Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 12, 2013

Αντι- εθνικιστικό διήμερο από τον ΣΥΡΙΖΑ με την...ευλογία του Σιατίστης Παύλου

Ξεσπάθωσαν Παρασκευή και Σάββατο 10 και 11 Μαΐου οι αριστερομπολσεβίκοι του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της Χρυσής Αυγής και του....φασισμού!

Με αφορμή τη θλιβερή επέτειο 68 χρόνων από τότε που η κομμουνιστική λαίλαπα επικράτησε στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης βυθίζοντας τους λαούς στην πνευματική και φυσική σκλαβιά, οι τελευταίοι υμνητές του εν Ελλάδι διοργάνωσαν μια ημερίδα με τίτλο "Κρίση και δημοκρατική νομιμότητα" αναλύοντας το "ναζιστικό φαινόμενο Χρυσή Αυγή" και τους τρόπους με τους οποίους θα καταφέρουν να το εξαφανίσουν.

Το παρών σε αυτή τη σύναξη των σκληρών μπολσεβίκων (αν ακούσετε τις ομιλίες θα φρίξετε με τη νοσταλγία που μνημονεύουν τον Στάλιν και τον Βελουχιώτη π.χ. ΕΔΩ) έδωσε και ο.....
κατά συρροή υβριστής του Εθνικιστικού Κινήματος Μητροπολίτης Σιατίστης Παύλος που για άλλη μια φορά φρόντισε να υπενθυμίσει σε όλους ότι ο παπαμπολσεβίκος ίσως είναι πιο επικίνδυνος για το Έθνος του και από τον...Αβραάμ Βεντούρα..

Φυσικά το διήμερο "αντιφασιστικό" φεστιβάλ του ΣΥΡΙΖΑ περιείχε και μια συνέντευξη ενός συγγραφέα και γνωστού από τις στενές σχέσεις του με τον κλήρο, Ζουμπουλάκη, και του Ανδρέα Καρίτζη, υπεύθυνου προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ και "ανθρώπου του Προέδρου Alexis", που μίλησαν για τη.....Χρυσή Αυγή και το πως θα εξοντωθεί για το καλό της πατρίδος.

Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι ο Ζουμπουλάκης, λάτρης του "περιούσιου λαού"και μάλιστα ενός σκληρού ανθελληνικού και αντιχριστινιακού βιβλίου όπως το Ταλμούδ και συστηματικός υπερασπιστής του με πλήθος βιβλίων, ανέλυσε το άτοπο της σχέσης Εκκλησία/Χριστιανισμός/Ορθοδοξία - Χρυσή Αυγή (μάλλον διαπίστωσαν οι προοδευτικούληδες τις ημέρες του Πάσχα ότι οι κληρικοί έδειχναν ιδιαίτερη αγάπη στους Εθνικιστές και μάλιστα τους....ευλογούσαν για τις ημέρες που έρχονται), με την ευχή ο κλήρος να επιστρέψει στον....οικουμενισμό και το πρότυπο του...Πάπα!!!

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην εκμεταλλευτεί τη στιγμή και να υπενθυμίσει ότι φέτος έχει γράψει ένα βιβλίο (Χρυσή Αυγή και Εκκλησία) στο οποίο ερευνά η σχέση που δόμησε με τον κλήρο το Εθνικιστικό Κίνημα αλλά και το πόσο αντιφατική είναι αυτή η σχέση..

Ο έτερος υβριστής της Χρυσής Αυγής είναι ο διδάκτωρ Φιλοσοφίας παρακαλώ, ενώ είναι κάτοχος πτυχίου Φυσικής!!!!!!!, Καρίτζης που σύμφωνα με το βιογραφικό αν και 34 ετών δεν έχει δουλέψει ούτε μια μέρα στη ζωή του εκτός από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ που τον διόρισε στο γραφείο του Αλαβάνου από το 2007 (ορίστε και το ΦΕΚ).

Τείνουμε πάντως να μην παρεξηγήσουμε τους ομιλητές....Μπορεί να ήταν επηρεασμένοι από το ναρκω-φεστιβάλ της Βούλας.



2 σχόλια:

  1. Μη σας απασχολούν οι αηδίες του κάθε ηλίθιου και της κάθε παλιοφυλλάδας που χρησιμοποιεί την ΧΑ για να αναδειχτεί. Βλέπετε το θέμα πουλάει πολύ. ´Ολη αυτή η προσπάθεια λασπολογίας είναι υπέρ μας. Ο κόσμος έχει πλέον καταλάβει τι γίνεται και κρίνει. Κάθε μύνημα σε τοίχο, κάθε στήλη σε εφημερίδα και κάθε τηλεπερσόνα με τους μαιντανούς της, που προσπαθούν να αλλοιώσουν το κοινωνικό μας έργο, και την συμπαράστασή μας στους Ελληνες πέφτει στο κενό. ´Ολα αυτά που κάνουν και ο πόλεμος που έχουν εξαπολύσει εναντίον μας με τις κατευθύνσεις και εντολές των εβραιοσιωνιστικών αρχηγείων τους, φέρνει ακόμα περισσότερους Συνέλληνες κοντά μας. Δεν είμαστε αναρχικοί, ούτε φασίστες ούτε ναζιστές όπως προσπαθούν να μας παρουσιάσουν. Είμαστε ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ που βάζουμε πάνω απ´ όλα την ´Ελλαδα και τους ´Ελληνες. Γι αυτό ανεβαίνουμε με τρελούς ρυθμούς. Κρινόμαστε από τις πράξεις μας και εμείς και αυτοί. Μη το ξεχνάτε ποτέ αυτό. Μη παίξετε το παιχνίδι τους. Προσήλωση και πίστη στην αποστολή. Γι αυτό χάνουνε τον ύπνο τους όσοι εκτέθηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Ο αστάθμητος παράγων είναι πάντα ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ και αυτός δεν ελεγχεται. Νόμιζαν ότι μπορούσαν να κοροιδεύουν τον λαό αιωνίως. Εεε όχι πιά. ´Ηρθε η ώρα της Εθνεγερσίας. Η ώρα της τιμωρίας και των φυλακών. Αντιπροσωπεύουμε αυτά που ποθεί κάθε ´Ελληνας πολίτης. Την Εθνική Υπερηφάνεια, την προστασία της Ορθοδοξίας και την ασφάλεια της Ελληνικής οικογένειας. Είναι η ώρα οι ´Ελληνες να σηκώσουν το κεφάλι ψηλά και να περπατήσουν και πάλι υπερήφανοι όπως τους αρμόζει. Ψυχραιμία λοιπόν. Η Χρυσή μας Αυγή ξημερώνει για να διαλύσει με το φώς της το σκοτάδι που επέβαλαν στο λαό αυτά τα σκουλήκια,οι προδότες και οι ανθέλληνες.

    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε μήπως αυτός ο Σιατίστης Παύλος είναι στην πραγματικότητα...Παυλίνα ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών