Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 04, 2013

Έρχεται ο "δημοκρατικός" τρομονόμος φίμωσης και δίωξης των Εθνικιστών προς ψήφιση στη Βουλή μετά το Πάσχα....

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: "Τίποτε δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια ιδέα που έχει έρθει η ώρα της."

Οι....ενορχηστρωτές
Ο γνωστός για τις αντ-Εθνικιστικές ιδέες του και την λογογραφική ρητορεία του δημοσιογράφος του ΒΗΜΑΤΟΣ και του MEGA, Νίκος Χασαπόπουλος παρουσιάζει σήμερα σε αποκλειστικότητα στην εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ" το νομοσχέδιο ενάντια στην "ξενοφοβία και το ρατσισμό" που φέρνει προς ψήφιση στη Βουλή η καθεστωτική κυβέρνηση και μόνο σκοπό έχει την πολιτική δίωξη των Εθνικιστών και συγκεκριμένα της Χρυσής Αυγής"

Γράφει:
" Με στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων του, φυλάκιση από 3 μήνες έως 6 χρόνια και πρόστιμο έως 20.000 ευρώ θα τιμωρούνται εφεξής όποιος ή όποιοι από πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή δια του τύπου ή του διαδικτύου, ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο προκαλούν ή διεγείρουν σε βιαιοπραγίες κατά ομάδας ή προσώπου που προσδιορίζεται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την καταγωγή και το γενετήσιο προσανατολισμό.

Με τις ίδιες ποινές θα τιμωρούνται όσοι με τον ίδιο τρόπο αρνούνται ή......
εκμηδενίζουν τη σημασία των εγκλημάτων γενοκτονίας, των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, των εγκλημάτων πολέμου και των εγκλημάτων του ναζισμού και του φασισμού.

Αν στις πράξεις αυτές υποπέσει αρχηγός κόμματος, τότε περικόπτεται αυτομάτως, πέραν των άλλων ποινών, και η χρηματοδότηση στο κόμμα,....... ...'Το νομοσχέδιο μεριμνά ώστε να καλύπτεται όλο το εύρος των σχετικών πράξεων. Συχνά οι υπαίτιοι αυτών των εγκλημάτων ξεφεύγουν επικαλούμενοι προφάσεις περί ελευθερίας του λόγου'. δηλώνει ο υφουργός Καραγκούνης. 'Πρέπει η Ελλάδα να εντάξει αυτές τις πρωτοποριακές ρυθμίσεις και όχι να είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης στην αντιρατσιστική νομοθεσία...'
Αρκεί με την ψήφιση του νομοσχεδίου κάποιος βουλευτής να αναφερθεί από το βήμα της Βουλής σε προτροπές ή απειλές για βιαιοπραγία κατά προσώπων που έχουν σχέση με τη φυλή, το χρώμα και την καταγωγή ή ακόμη να πλέξει το εγκώμιο των φασιστών και των ναζιστών εγκληματιών πολέμου, να χρησιμοποιήσει τα σύμβολά τους, να χαιρετίσει όπως χαιρετίζουν αυτοί και να αρθεί αυτομάτως η ασυλία του, θα οδηγηθεί στο δικαστήριο, το οποίο θα αποφασίσει, αν το κρίνει ένοχο, τι είδους από τις παραπάνω ποινές θα τους επιβάλλει και θα του στερήσει τα πολιτικά του δικαιώματα για 2 με 3 χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι εκπίπτει του βουλευτή....Όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου το αντιμετωπίζουν θετικά το νέο νομοσχέδιο και κάποια θέλουν και αυστηρότερες ποινές.....Μάλιστα σε ένα γεύμα εργασίας στην Ε.Ε. των υπουργών δικαιοσύνης η ελληνική αντιπροσωπεία δέχθηκε τις παρατηρήσεις από την αρμόδια επίτροπο Βίβιαν Ρέντινγκ για θέμα και ότι θα πρέπει να το προχωρήσει άμεσα..."

Το Πα-ΣΟΚ δεν είχε κατορθώσει να περάσει έναν αντίστοιχο νόμο το 2010.

Σήμερα η ΝΔ, ως η μετεξέλιξη της διεθνιστικής - σιωνιστικής λαίλαπας του Πα-ΣΟΚ του Jeffrey, έρχεται να εκπληρώσει έναν ακόμη όρο στο συμβόλαιο θανάτου του Έθνους μας που σύστησαν οι κυβερνώντες με τους επικυρίαρχους.

Η απάντησή μας με ένα μπλουζάκι που τείνει να γίνει το αγαπημένο της ελληνικής νεολαίας

υ.γ.(1)
Κάτι μας λέει ότι αυτός ο νόμος θα σας γυρίσει μπούμερανγκ..
Θα δείτε τι μηνύσεις έχουν να γίνουν με την ψήφισή του εναντίον βουλευτών - αρνητών γενοκτονιών (π.χ.Ρεπούση - Γενοκτονία Ποντίων, Χατζηοσμάν - Γενοκτονία Αρμενίων κτλ)

υ.γ.(2)
Καλώς... Ο "κακός" ναζισμός και φασισμός θα πρέπει να διωχθούν...
Ο κομμουνισμός όμως που εγκλημάτησε 20 φόρες περισσότερο θα πρέπει να....προστατευθεί;!
Ρητορικό το ερώτημα για τους κομισάριους των υπουργείων που νομοθετούν

υ.γ.(3)
Τα..."καλύτερα έρχονται" με αυτό το νόμο...
Πού να δείτε τι έχει να γίνει με τις θρησκείες που θεωρούν τους Χριστιανούς "γουρούνια", την Παναγία "πόρνη" και τη γυναίκα..."αντικείμενο" και προάγουν την αιμομιξία και την ερωτική συνεύρεση μεταξύ ενηλίκων και ανήλικων...
Δεν θα προλαβαίνετε κύριοι να πηγαίνετε από δικαστήριο σε δικαστήριο για να σώσετε τους υποτακτικούς σας!

10 σχόλια:

  1. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ4 Μαΐου 2013 στις 6:57 μ.μ.

    Πώς ;;
    Δηλαδή δεν θα μπορείς να λες τον γύφτο ...ΓΥΦΤΟ, τον αράπη ΑΡΑΠΗ, τον πούστη ΠΟΥΣΤΗ και το κουμμούνι ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ ;;

    Δεν ξέρουν ότι ο Έλληνας είναι πνεύμα αντιλογίας, και αν του επιβάλλεις κάτι με το ζόρι θα κάνει το αντίθετο ;

    Απλά θα φέρουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην εξουσία μια ώρα αρχύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο γυφτος θα λεγεται ρομα, ο αραπης εγχρωμος, ο πουστης gay, το κουμουνι συντροφος, και ο εβραι0ς περιουσιος. Δεν αλλαζει τιποτε.....

      Διαγραφή
  2. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ4 Μαΐου 2013 στις 7:01 μ.μ.

    ΥΓ - Συναγωνιστή διαχειριστή, έπεσαν επιτέλους οι μάσκες.

    Ο αλήτης χριστέμπορας Σωτηρόπουλος του ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - μόνιμος και φανατικός υβριστής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - επαινεί στο βοθρομπλογκ του τον Σαμαρά, διότι, λέει,...έψελνε στην Εκκλησία, άρα είναι καλός χριστιανός !!!

    Τώρα ξέρουμε από πού τα παίρνουν οι διάφοροι αλήτες "εθνικοπατριώτες" για να βρίζουν το Εθνικιστικό Κίνημα.

    Διέδωσέ το !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εθνικιστη

      Φυσικο ειναι. Ειδε οτι δεν κονομαει ο μπουχεσας ο Σωτηροπουλος και βριζει την ΧΑ.

      Οσο για τους τρομονομους που φτιαχνουν τα λαμογια μη ανησυχειτε. Οι εβραιοι κρυβονται απο πισω.
      Αυτοι βρισκονται σ' ολα τα κρατη της Ευρωπης σε Αμερικη Καναδα και Αυστραλια.

      Αλλ οπισω εχει η αχλαδα την ουρα.

      Διαγραφή
  3. εγώ λέω να εφαρμοστεί πρώτα ο νόμος για την λαμογιά (έχει πολλούς που ΠΟΤΕ δεν έχουν δουλέψειο και είναι πλούσιοι στην Βουλή)

    Μετά ο νόμος για την διασπορά ψευδών ειδήσεων με σκοπό τον παράνομο πλουτισμό. Π.χ ο Σκάι και το εκονιουζ του

    Μετά να ψηφιστεί νόμος που να απαογορεύει την βλακεία, τους στόκους και τις ακεφιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Η ΧΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 12% ΔΗΛΑΔΗ 1000000 ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΤΑΡΖΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΛΕΜΕ*ΤΟΝ ΒΕΡΥΚΙΙΙΙΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΛΕΜΕ *ΤΟΝ ΜΑΝΕΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΛΕΜΕ* ΤΟΝ 2,500,000ΕΥΡΩ ΦΤΩΧΟΞΕΥΤΙΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΛΛΑ ΤΩΝ 4*ΟΡΟΦΩΝ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΙΣΙΝΕΣ ΤΑ ΠΟΡΣΟΚΑΓΙΕΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ???ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ???ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΙΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ *ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ????ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΥΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ???ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΤΟΥ *ΚΥΡΙΟΥ ΥΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ*ΚΑΙ ΤΗΝ *ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΒΕ *ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ????? ΚΑΛΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ πόσοι ψήφοι θα χρειαστούν για να περάσει αυτό το νομοσχέδιο; Ρωτάω γιατί εάν αρκούν οι ψήφοι των συγκυβερνώντων τότε θα είναι η απαρχή της φίμωσης και των υπολοίπων κομμάτων, εκτός και εάν σκοπός τους είναι αποκλειστικά η Χ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτο τον καιρο αποφεύγω τα πολλά σχολια ιδίως μετα τα περιστατικά της διανομής τροφίμων διότι ομολογώ πως το θεωρώ πολύ ελλιπές απλως να σχολιάσω.

    Πάντως πέραν του πασιφανούς της συγκεκριμένης εξωφρενικής κινήσεως φαινεται να εξωθούν τα πράγματα σε συγκεκριμένου τύπου άκρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΕΧΝΑΣ ΚΑΤΕΡΓΑΖΩΝΤΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών