Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 12, 2013

ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ – ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Ο Καρατζαφέρης τώρα… δικαιώνεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της κυριακάτικης φυλλάδας του Μπόμπολα. Εν όψει, λοιπόν, του συνεδρίου της νουδούλας που θα γίνει στο τέλος Ιουνίου (ήδη γίνονται προσυνεδριακές συσκέψεις σ’ ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά είναι «πριβέ» για να μην τους πάρει χαμπάρι ο κοσμάκης…), ο Φον Αντωνάκης ετοιμάζει… διεύρυνση, προς τα αριστερά και προς τα δεξιά. Η πρώτη κίνηση έγινε, εξ’ ευωνύμων, με τον διορισμό του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ (και σκληρό αριστεριστή για όσους ξέρουν πρόσωπα και πράγματα…) Β. Παπαχρήστο στη θέση του αναπληρωτή μόνιμου αντιπροσώπου της χώρας στον ΟΟΣΑ (πάντα οι καρέκλες και οι παχυλοί μισθοί έλκυαν τους… προοδευτικούς).

Η επόμενη κίνηση, που τοποθετείται χρονικά μετά την επιστροφή του Φον Αντωνάκη από την Κίνα, θα γίνει προς τα δεξιά, με τη μεγάλη επιστροφή του…
ασώτου Γιώργαρου Καρατζαφέρη, ο οποίος θα κληθεί και θα παραστεί στο συνέδριο της ελαφροδεξιάς ΝΔ. Μάλιστα, το (πάντα φιλόξενο στους φίλους του bog boss…) «Έθνος», για να προετοιμάσει κατάλληλα την κοινή γνώμη, φιλοξενεί δηλώσεις του χέρι-χέρι, στις οποίες –εμμέσως πλην σαφώς- προαναγγέλλει την επιστροφή του στο μαντρί: «Το συνέδριο της ΝΔ δεν μπορεί να είναι ένα εσωστρεφές συνέδριο σαν τα προηγούμενα. Πρέπει να είναι ένα συνέδριο που θα χαράξει προοπτική μίας άλλης πολιτικής προσέγγισης των αναγκών του τόπου. Η “μία από τα ίδια” θα απογοητεύσει το σύνολο του αστικού κόσμου και θα ανοίξει τα πανιά στους έξαλλους και επιπόλαιους».

Το μεσημέρι, μόλις η επαναπροσέγγιση έκανε τον γύρο των blogs, ο… αειθαλής Καρα-κωλοτούμπας, έκανε μια δήλωση (με τη συνήθη… ομοιοκαταληξία) αφήνοντας να εννοηθεί πως επιστρέφει στη ΝΔ από… πατριωτικό καθήκον:

«Πρέπει όλοι σε αυτόν τον τόπο να σκεφτόμαστε με γνώμονα όχι το συμφέρον των κομμάτων, αλλά το τι υπηρετεί το Έθνος. Ο ΛΑ.Ο.Σ. μένει σταθερός στο δόγμα : “εν οίδα, την πατρίδα”».
Πρόκειται προφανώς για το ίδιο πατριωτικό καθήκον που του επέβαλλε να ψηφίσει το Μνημόνιο, να γίνει το ένα μέρος της τριμερούς μνημονιακής συγκυβέρνησης Παπαδήμου κ.τ.λ.

(ΥΓ): Η συμφωνία για επιστροφή στο μαντρί δεν είναι τωρινή αλλά περυσινή. Έγινε πριν από τις εκλογές του 2012, με τις συμφωνημένες αποχωρήσεις Πλεύρη, Γεωργιάδη κ.λπ. Το ΛάΟΣ κατέβηκε στις εκλογές μήπως μπορέσει να κόψει κάτι από τη Χρυσή Αυγή και για κανέναν άλλο λόγο. Επαναλαμβάνω δε αυτό που είχα γράψει πέρυσι τέτοιον καιρό στη στήλη μου στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» της 21ης Ιουνίου 2012: «Ποιο είναι το πολιτικό μέλλον του «κυρίου» αυτού; Οι πληροφορίες λένε ότι θα κρατήσει τυπικά το κόμμα του σε λειτουργία, ώστε να εισπράττει το… ποθούμενον (την κρατική χρηματοδότηση από Ελλάδα και Ευρώπη – μην ξεχνάτε πως έχουν ξεμείνει στις Βρυξέλες δύο ευρωβουλευτές του) και πριν από τις ευρωεκλογές του 2014 θα το διαλύσει και θα είναι πρώτος στην ευρωλίστα της ΝΔ». Επιμένω και τώρα πως έτσι θα εξελιχθούν τα πράγματα!
Άραγε, θα πάρει μαζί του στη ΝΔ ο πρόεδρος Γιώργος τους «εθνικιστές» (και τους «ναζιστές», και τους «ναζιστές»…) που είχε μαζέψει στο ΛάΟΣ, ή θα τα αφήσει… ορφανά στους… πέντε δρόμους; Πρόεδρε Γιώργο, ελέησον αυτούς!

πηγή

8 σχόλια:

  1. ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΓΛΕΙΦΤΗΣ,ΚΟΝΦΕΡΑΣΙΕ,ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΙΜΗΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ.ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΡΑΝΖΑ...ΣΥΜΦΕΡΗ!!!!!
    ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
    (ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΟΓΟΙ ΕΘΝΙΚΗΣ (εβραικής) ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΟ ....ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ..... !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ επέστρεψε η Ντόρα στο μαντρί, ο Κωλοτούμπας δεν θα επιστρέψει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πού ξέρουμε οί περιούσιοι νά τόν προορίζουν καί γιά αρχηγό τής Ν.Δ. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να θυμηθούμε λίγο την περίοδο του πρώτου μνημονίου.

    http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/9686

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρώην Λαοτζίδες , κοιτάχτε τί παιδί μπουζί ακολουθούσατε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ13 Μαΐου 2013 στις 8:50 μ.μ.

    Ε, ρε γέλια που θα ρίξουμε με την προεδράρα να γυρίζει και να γλείφει εκεί που έφτυνε !

    Φυσικά οι πολιτικάντηδες είναι μανούλες σ'αυτά τα πράγματα, και σίγουρα θα βρεθεί μια καλή δικαιολογία, όπως ότι το επέβαλλαν "λόγοι εθνικού συμφέροντος", για να φτιάξουμε την "μεγάλη πατριωτική κεντροδεξιά" κλπ κλπ.

    Και φυσικά μια τέτοια εξέλιξη θα είναι ένα ακόμα δώρο στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αφού θα φέρει κι άλλους αηδιασμένους πατριώτες στις τάξεις της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λίγο αριστερός , λίγο δεξιός , λίγο εθνικιστής , λίγο διεθνιστής , λίγο αντισιωνιστής ,λίγο εβραιολάγνος , όπως λέμε τό παιδί λάστιχο...... !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών