Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 23, 2013

Συκοφαντίες από την De Morgen: “Η Χρυσή Αυγή απειλεί τους μουσουλμάνους”

Ακόμη μια συκοφαντική επίθεση εξαπολύθηκε κατά της Χρυσής Αυγής, αυτήν την φορά από την De Morgen, καθώς φαίνεται πως και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης έχουν αρχίσει να μπαίνουν για τα καλά στον χορό της λάσπης. Συγκεκριμένα, η βελγική εφημερίδα αναφέρει πως "Η Χρυσή Αυγή εκτοξεύει νέες απειλές σε βάρος των μουσουλμάνων στην Ελλάδα".

Όπως σημειώνεται, στην εκδήλωση Μνήμης στην γενοκτονία των Ποντίων ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης προειδοποίησε ότι...
σε περίπτωση που ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα, οι εμπνευστές του «θα βρεθούν αντιμέτωποι με ένα μέτωπο 100.000 Ελλήνων». Όπως προσθέτει η εφημερίδα, το τέμενος αυτό «προορίζεται να καλύψει τις ανάγκες των εγκληματιών μουσουλμάνων που βρίσκονται στην Ελλάδα». «Την ίδια στιγμή "όλως τυχαίως" εστάλη στην ομοσπονδία των Ελλήνων μουσουλμάνων ένα απειλητικό γράμμα, στο οποίο αναφέρεται ότι θα σφαγιασθούν σαν αρνιά όσοι μουσουλμάνοι δεν έχουν εγκαταλείψει την χώρα μέχρι τις 30 Ιουνίου. Μουσουλμάνοι δολοφόνοι έχετε διορία μέχρι τις 30 Ιουνίου να κλείσετε τους οίκους ανοχής σας και να τσακιστείτε από εδώ», έγραφε χαρακτηριστικά η επιστολή.
 
Η εφημερίδα υπενθυμίζει ότι η Χρυσή Αυγή κατάφερε για πρώτη φορά στις εκλογές του Ιουνίου 2012 να εισέλθει στο ελληνικό Κοινοβούλιο και να εκλέξει 18 βουλευτές παίρνοντας το 7% των ψήφων. Επισημαίνεται δε ότι η επιτυχία της Χρυσής Αυγής συνδέεται ευθέως με την δεινή κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η ελληνική οικονομία. Ακόμη, υπογραμμίζεται ότι σε όλη την ελληνική επικράτεια δεν λειτουργεί ούτε ένα κανονικό τζαμί, ενώ το θέμα ανέγερσης ενός μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα παραμένει εκκρεμές εδώ και 10 χρόνια. Διαδοχικές κυβερνήσεις έχουν βάλει τα σχετικά πλάνα «στο ψυγείο», κυρίως εξαιτίας των αντιδράσεων της ελλαδικής ορθόδοξης εκκλησίας. Ωστόσο η παρούσα κυβέρνηση, καταλήγει η εφημερίδα, εξαιτίας του μεγάλου αριθμού μουσουλμάνων από την Ασία που βρέθηκαν στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, αποφάσισε να ανακινήσει το θέμα.

Πέρα από το γεγονός πως η εφημερίδα διαστρεβλώνει τα γεγονότα, μιλώντας για απειλές και γελοίες προβοκάτσιες, είναι αξιοσημείωτο πως σύσσωμος ο εγχώριος Τύπος αλλά και ο διεθνής ασχολείται με την μοναδική απειλή για το παγκόσμιο σιωνιστικό σύστημα: Την απροσκύνητη Χρυσή Αυγή!

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Ναι είναι συκοφαντίες γιατί ο Έλληνας δεν χρειάζεται κανένα πολιτικό κόμμα για να πετάξει στην θάλλασα τους πρωτόγοννους εισβολείς της περιτομής και της αφρικής.

    Η Ελλάς είναι λευκή, άνευ τελετουργικής περιτομής και η Ευρώπη Ελληνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών