Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 28, 2013

Γλαφυρή απάντηση της Χρυσής Αυγής στην προπαγάνδα των "ΝΕΩΝ" για τον αφγανό

Χλευαστική, όπως ταιριάζει σε όλους τους δημοσιογράφους - μισθοφόρους του εγχώριου καθεστώτος, η απάντηση της Χρυσής Αυγής:

Στέλεχος της... ΝΔ ο Αφγανός της Κέρκυρας: Έχει τατουάζ με την «δάδα»

Βγήκαν φωτογραφίες του Αφγανού που αποπειράθηκε να σκοτώσει την 20χρονη Ελληνίδα και μία έκπληξη περίμενε το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ, το οποίο δεν κατάφερε να αποκρύψει ότι ο εν λόγω Αφγανός είναι παλιό στέλεχος της ΝΔ, αφού έχει τατουάζ με το παλιό σήμα του κόμματος της Συγγρού, την «δάδα». Επίσης, τα γράμματα "Ν" και" R" που φέρει σε άλλο σημείο του σώματός του παραπέμπουν προφανώς στην......
επωνυμία του κόμματος «Νέα Δημοκρατία» (New Republic). Φημολογείται δε ότι ο συγκεκριμένος αλλοδαπός ανήκει στην αντιρατσιστική φράξια του Δένδια, στην οποία απηχούν οι απόψεις της Ντόρας Μπακογιάννη, που ήθελε την διατήρηση του παλαιού σήματος.

Όλο το κείμενο διαβάστε το ΕΔΩ

Όσο για κάποιους "πατριώτες" του διαδικτύου, που τώρα πια έπιασαν στασίδι στα ΜΜΕ του σάπιου καθεστώτος γιατί είναι πολλά τα λεφτά.....Άρη, και έσπευσαν να δώσουν τον "τίτλο" του "ναζί - χιτλερικού" στον Αφγανό εγκληματία τους προτείνουμε να επισκέπτονται συχνότερα τον ψυχολόγους των Δήμων...π.χ. του Πειραιά!!

2 σχόλια:

  1. Εαν θεωρητικά υπήρχε κάποιο οριο στην ηλιθιότητα τον παροξυσμό και την ελεεινότητα των καθεστωτικών ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ σε αυτο το συμπαν, το εχουν προ πολλού ξεπεράσει.
    Ζήσαμε για να το ζήσουμε και αυτο,μετα τον καυτό πάγο τα υγρά στέρεα και τους ανδροπρεπείς κίναιδους έχουμε τον "Αφγανό Ναζι" λοιπόν απο τους καθεστωτικούς εβραιομπολσεβικους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι προσκυνημένοι των μμε έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών