Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 14, 2013

Να ποιοί διδάσκουν τη νεολαία μας στα σχολεία...Ορκισμένοι αριστερομπολσεβίκοι με αναρχοκουμμουνιστικές σημαίες στην πορεία των καθηγητών!

Ας δούμε πώς περιγράφουν την φωτογραφία οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ που βιώνουν την μαρξιστική προπαγάνδα σε σχολικά βιβλία και αίθουσες καθημερινά
 
Στις 7 το απόγευμα έγινε η πορεία της ΟΛΜΕ προς τη Βουλή, μετά το συλλαλητήριο έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (Ερμού και Κορνάρου 2).
 
Με αηδία παρατηρούμε στην φωτογραφία η οποία αναρτήθηκε στην έγκυρη ιστοσελίδα του makeleio.gr από την πορεία των καθηγητών πως.... ένα μέρος των καθηγητών κρατούσαν μαυροκόκκινες σημαίες που συμβολίζουν τον αναρχοκομμουνισμό ! Και ρωτούμε εμείς οι Έλληνες μαθητές πως δύναται να είναι κανείς αναρχικός καθηγητής και να πορεύεται με το άρθρο 16 παρ. 2 του ελληνικού Συνταγμάτος σύμφωνα με το οποίο: " 

H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες." Σύμφωνα με την αναρχική ιδεολογία η ύψιστη αρετή ενός αναρχικούς είναι να είναι άπατρις και άθεος ,πως δύναται λοιπόν να διδάσκουν σε ελληνικά σχολεία έχοντας και τα δύο αυτά πιστεύω ; 

 Κατά την γνώμη μας το σημαντικότερο έργο της εκπαίδευσης πρέπει να είναι όχι η στείρα μετάδοση γνώσεων αλλά η καλλιέργεια της εθνικής συνείδησης που θα οδηγήσει στην συνειδητοποιήση της εθνικής ταυτότητας , κάτι που θα παραμείνει σε όλα τα χρόνια της ζωής των παιδιών ... ενώ η στείρα γνώση χάνεται !!! Διερωτόμαστε πως ένας αναρχικός καθηγητής θα μεταλαμπαδεύση αυτό το αίσθημα στις ανήλικες ψυχές αν δεν το νιώθει ο ίδιος . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών