Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 25, 2013

ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ LEADER OF SYRIZA

Τελικά, όπως φαίνεται, κάθε τι… αμερικάνικο ελκύει τον πρώην… κομμαντάντε και νυν… leader of SYRIZA και μας δικαιώνει απολύτως που τον χαρακτηρίσαμε «αμερικανοκομμουνιστή» (με… περικεφαλαία). Χθες, λοιπόν, το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο οργάνωσε γεύμα προς τιμήν του χαριτόβρυτου Alexi, ο οποίος μεταξύ… γαρίδας και αστακού βρήκε την ευκαιρία να λύσει και κάτι…
μικροπαρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν μεταξύ του SYRIZA και υποψηφίων αγοραστών στο μεγάλο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας που οργανώνει η μνημονιακή συγκυβέρνηση, μέσω του περιβόητου ΤΑΙΠΕΔ. Ακολουθεί δημοσίευμα σούπερ καθεστωτικής ιστοσελίδας, με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Νέες φιλοαμερικανικές «πιρουέτες» Τσίπρα»:

«Με αντιγερμανική ρητορική, έμμεσες φιλοαμερικανικές αναφορές, φραστικούς ελιγμούς και χωρίς καμία αναφορά στην πολιτική του έναντι του Μνημονίου εμφανίστηκε και μίλησε την Τρίτη ο κ. ο πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλ. Τσίπρας σε γεύμα που διοργάνωσε η Επιτροπή Δημοσίων Υποθέσεων του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Στην παρέμβασή του, η οποία για μία ακόμη φορά δεν είχε ανακοινωθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιοποιήθηκε εκ των υστέρων, ο κ. Τσίπρας σημείωσε μεταξύ των άλλων…

Ως προς την φιλική του προδιάθεση έναντι επενδυτικών δραστηριοτήτων, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε: «Κάποιοι ενδεχομένως να μας κατηγορούν ότι είμαστε αρνητικοί απέναντι σε κάθε επένδυση, είναι λάθος αυτό…».

«Είμαστε επίσης υπέρ του δημοσίου και κοινωνικού έλεγχου φυσικών μονοπωλίων και κερδοφόρων οργανισμών, διότι βλέπουμε ότι σε όλη την Ευρώπη αυτό που έχει επικρατήσει τα τελευταία χρόνια είναι το κράτος να έχει συμμετοχή και έλεγχο σ’ αυτούς. Είναι όμως μια συζήτηση την οποία θα μπορούσαμε να κάνουμε και πιο ανοιχτά».

Απορία: Γιατί άραγε ο… leader έκρυψε από τους… υπηκόους του το γεύμα που οργάνωσε προς τιμήν του το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο και τις «επαφές» που είχε εκεί με κεφαλαιοκράτες και τα μαθαίνουμε από άλλες πηγές; Ντρέπεται ή τους ταΐζει κουτόχορτο;

πηγή

2 σχόλια:

  1. Έτσι ήταν και το κεντροαριστερό ΠΑΣΟΚ πριν αναλάβει για πρώτη φορά την εξουσία. Αντιαμερικανικό, αντιευρωπαϊκό και γενικά αντιδυτικό, αλλά στην πορεία είχε γίνει αγνώριστο, το εντελώς αντίθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών