Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 01, 2013

Για γέλια και για κλάματα οι Αριστεροί. Πάτωσε η δράση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΤΑΡCIA για την απόδοση ιθαγένειας "σε όλα τα παιδιά των μεταναστών"

 Η εικόνα μιλά από μόνη της...
(τα παραθυρόφυλλα είναι περισσότερα από τους...'ανθρώπους')

Δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες από τους........."έλληνες" της Αριστεράς!



7 σχόλια:

  1. Τί λέει τό πανώ; "Ἔξω οϊ ἀριστεροί ἀπ΄τήν Ελλάδα"; Συμφωνῶ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλάκωσε πολὺς λαὸς βλέπω στὴ λαθρομάζωξη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τα δικα μας τα παιδια που ειναι στην Γερμανια και αλλου και διεκδικουσαμε και πηραμε να αποκτουν την γερμανικη η αλλη εθνικοτητα, μαλλον καναμε μαλακια που το διεκδικουσαμε, κατι χρυσαυγιτες που ξερω και εχουν και γερμανικη υπηκοοτητα, τι να κανω; μαλλον θα πρεπει να σταματησω να τους μιλαω , η μηπως να τους δειρω τους προδοτες, ασε τους αλλους τους ελληνοαμερικανους......αυτους τους προδοτες μαλλον να τους εκτελεσουμε....η μηπως αν ειναι για μας μπορουμε να εχουμε και υπηκοοτητα εξωγηινου, οι ολα αυτα ειναι απλα μαλακιες που λεμε στο ποπολο και την ιδια στιγμη ψηφιζουμε υπερ του Σταυριδη στο ΤΑΠΕΔ και δινουμε στον Σαλλα τσαμπα μαζι με την τρικομματικη την Αγροτικη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Συριζαίε, δεν έχουν σχέση οι Ελληνοαμερικάνοι ή οι Ελληνογερμανοί ή οι Ελληνοαρειανοί με τους λαθρομετανάστες απο το Αφγανιστάν, Πακιστάν ή οι αράπηδες κλπ. Οι Έλληνες του εξωτερικού εγκαταστάθηκαν εκεί νόμιμα (βίζα, ιατρικές εξετάσεις) και πραγματικά ανέπτυξαν τις χώρες υποδοχής τους. Δημιούργησαν επιστήμονες, εφευρέτες, δασκάλους και γενικά βοήθησαν στην άνθιση του πολιτισμού. Τα αλβανάκια, αφγανάκια, αραπάκια δεν μπορούν ποτέ να αφομοιώσουν την Ελληνική κουλτούρα και ιδιοσυγκρασία, πόσω μάλλον να προσφέρουν πολιτισμό. Για τους γονείς τους, κουβέντα δε γίνεται... όση σχέση έχει ένα σκουπίδι απο το μπαγκλαντές με τον πολιτισμό, τόση σχέση έχει η καθαριότητα (εξωτερική και εσωτερική) με τους κομμουνιστές.

      Όσο για τον Σταυρίδη Αγροτική κλπ, υπάρχει νομίζω επίσημη απάντηση απο την Χρυσή Αυγή. Προσωπικά με καλύπτει, όπως και τον κάθε Χρυσαυγίτη. Την διάβασες;

      Το γεγονός πως έστειλες δυο (μακροσκελή) σχόλια σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα μεταξύ τους, δείχνει την αντιγραφή-επικόλληση του κείμενού σου... είμαι σχεδόν βέβαιος πως με μια μικρή αναζήτηση θα βρώ τα σχόλιά σου (ακριβώς τα ίδια) και σε άλλα Εθνικιστικά sites. Η μεταμφίεση των κομμουνιστών σε Εθνικιστές για την διάβρωση της πατρίδας είναι γνωστή τακτική. Χαίρομαι που βλέπω τις ρουφιανιές σας ΚΑΙ στο πασπαρτού... αυτό δείχνει πως μεγαλώνουμε επικίνδυνα και δεν μπορείτε να μας προλάβετε. Και αφού το πόπολο (όπως απαξιωτικά ονομάζεις τον απλό λαό) έχει έρθει μαζί μας, δεν έχετε λόγο ύπαρξης. Αυτοκτονήστε ή μετακομίστε στα αγαπημένα σας κράτη... Η βόρεια κορέα θα χαρεί να σας φιλοξενήσει στον σοσιαλιστικό της παράδεισο.

      Διαγραφή
  4. Θυμιζω:Ποιος είναι ο Σταυριδης

    Τα έχει όλα: Είναι φανατικός νεοφιλελεύθερος, μπορεί να πουλάει ό,τι θέλει, όποτε θέλει σε όποια τιμή θέλει, χωρίς κίνδυνο ποινικής ευθύνης, διαθέτει την εμπιστοσύνη της κυβέρνησης, της αγοράς και …την ψήφο της Χρυσής Αυγής! Ο λόγος για τον Στέλιο Σταυρίδη, μέχρι πρότινος πρόεδρο της ΕΥΔΑΠ που διορίστηκε και τυπικά από την Επιτροπή Δημόσιων Επιχειρήσεων της Βουλής στη θέση του προέδρου του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ).

    Εντελώς …τυχαία την ίδια ακριβώς ημέρα «πέρασε» από την Ολομέλεια της Βουλής νομοθετική ρύθμιση η οποία απαλλάσσει τα μέλη της διοίκησης του συγκεκριμένου οργανισμού από κάθε δυνατότητα ποινικής δίωξης που να αφορά συμβάσεις τις οποίες υπέγραψαν ή εισηγήθηκαν ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια που σχετίζεται με το έργο του ΤΑΙΠΕΔ.

    Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής, φρόντισε να κάνει χρήση της ιδιαίτερης ασυλίας που εφεξής θα απολαμβάνει, αρνούμενος να δώσει στοιχεία για τη στρατηγική που θα ακολουθήσει το ΤΑΙΠΕΔ, παρότι δέχθηκε πάνω από 25 ερωτήσεις βουλευτών, κυρίως για την πώληση ακινήτων του Δημοσίου στην περιοχή του Φαληρικού Δέλτα.
    Επικαλέστηκε το …«απόρρητο της αγοράς», λέγοντας ότι «ίσως» θα ενημερώσει την επιτροπή σε νέα συνεδρίαση. Όσον αφορά τις διαθέσεις του τις ξεκαθάρισε λέγοντας πως «ξεπούλημα είναι η μη αξιοποίηση για δεκαετίες των ακινήτων του Δημοσίου».

    Υπέρ του διορισμού του Στ. Σταυρίδη, τάχθηκαν –όπως ήταν αναμενόμενο– η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Αριστερά, αλλά και η Χρυσή Αυγή, αποδεικνύοντας ότι θα αποτελεί βασικό στήριγμα στις κεντρικές επιλογές του συστήματος, όπως είναι αυτή της εκποίησης της δημόσιας περιουσίας. Με το αιτιολογικό της ελλιπούς ενημέρωσης της επιτροπής δεν ψήφισε υπέρ του διορισμού ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης.

    Στα νεοφιλελεύθερα «παράσημα» του νέου Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ περιλαμβάνεται η υποψηφιότητά του στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος Δράση των Στ. Μάνου και Δ. Τζήμερου. Άλλωστε, την επιλογή του για το αξίωμα είχε χαιρετήσει πριν μερικές εβδομάδες το εν λόγω κόμμα, σημειώνοντας πως «ο νέος πρόεδρος είναι πραγματικός άνθρωπος της αγοράς που δημιουργεί την ελπίδα ότι θα εμφυσήσει νέα πνοή στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων». Να σημειώσουμε ότι ο Στ. Σταυρίδης έχει εμπειρία από …ξεπουλήματα κάθε είδους αφού ήταν μέλος του ΔΣ της ΑΓΕΤ Ηρακλής την περίοδο της κυβέρνησης Μητσοτάκη όπου είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο με την πώληση στην ιταλική Καλτσεστρούτσι και στην συνέχεια στα ΔΣ των Ελληνικών Πετρελαίων, των Διυλιστηρίων Ασπροπύργου και της Κλωστοϋφαντουργίας Αιγαίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι ΘΛΙΒΕΡΟΣ και ΨΕΥΤΗΣ. Δημοσιεύεις μια ψεύτικη είδηση και θέλεις να σε πάρουμε στα σοβαρά; Για μια φορά ακόμα επιβεβαιώνεις τον κανόνα που θέλει την "αριστερά" να βασίζεται στο ψέμα και στην προπαγάνδα. Συνέχισε έτσι εσύ και οι όμοιοί σου. Συνεχίστε να ξεσκεπάζεστε και να φανερώνετε το αποκρουστικό γλοιώδες πρόσωπό σας.

      Περιφέρεις ένα κείμενο, εν γνώση σου πιστεύω, γκεμπελίσκε που κάλιστα θα μπορούσε να στείλει στον εισαγγελέα τον συγγραφέα του.

      Η αλήθεια είναι οτι η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΙΔΗ και το αποδεικνείουν τα ίδια τα πρακτικά της Βουλής τα οποία έδωσε στην δημοσιότητα. Αλλά η αλήθεια δεν βολεύει και έτσι αναπαράγεις το ψέμα μια που από επιχειρήματα είστε κάτω από τη βάση.

      Δηστυχώς γράφω από κινητό και δεν έχω εύκαιρο το σύνδεμο για να δεις και να διαβάσεις τα επίσημα πρακτικά. Θα επανέλθω όμως ψευτρά.

      ΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΨΗΦΙΣΕ ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΝΑΙ... και εσύ σαν αριστερός μασκαράς βγήκες να μας σερβίρεις την μπούρδα.

      Πάντα τέτοια και καλές ξεφτίλες σύντροφε.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών