Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 26, 2013

Έτριβαν τα μάτια τους με τους Έλληνες κομάντος οι αμερικανοί - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Έτριβαν τα μάτια τους με τους Έλληνες κομάντος οι αμερικανοί - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οι κορυφαίες Μονάδες των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων έκαναν επίδειξη ισχύος στον αμερικανικό παράγοντα, σε κοινά γυμνάσια στην περιοχή της Αττικής. Αλεξιπτωτιστές και αμφίβιοι καταδρομείς, η δύναμη ταχείας αντίδρασης των Ενόπλων μας Δυνάμεων έστειλαν σαφές μήνυμα σε εχθρούς και "φίλους" πως παρά την άθλια οικονομική κατάσταση της χώρας μας, όποιος επιχειρήσει οποιαδήποτε κίνηση κατά της Ελλάδος θα πέσει στη θάλασσα.

Πιο συγκεκριμένα,
κοινά γυμνάσια ειδικών δυνάμεων Ελλάδας και ΗΠΑ, διεξήχθησαν μεταξύ 10 έως και 23 Μαΐου 2013 σε περιοχές των Μεγάρων και του Αργοσαρωνικού. Σκοπός της άσκησης ήταν η συνεκπαίδευση στις ρίψεις προσωπικού και φόρτων σε χερσαίο και θαλάσσιο περιβάλλον ημέρα και νύχτα καθώς και στις καταδύσεις. Στην άσκηση, συμμετείχε από ελληνικής πλευράς η Διακλαδική Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων (ΔΔΕΕ), η δύναμη "Δ", με στελέχη από το ΕΤΑ, τη ΔΥΚ, τη Ζ’ ΜΑΚ, τη 31 ΜΕΕΔ, τη 2α ΜΑΛ, το 575 Τ/ΠΝ, τη ΣΧΑΛ και το 865 ΤΕΝΕΦ, ενώ από πλευράς ΗΠΑ προσωπικό των Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων της Πολεμικής Αεροπορίας.
Η απόδοση των ελληνικών τμημάτων εντυπωσίασε τους Αμερικανούς. Σε συζητήσεις που είχαν με ανώτατους Έλληνες αξιωματικούς δήλωσαν "Πολύ ικανοποιημένοι από την συνεργασία και το άψογο ταίριασμα των ελληνικών και αμερικανικών τμημάτων σε αντικείμενα εξαιρετικά δύσκολα. Σπάνια συναντάμε τέτοια κατάρτιση σε στελέχη ειδικών δυνάμεων".
Επίσης, το διάστημα από 20 έως 24 Μαΐου 2013, πραγματοποιήθηκε συνεκπαίδευση προσωπικού Μονάδων των Ειδικών Δυνάμεων και της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού. Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν Τακτικές Ασκήσεις συνεργασίας και ρίψεις αλεξιπτωτιστών στατικού ιμάντα και ελευθέρας πτώσεως, ημέρα και νύχτα. Στη δραστηριότητα χρησιμοποιήθηκαν επιθετικά ελικόπτερα AH-64DHA και μεταφορικά ελικόπτερα CH-47D, NH 90 και UH-1H.
Στιγμιότυπα από τα στρατιωτικά γυμνάσια:












Υ.Γ.: Θα ήταν ευχής έργον να δούμε ανάλογα κοινά γυμνάσια και με τις Ειδικές Δυνάμεις της Ρωσίας. Με μία τέτοια κίνηση θα κέρδιζε πολύτιμες εμπειρίες το προσωπικό των Μονάδων μας και κυρίως θα ενισχυόταν η γεωστρατηγική θέση της χώρας.

2 σχόλια:

  1. Να μη λεμε τιποτα, καλυτερα να διαδιδεται οτι ειμαστε παντελως αχρηστοι κι οταν οι κωλοτουρκοι τολμησουν να τους φαει το μαυρο φιδι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουμε τις καλύτερες δυνάμεις πιλότων μαχητικών αεροσκαφών, παραδοσιακή ναυτική δύναμη, εξαιρετική επιτελική διορατικότητα και ειδικά οι λοκατζήδες-αλεξιπτωτιστές των αρχών της δεκαετίας του 1970 έχουν κληροδοτήσει μια τρομερή παράδοση τσαμπουκά και μαχητικότητας.
    Δυστυχώς το μόνο έγκλημα είναι ότι κατάντησαν τη στρατιωτική θητεία αγγαριλίκι και όχι εκπάιδευση καταδρομική όπως θα έπρεπε και οι νέοι αποθαρρύνονται.
    Καλή δουλειά κάνουν οι οργανώσεις εφέδρων, που θα έπρεπε κανονικά να ενσωματωθούν στο σύστημα και να προωθείται η διαρκής εθελοντική εκπαίδευση εφέδρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών