Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 10, 2013

Σοφία Βούλτεψη: «Δεν έχουμε χρόνο να περιμένουμε. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιγαντώνεται»

Η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη είναι από εκείνες τις κλασικές περιπτώσεις του ελληνικού πολιτικαντισμού, όπου «το μήλο πέφτει κάτω από την μηλιά». Η "πολιτική κληρονομικότητα", η παρακμιακή λογική του "τζακιού", βρίσκει εδώ ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Η εν λόγω κυρία, κόρη του Γιάννη Βούλτεψη, θεώρησε ότι μπορεί να βγει από τον πάτο της πολιτικής αφάνειας και να αναδυθεί στον αφρό με το να πει και αυτή κάτι για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Σε κάποιο διαδικτυακό κείμενο, και αφού προηγουμένως σκαρφίστηκε τους απαραίτητους φανταστικούς διαλόγους, προσπάθησε να αποδείξει με επιχειρήματα του χειρίστου είδους το "χαμηλό επίπεδο" των ψηφοφόρων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με τη φθηνή λογική ότι μας ψηφίζουν απλώς για τιμωρία του πολιτικού κόσμου. Αλήθεια, θα μπορούσε να μας πει η κυρία Βούλτεψη ποια είναι τα ποιοτικά και πολιτικά κριτήρια με τα οποία οι ψηφοφόροι της ΝΔ ψηφίζουν το κόμμα της, αλλά και την ίδια; Μήπως η......
ανεξακρίβωτη ιδεολογία της (για να μην πούμε ανύπαρκτη…); Μήπως οι υποσχέσεις για πάσης φύσεως ρουσφέτια, με εξυπηρετήσεις δανείων, διορισμούς κτλ. Ή μήπως τα παραμύθια του Σαμαρά, ο οποίος παρίστανε αρχικά τον αντιμνημονιακό, για να γίνει στη συνέχεια ο πιο πιστός υπηρέτης της μνημονιακής πολιτικής;
Πάει πολύ, λοιπόν, να κρίνει τα κριτήρια και την ποιότητα της ψήφου των οπαδών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ η εκπρόσωπος ενός κόμματος το οποίο δεν έχει καμία ιδεολογία, Αρχή ή Αξία και ευθύνεται τα μέγιστα για την σημερινή τραγική κατάσταση. Προχωρώντας η Βούλτεψη υπερασπίζεται την απόφαση της συγκυβέρνησης να φέρει σε ψήφισμα το νέο αντιρατσιστικό νόμο. Γράφει χαρακτηριστικά αυτή η μεγάλη "δημοκράτης", σχολιάζοντας τον νόμο αυτόν: «προς αυτήν τη κατεύθυνση κινείται ο υπό κατάθεση νόμος που αν εφαρμοστεί αυστηρά, όλοι αυτοί οι νταήδες θα φροντίσουν (αν δεν θέλουν να βρεθούν εκτός Βουλής) να αποφεύγουν κηρύγματα μίσους και επαίνους προς την μεταξική δικτατορία και διαλέξεις περί συμβόλων και μαιάνδρων για να εξηγήσουν την προέλευση της σβάστικας και αιμοδοσίες ‘‘από Έλληνες για Έλληνες’’ και διανομές τροφίμων σε άπορους που προσέρχονται με την ταυτότητα στο χέρι».
Εκτίθεται η εν λόγω κυρία. Και εκτίθεται σοβαρά γιατί τα όσα προσάπτει στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχουν τη παραμικρή προτροπή προς την βιαιοπραγία. Είναι θέσεις και απόψεις, φαίνεται όμως ότι ακόμη και αυτά ενοχλούν την κυρία που έκανε πολιτική καριέρα ως ‘‘η κόρη του μπαμπά’’. Και τελειώνει η Βούλτεψη λέγοντας τα εξής: «Τα νταηλίκια της Χρυσής Αυγής πρέπει να αντιμετωπιστούν τώρα. Δεν έχουμε χρόνο να περιμένουμε την επόμενη αναθεωρητική Βουλή και την επόμενη συνταγματική αναθεώρηση. Όχι μόνο επειδή γι’ αυτήν την επόμενη Βουλή θα ψηφίσουν και αυτοί που δίνουν την ψήφο τους για το ‘‘τίποτα’’. Αλλά κυρίως επειδή μέχρι τότε η Χρυσή Αυγή θα κάνει το παν για να γιγαντωθεί δια της επιβολής του νόμου της ζούγκλας.» Εκτίθεται και πάλι η Βούλτεψη, και μάλιστα σε ανεπανόρθωτο βαθμό.
Τα μόνα… νταηλίκια είναι αυτά της προσκυνημένης συγκυβέρνησης απέναντι στον Ελληνικό Λαό, με την πιστή και φανατική προσαρμογή στις επιταγές του μνημονίου. Η φράση «δεν έχουμε τον χρόνο να περιμένουμε», που χρησιμοποιεί η θρασυτάτη αυτή κυρία, δείχνει τον πανικό και την απόγνωση που διακατέχει τόσο αυτήν όσο και τους υπολοίπους της συνομοταξίας της. Το 7% του περασμένου Ιουνίου έχει ήδη υπερδιπλασιαστεί, για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ενώ η περαιτέρω δυναμική μας σπάει όλες της προσδοκίες. Μπροστά σ’ αυτή τη φρικτή, για το σύστημα, προοπτική καταπατείται και το Σύνταγμα, και οι νόμοι, και τα πάντα. Ο νόμος της ζούγκλας, «αγαπητή» κυρία Βούλτεψη, ήδη έχει επικρατήσει στην Χώρα μας. Τον έχει επιβάλλει η τρικομματική πολιτική συμμορία που καταδυναστεύει την Πατρίδα και τον Λαό. Αυτή την ζούγκλα, με τους αντεθνικούς και αντιλαϊκούς νόμους της, προσπαθεί και θα καταφέρει να τους εξουδετερώσει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με τον Έντιμο, Ηθικό και Νόμιμο Πολιτικό Αγώνα της.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

8 σχόλια:

  1. Αυτοί της Ν.Δ το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να σιωπήσουν όπως έκανε και ο προηγούμενος αρχηγός τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σου απαντήσω εγω κυρια. Να ηξερες μόνο πως ειναι να περιμενεις στην ουρα για να παρεις εστω κιαυτη τη μικρη βοηθεια που μας εδωσαν αυτα τα παιδια για να κανεις Ανασταση με τα παιδια σου. Να νοιωσεις οτι πιθανον μετα τις φασαριες που εγιναν πιθανον θα εχανες εστω και αυτο το μικρο αλλα πολυ μεγαλο περιεχομενο της ασπρης πλαστικης σακουλας. Να περπατησεις και παλι στο χωρο του νεου ραντεβου.Ντεπομαι αλλα εφτασα σ´αυτο το σημειο. Τα συσιτια. Και ευθυνεσαι εσυ με τους ομοιους σου που βρισκομαι σε αυτη την κατασταση. Εσυ πως τα περασες αληθεια; Προφανως απο βδομαδα θα πας στα σιλουετ δια να χασεις τα επιπλεον κιλα πουβαλες απο το πολλυ φαγοποτι. Εγω ομως περιμενω το επομενο συσιτιο. Ειναι βλακωδες λοιπον να αναρωτιεσαι γιατι απο νεοδημοκρατης εγινα πιο δεξιος και απο τους χρυσαυγιτες. Γιατι αυτοι με σκεφτηκαν μονο επειδη δεν εχω οχι επειδη ειμαι ΝΔ η ΠΑΣΟΚ η Συριζαιος. Ελα μια μερα σαν απλος πολιτης και κατσε στην ουρα να νοιωσεις τι κακο εχεις κανει στους συνανθρωπους σου. Δεν θα περιμενω φυσικα να παραιτηθεις απο τις τυψεις γιατι δεν εχεις αισθηματα μεσα σου. Περιμενω ομως να το ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ κυρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι να μας πει η μανταμ?τι να μας πουν ΟΛΑ τα χαζοχαρουμενα της νου δουλας?αι στα τσακιδια.ερχομαστε, το ποταμι δεν γυριζει πισω.ειμαστε πολλοι.ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!
    ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΤΟΝ ΙΟΥΔΑ .ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥΡΟΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ;ΑΓΑΜΗΤΗ ΓΙΑΥΤΟ ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΠΡΩΗΝ ΚΝΙΤΙΣΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tσατόπουλος ο οπισθογεμής10 Μαΐου 2013 στις 10:57 μ.μ.

    Τς,τς,τς...Καλα σας λεει φασιστες, που θελετε νε διωξετε τους Πακιστανους μας !!! Θα παρω φορα και θαρθω με την οπισθεν να σας τσακισω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σοφία κλείσε τό κουτάκι μέ τίς μαλακίες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λαμογια του κερατα ζω για την ημερα που θα σας δω να κρεμοσαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αδιανόητο θράσος, "θα φροντίσουν να αποφεύγουν της διανομές τροφίμων απο Έλληνες για Ελληνες"!!
    Ελεεινό ανθρωποειδές, δεν θα αργήσει ο καιρός που θα αποφεύγεις εσυ να βρίσκεσαι εντός αυτής της χώρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών