Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 07, 2013

Παραπολιτικά: Όλοι τρέμουν τις εκλογές πλην Χρυσής Αυγής!

Τον τρόμο του σάπιου πολιτικού κατεστημένου για την λαϊκή ετυμηγορία, καθώς τα αποκόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου γνωρίζουν καλά τα πραγματικά ποσοστά των δημοσκοπήσεων, αναδεικνύει η εφημερίδα "Παραπολιτικά" στο σχόλιο του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη. Στο άρθρο με τίτλο "Έτρεμαν τις πρόωρες εκλογές" αποκαλύπτεται ότι ΠΑΣΟΚ και Δημάρ γνωρίζουν καλά πως δεν θα βρουν ούτε την ψήφο τους στις επόμενες κάλπες, όποτε κι αν αυτές στηθούν και δρομολογούν από την μια την καθυστέρηση των εκλογών μέχρι την λήξη της τετραετίας και από την άλλη τον αρραβώνα μεταξύ τους, μήπως και καταφέρουν να πιάσουν το 3%. Ακόμη, αυτοί που γνωρίζουν τα πραγματικά αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων τρέμουν στην ιδέα πρόωρων εκλογών, πλην ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η οποία θα είναι πιθανότατα η......
μόνη πολιτική δύναμη που αυξήσει σημαντικά τα ποσοστά της.
Παραθέτουμε χαρακτηριστικά αποσπάσματα: "Το θρίλερ που παίχτηκε αυτήν την εβδομάδα στην κυβέρνηση και έλαβε τέλος της Τετάρτη ήταν για πολύ γερά νεύρα. Το Μαξίμου έριξε - και το εννοούσε- το χαρτί των πρόωρων εκλογών, με αποτέλεσμα οι λεονταρισμοί του ΠΑΣΟΚ να μείνουν τελικά στην Ιπποκράτους. Περίπου το ίδιο σκηνικό και με την ΔΗΜΑΡ, η οποία έκανε πίσω ακόμα και για το "χαράτσι". Αυτό συνέβη, καθώς και οι δύο πολιτικοί αρχηγοί γνωρίζουν ποια είναι η πραγματική τους δύναμη και τον κίνδυνο που υπάρχει αν αφανισθούν πολιτικά, αν στηθούν κάλπες.... Εκτός από τους πολιτικούς αρχηγούς που έτρεμαν το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, στην ίδια κατάσταση βρίσκονταν και όλοι οι βουλευτές της τρικομματικής κυβέρνησης, καθώς από το μυαλό σχεδόν όλων πέρασε το ενδεχόμενο να μην επανεκλεγούν. Σίγουροι για την επόμενη μέρα ήταν μόνο ορισμένοι βουλευτές του Σύριζα... Μαζί με την Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής είναι ίσως οι μόνοι βουλευτές που αυτήν την περίοδο δεν φοβούνται".

Καλά κάνει και τρέμει το διεφθαρμένο καθεστώς των πολιτικάντηδων, γιατί όποτε κι αν εκφραστεί μέσω εκλογών η λαϊκή ετυμηγορία, θα είναι αμείλικτη!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών