Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 19, 2013

Το κοινοβούλιο της Γαλλίας ψήφισε την κατάργηση της λέξης «Φυλή», από τη Γαλλική νομοθεσία!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αξίζει να αναφέρουμε την μασονική ιδιότητα του Ολάντ και την πίστη του στο Σιωνισμό καθώς επίσης και την παρακαταθήκη που άφησε ο προκάτοχός του εβραίος Σαρκοζί που ζητούσε επιτακτικά τις επιμειξίες μεταξύ των φυλών.
 
Η Λευκή Φυλή σε κίνδυνο από τους "αιώνιους διώκτες της"

 
Η Γαλλία έχει κάνει το πρώτο βήμα για την απομάκρυνση της λέξης «φυλή» από το σύνολο της νομοθεσίας, όπως αξιώθηκε από τον πρόεδρο Ολάντ στην προεκλογική του εκστρατεία.

Το Σοσιαλιστικό Κόμμα βοήθησε την ψηφοφορία της πρότασης που έφερε το Front de Gauche στην Εθνοσυνέλευση και ο Jean-Jacques Urvoas, πρόεδρος της Επιτροπής Νομολογιών είπε ότι .....τώρα είναι βέβαιο πλέον ότι η υπόσχεση του Ολάντ δεν ξεχάστηκε.
Ο Ολάντ είχε ζητήσει για τη λέξη «φυλή» … ότι θα πρέπει να διαγραφεί από το Σύνταγμα …. λέγοντας ότι δεν είχε καμία θέση στη Δημοκρατία.

Είναι μέρος του άρθρου 1: «Η Γαλλία είναι μια αδιαίρετη, κοσμική, δημοκρατική και σοσιαλιστική δημοκρατία. Θα διασφαλίζει την ισότητα ενώπιον του νόμου για όλους τους πολίτες χωρίς διάκριση καταγωγής, φυλής ή θρησκείας. Σέβεται όλες τις πεποιθήσεις. »
Οι Βουλευτές του Σοσιαλιστικού κόμματος τροποποίησαν την αρχική διατύπωση της πρότασης του Front de Gauche για να τονίσουν την αντίθεσή τους στο ρατσισμό, τον αντισημιτισμό και την ξενοφοβία.
(Left Front (France)
From Wikipedia, the free encyclopedia
Η σοσιαλιστική πλειοψηφία συσπειρώθηκε στο προτεινόμενο νόμο, τονίζοντας ότι αυτό ήταν απλά «το πρώτο στάδιο».
Ενώ   ... ο εισηγητής του προτεινόμενου νόμου, Alfred Marie-Jeanne, δήλωσε ότι η λέξη «φυλή», "αυτή η ανώμαλη αντίληψη, που χρησίμευσε ως βάση για τις χειρότερες ιδεολογίες, δεν έχει καμία θέση στην έννομη τάξη μας."
 
 
HEIL GAP (or mind the GAP)

3 σχόλια:

  1. Καταργουν τους Γαλλους λοιπον με μια υπογραφή
    Αυτο σκοπεύουν να κανουν σε ολην την ΕΥΡΩΠΗ τα ανθρωποειδή του καθεστωτικού μπολσεβικοκαπιταλισμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο μέγιστος των ηγετών είχε πει πριν απο 75 χρόνια οτι η Γαλλία ειναι το πρωτο αφρικανικό κράτος της Ευρώπης. Πόσο δίκιο είχε. Τώρα έγινε και το πρωτο κράτος που νομοθετεί υπέρ της καταργήσεως της λευκής φυλής. Ευτυχώς που νίκησαν οι "καλοί μας σύμμαχοι" στον β´ παγκόσμιο πόλεμο και σωθηκαμε. Εάν είχαν νικήσει οι "κακοί ναζί" σήμερα δεν θα απολαμβάναμε την εισβολή των εποίκων, την κυριαρχία του σιωνισμού, την δουλεία των τραπεζών, την αλλοίωση της ιστορίας και όλων των λοιπών αγαθών της δημοκρατίας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξερεις τι "φρίκη" θα ηταν μια Ευρώπη ανευ κίναιδων, εβραιομπολσεβικων, εκατομμυρίων αλλοφυλων εισβολέων απο Ασία και Αφρικη, μια Ευρώπη με παραδοσιακές εθνοφυλετικες αξίες, φυσική ιεραρχία, ηθικές εθνοβιολογικες αρχές, μια Ευρώπη για Ευρωπαίους, με πραγματική οικονομία και δημιουργική εργασια, μια Ευρώπη ανευ παρασιτων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και επιτοκίων?

      "Ευτυχώς" κέρδισαν οι Δημοκρατικές δυνάμεις και το διεθνές Ισραήλ.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών