Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 01, 2013

Συλλ-αλητήριο λαθρομεταναστών στη Μανωλάδα - Κουρέλι το Σύνταγμα!


Συλλ-αλητήριο λαθρομεταναστών στη Μανωλάδα - Κουρέλι το Σύνταγμα της Ελλάδος!

Την ίδια ώρα που ο κόντε-Δένδιας (του… συνταγματικού τόξου) ανακοίνωνε από την… Νέα Υόρκη «σχέδιο δράσης για τα θέματα της μετανάστευσης και του ασύλου, από τα πλέον σύγχρονα στην Ευρώπη», 2.000 λαθρομετανάστες συμμετείχαν σε συλλ-αλητήριο που διοργάνωσε η ΜΚΟ του Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡCIA στην Νέα Μανωλάδα, κατά παράβαση του Συντάγματος που προβλέπει δικαίωμα συνάθροισης μόνο για τους Έλληνες.

Όπως πληροφορούμαστε από ιστοσελίδα «αλληλέγγυων», οι.....
αφιονισμένοι λαθρομετανάστες φώναζαν «stop στη ρατσιστική δολοφονική τρομοκρατία των αφεντικών, να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι, νομιμοποίηση των μεταναστών τώρα, όπως και ίσα δικαιώματα στη δουλειά και τη ζωή», ενώ αστυνομικές δυνάμεις «παρακολουθούσαν διακριτικά» (προφανέστατα κατόπιν «άνωθεν εντολών») την παραβίαση του Συντάγματος και το κουρέλιασμα των Νόμων! Τα συμπεράσματα δικά σας!
(ΥΓ): Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως έγινε και υπαίθρια ομαδική προσευχή με πολεμοχαρείς κραυγές τύπου «Αλλάχ Άκμπαρ», αλλά τα κανάλια συμμορφώθηκαν στις οδηγίες των ελληνόφωνων «αλληλέγγυων» να κλείσουν τις κάμερες και να «θάψουν» το γεγονός…
Εθνικισμός.net

2 σχόλια:

  1. Ο Δένδιας εκπροσωπεί τα σιωνιστικά συμφέροντα. Απὀ το 1980 όντας φοιτητής και μέλος της ΔΑΠ συμμετείχε σε σεμινάρια του ιδρύματος Κόνραντ Αντενάουερ, το οποίο δραστηριοποιήτο και τότε με σκοπό την παραγωγή γενιτσάρων, εμφορουμένων από τον κοσμοπολίτικο νεαταξικό φιλελευθερισμό.
    Ο Αντενάουερ υπήρξε από τους πρώτους μεταπολεμικούς πρωθυπουργούς της Δ.Γερμανίας, υπηρετώντας την αγγλοαμερικανική κατοχή στη χώρα του.
    Γνωστός υπηρέτης των εβραϊκών συμφερόντων. Οι ίδιοι οι Εβραίοι έχουν παραδεχθεί ότι τον χρηματοδότησαν προπολεμικώς για να εκλεγεί δήμαρχος Κολωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα λαμογια ειναι κι ανορθογραφα; η κανω λαθος;


    Τι το θελανε το εγγλεζικο;

    WOKRERS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών