Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 20, 2013

ΝΕΑ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ SPIEGEL ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ξαναχτύπησε το γνωστό ανθελληνικό πατσαβουρο-περιοδικό Spiegel, όργανο πιστό των διεθνών τοκογλύφων που μας πίνουνε το αίμα με το καλαμάκι! Έτσι, μετά το προ ολίγων ημερών δημοσίευμά του, στο οποίο υποστήριζε πως οι Έλληνες είναι… πλουσιότεροι από τους Γερμανούς, αυτή τη φορά στόχος ήταν –για μια ακόμα φορά- η Χρυσή Αυγή.
Ιδού τι αναφέρει τερατολογική ανταπόκριση από την Αθήνα το.....
υ κιτρινογράφου Μάνφρεντ Έρτελ, με τίτλο «Όπως στη Γερμανία του 1930, η ακροδεξιά κερδίζει έδαφος στην Ελλάδα».
«Πουθενά αλλού στην Ευρώπη οι νεοναζιστές και οι ακροδεξιοί εξτρεμιστές δεν επωφελούνται τόσο πολύ από την οικονομική κρίση, όσο στην Αθήνα. Καθώς τρομοκρατούν την χώρα με βία, η αστυνομία κάνει πίσω και οι εισαγγελείς είναι ανίσχυροι. Ακροδεξιοί τραμπούκοι σπέρνουν φόβο και τρόμο στην Ελλάδα επί μήνες. Όσο χειρότερη γίνεται η οικονομική κρίση και οι περικοπές της λιτότητας που επιβάλλονται από τους Ευρωπαίους δανειστές, τόσο χειροτερεύει η τρομοκρατία στους δρόμους. Ξένοι γίνονται θύματα επιθέσεων, ομοφυλόφιλοι διώκονται, και αριστεριστές τρώνε ξύλο. Κάποιοι έχουν ξυλοκοπηθεί μέχρι θανάτου. Υπάρχουν μέρη στην Αθήνα όπου μετανάστες και μέλη μειοψηφιών δεν τολμάνε πια να κυκλοφορήσουν το βράδυ. Η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ έχει συγκρίνει την κατάσταση με την Γερμανία της Βαϊμάρης. Η Βασιλική Γεωργιάδου, καθηγήτρια Πολιτικών επιστημών στην Αθήνα, συμφωνεί λέγοντας ότι «η ατμόσφαιρα θυμίζει την Γερμανία της δεκαετίας του 1930 με τις επιθέσεις κατά των Εβραίων.».
Τέλος, ως γνήσιοι… δημοκράτες, οι ανθέλληνες του Spiegel, προτείνουν ευθέως στην κατοχική συγκυβέρνηση του Φον Αντωνάκη να αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο, ώστε να καταστεί δυνατό να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή: «Προς το παρόν, δεν υπάρχει καν νομικό προηγούμενο για την ποινική δίωξη ρατσιστικών εγκλημάτων στην Ελλάδα. Είναι κάτι από τα πολλά που πρέπει να αλλάξουν σε αυτή τη χώρα, η οποία εφηύρε την Δημοκρατία».
Πολύ τους πονάει, αλλά τους συστήνουμε να το… συνηθίσουν. Έρχονται και χειρότερα γι’ αυτούς και τα συμφέροντα που εκπροσωπούν! 

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Οι υποτακτικοί της ντπ επιμένουν στη ψευδολογία και τη λάσπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών