Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 29, 2013

Νέες συκοφαντίες Ευρωπαίων κατά των Ελλήνων και της Χρυσής Αυγής και υποδείξεις για τον "αντιρατσιστικό" νόμο!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα "προτερήματα" του πολυφυλετισμού μπορεί τα δει η επίτροπος από τη Σουηδία στη χώρα της που την προστασία της έχουν αναλάβει οι εθνικιστικές πολιτοφυλακές, που έχει το θράσος να μας εγκαλεί για "ρατσισμό".
 
Όσο για τον Σούλτς έχει εντολές κατευθείαν από τις.....στοές και τις συναγωγές που είναι τακτικός πελάτης!
 
H επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για Εσωτερικές Υποθέσεις, Σεσίλια Μάλμστρεμ, ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση την ψήφιση νόμου για την καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας ενώ ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς κάλεσε τους πολιτικούς να δώσουν πρώτοι το παράδειγμα στη μάχη εναντίον της ακροδεξιάς.
 
Μιλώντας σε εκδήλωση που οργάνωσε χθες το βράδυ το Ίδρυμα «Φρίντριχ Έμπερτ» του γερμανικού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος στο Βερολίνο, με τίτλο «Εμείς είμαστε οι άλλοι», η κ. Μάλμστρεμ, αναφερόμενη στην..... ακροδεξιά στην Ελλάδα, έκανε λόγο για ένα φαινόμενο το οποίο δεν είναι συγκυριακό και προέβλεψε ότι δεν θα εξαφανιστεί όταν ξεπεραστεί η κρίση.
 
Σε δηλώσεις της πάντως σήμερα στην «Deutsche Welle», η Επίτροπος επισήμανε ότι οι προσπάθειες της Ελλάδας δεν επαρκούν -αλλά διευκρίνισε ότι η κυβέρνηση «κάνει αρκετά»- και πρόσθεσε ότι η Επιτροπή βρίσκεται σε συνεχείς συνομιλίες προκειμένου να βοηθήσει, αλλά και να παρακολουθεί τη διαδικασία.
 
«Κατά την παραμονή μου στην Ελλάδα συζητήσαμε για το νομοσχέδιο. Από ό,τι κατάλαβα, σκοπεύουν να το προωθήσουν πολύ σύντομα. Έχει αργοπορήσει για διάφορους λόγους, αλλά θα κατατεθεί πολύ σύντομα στο Κοινοβούλιο. Αυτό μου έχουν υποσχεθεί και εύχομαι να αποδειχθεί σωστό. Πρόκειται για ευρωπαϊκό δίκαιο» δήλωσε η κ. Μάλμστρεμ.
 
Σουλτς: Να ψηφιστούν νόμοι που θα περιθωριοποιήσουν την ακροδεξιά
 
Από την πλευρά του, ο κ. Σουλτς τόνισε ότι «οι νόμοι προσδιορίζουν κανόνες και αυτοί οι κανόνες είναι το θεμέλιο της ειρηνικής συμβίωσης μιας κοινωνίας» και ανέδειξε την σημασία των νόμων οι οποίοι θέτουν το πλαίσιο της συμβίωσης. 
 
«Αν υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να καταστρέψουν αυτό το πλαίσιο, πρέπει να ψηφιστούν νόμοι που θα τους περιθωριοποιήσουν» δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και κάλεσε τους πολιτικούς να δίνουν πρώτοι το παράδειγμα: «Την ακροδεξιά την νικάς, όταν οι πολιτικοί έχουν το θάρρος να ορθώσουν δημόσια το ανάστημά τους» κατέληξε. 
 
Και φυσικά δεν ξέχασαν να ''χτυπήσουν'' εμμέσως το Λαϊκό Σύνδεσμο, όπου όλες οι ''δημοκρατικές'' δυνάμεις θέλουν να βγάλουν το κίνημα στο περιθώριο, που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις αγγίζει μέχρι και το 15%.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών