καρδιά της Κυψέλης, ο φακός απαθανάτισε… δέρματα ζώων, φαινομενικά σκύλων ή γατών σε μπαλκόνι διαμερίσματος μεταναστών. Οι αρχικές αμφιβολίες για το περί τίνος ακριβώς πρόκειται κάμφθηκαν με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Το ισχυρό «ζουμ» αποκάλυψε ότι πράγματι πρόκειται για προβιές ζώων κατά πάσα πιθανότητα αδέσποτων…

Επικοινωνώντας με το 6ο Δημοτικό Αστυνομικό Τμήμα διαπιστώσαμε ότι....
σημειώνονται καθημερινά δεκάδες καταγγελίες από περιοίκους. Οι… απλούστερες εξ αυτών αφορούν στην εξάλειψη ουσιαστικά των αδέσποτων ζώων αλλά και στην κλοπή κατοικίδιων, με τις σημαντικότερες να κάνουν λόγο για ρύπανση ιδιωτικών χώρων από τη συσσώρευση δεκάδων ζώων σε διαμερίσματα μεταναστών. Όπως μας ενημέρωσε ο προϊστάμενος του τμήματος η Δημοτική Αστυνομία σε συνεργασία με το Τμήμα Τμήμα Αστικής Πανίδας της Διεύθυνσης Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου Αθηναίων κάνουν σχεδόν καθημερινά επιτόπιες έρευνες στις περισσότερες από τις οποίες όμως εισπράττουν την άρνηση των φερόμενων ως εμπλεκομένων προσώπων.
Πηγή

3 σχόλια:

  1. Ατηναμπάντ, η πολυπολιτισμική ζούγκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη βγάζετε τσιμουδιά.
    Είναι ένας βρωμιάρης ελληνόφωνος εβραίος με 3-4 παρατσούκλια που το παίζει φιλέσπαλχνος σ' ένα μπλόγκ της συμφοράς η μάλλον μπλόγκ του χιλιάρικου και κατσαδιάζει τους αντιφρονούντες και τις αντιφρονούσες στα εδέσματα από σκυλιά και άλλα κατοικίδια.
    Τσιμουδιά μην έρθει κι από δω ο ........Στέργος απ' την Κέρκυρα μαζί με Έναν συμπολίτη του και μας κλάσουν τ' αρχδ... εε μας κατσαδιάσουν και μας.


    Χρήστος Σιδηρούντιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://lougantina.blogspot.com/2013/01/blog-post_8715.html
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/12/blog-post_666.html

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ-ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ
    ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΙ ΚΟΠΙΕΣ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ-ΚΑΜΙΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών