Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 07, 2013

ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ στηρίζουν το Athens Gay Pride, πιστοί στον εκφυλιστικό τους ρόλο

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αμερικανική πρεσβεία, ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ μαζί στην προώθηση του εκφυλισμού.

Aν είχατε κάποια απορία για το ποια είναι η ελληνική λέξη που χαρακτηρίζει τους τραβεστί ή τρανσέξουαλ, την απάντηση την δίνει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το 9ο Athens Gay Pride που...
θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 8 Ιουνίου στην Αθήνα.

Λέγονται "διεμφυλικοί"! Αυτό περιλαμβάνεται στην ανακοίνωση στήριξης των «ομοφυλόφιλων, λεσβiών και διεμφυλικών (τρανς)" που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η ΔΗΜΑΡ.

Ας δούμε ορισμένα στοιχεία των ανακοινώσεων, πρώτα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Στη σημερινή συγκυρία με την άνοδο του φασισμού σε όλα τα επίπεδα και το ναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής να ζητάει να πισωγυρίσει την Ελλάδα σε δεκαετίες και εποχές μαύρες για τη δημοκρατία, η πάλη για την άρση των διακρίσεων είναι πάλη ουσιαστικά για πρόοδο.

Οι ομοφυλόφιλοι, οι λεσβίες και οι διεμφυλικοί (τρανς), στις παρούσες συνθήκες πλήττονται διπλά: Αφενός σαν μέλη της κοινωνίας πλήττονται από τα βάρβαρα μνημονιακά μέτρα με συρρίκνωση του εισοδήματος και φαλκίδευση των εργατικών δικαιωμάτων, και αφετέρου, σαν μέλη μιας ομάδας που η ύπαρξή της δεν αναγνωρίζεται από κανέναν κρατικό θεσμό και φορέα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ζητεί την άρση των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου, καλώντας όλους και όλες να συμμετάσχουν στη γιορτή ομοφυλόφιλης υπερηφάνειας 2013".

Ανάλογη ανακοίνωση εξέδωσε και ο αρμόδιος τομέας της ΔΗΜΑΡ. Μεταξύ άλλων κάνει λόγο για εμμονική άρνηση του ελληνικού κράτους να αναγνωρίσει στα ομόφυλα ζευγάρια δικαιώματα που απορρέουν από αυτή τη βιοτική σχέση συνιστά άνιση μεταχείριση εις βάρος τους, κατά παράβαση του πλέον ευρωπαϊκού κεκτημένου και της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ).
 
πηγή

3 σχόλια:

  1. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ7 Ιουνίου 2013 στις 11:05 μ.μ.

    ποιος σε γαμαει ανωνυμε 10.27?? κανεις, θα εισαι παρουσα αγαμητη πουστρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν εκπλήσσει κανένα ότι αποκυήματα του διεθνούς μπολσεβικοκαπιταλισμου όχι μόνον θα υποστήριζαν την διαδικασία αυτή σταδιακής δηλητηριάσεως της κοινωνίας με τον ελεεινό και μιαροβλητο κιναιδισμό αλλά και θα τον συνδύαζαν φυσικά με τις λέξεις, "ναζισμός και φασισμός" ο οποίος ολο και περισσότερο διαφαίνεται στον ορίζοντα της διαλύσεως τους.
    Η μεθόδευση αυτή της διεθνούς κυανέρυθρης μπολσεβίκικης ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ είναι τόσο αυτονόητη όσο και η απομύζηση αίματος είναι για τα τσιμπούρια, μέσα σε αυτήν την οικονομικοκοινωνικη κατάσταση του χάους και της διαλύσεως ο μέσος μαζανθρωπος νεοελλην βλέπει το καθεστώς να του έχει αφαιρέσει σχεδόν την καθημερινή δυνατότητα σιτίσεως την ίδια στιγμή που αδυνατεί να περπατήσει στις γειτονιές και τους δρόμους των πόλεων των προγόνων του λόγω της αδιανόητης εισβολής εκατομμυρίων εγκληματιών αλλοφύλων ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ, και αντί να παρατηρεί μια ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ εκ μέρους του "μετριοφανους" αυτού καθεστώτος ως προς την περιρρέουσα πραγματικότητα, βλέπει το καθεστώς σε όλες του τις απολήξεις να ΠΑΡΑΛΗΡΕΙ περί ενος εκ των Ελληνων προερχόμενου "ρατσισμού" περι εβραϊκών "ολοκαυτωμάτων" και περί ενός "ναζισμού" που τόσα χρόνια θεωρούσε ότι ήταν μια ιστορική υπόθεση που ουδεμία σχέση είχε με την σημερινή εποχή.
    Οι δια της έμμεσης αυτής βίας ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ συνειρμοί μπορούν να καθοδηγήσουν εκ των πραγμάτων έναν μέσο και αλλοτινως ανενεργό νου να συμπεράνει τον τρόπο με τον οποίο όλα αυτά τα χρόνια, όχι μόνον ερμήνευε αλλά και ήθελε να ερμηνεύσει την πραγματικότητα η ενεργή έκφανση αυτού του καθεστώτος το οποίο ο ίδιος ποτέ δεν κατανόησε γιατί εθεωρείτο αυτονόητη η ύπαρξη του. Δια αυτού φυσικά του τρόπου κατανοεί βραδέως αλλά και σταθερώς την "αντιστοιχία" πραγματικότητας και καθεστώτος συμπεραίνοντας με γεωμετρική πρόοδο οτι αυτοί οι οποίοι μετά μανίας και λυσσασμένα τόσα χρόνια ΑΝΤΙΤΙΘΕΝΤΑΙ στον σατανικό "ναζισμό" δεν είναι παρά ένας Μαρδοχαικος διεθνιστικός φίλο εβραϊκός εσμός, τοκογλύφων, εθνοκτόνων, εγκληματιών, ψευτών και λωποδυτών που ο μοναδικός τους ιδεολογικός στόχος υπήρξε ο εποικισμός της Ελλάδος με εκατομμύρια Ασιατών και Αφρικανών, η παράδοση της σε ένα μάτσο ιουδαίους τοκογλύφους και η δια της βίας και μέσω κρατικών επιχορηγήσεων αποδοχή οιασδήποτε εκφυλιστικής ως προς την παραδοσιακή οργανική μορφή της εθνοφυλετικης κοινωνίας, μορφή ψυχοσωματικής εκφάνσεως απο τον περιφερόμενο κιναιδισμό μέχρι τον "αντικαθεστωτικό" αλλά δια τους καθεστώτος επικουρούμενο και προπαγανδιζομενο εν ασυλία υπαρκτό αναρχοκομμουνισμο.
    Δεν παρατηρεί απλά την αναντιστοιχία πραγματικότητας και μιντιακης καθεστωτικής προπαγάνδας αλλα βλέπει πως το κατακρεουργημένο του παιδί δεν χαίρει ούτε ενός μέρους της προβολής και της υστερίας που χαίρει ένας "χτυπημένος" απο "κακούς ναζι" Πακιστανομπαγκλαντεζιανος, ακούει από το βλεννορροιο κουτι οτι οι κατατρεγμένοι της υποθέσεως είναι οι υπάνθρωποι εισβολείς από κάποιους "μαυροφορεμένους" την ίδια στιγμή που ο ίδιος όχι απλά γνωρίζει αλλα και ζει ολημερίς τις επιθέσεις αυτών των "μαυροφορεμένων" με την διαφορά που η μελανότητα αυτή είναι ΔΕΡΜΑΤΙΚΗ.

    Το καλό της κρίσεως είναι ότι το κυανερυθρο μπολσεβίκο-καθεστως έριξε την μάσκα, έδειξε ποιος είναι ο εχθρός του και καθημερινά αποκαλύπτει τις πραγματικές του προθέσεις και τον ύστατο σκοπό του, την ίδια στιγμή που ο ΚΚΕ ς και ο αναρχοαριστερος συριζαιος διαμορφώνει κοινό μέτωπο με τον Νεοδημοκράτη και Πασοκο εναντίον του "ναζισμού" ταυτοχρόνως ανοίγουν και τα μάτια των εν δυνάμει και δυνητικώς ανθρώπων των νοητικως ενεργών πολιτικών όντων του έθνους μας.
    Η αλλαγή αυτή των αντικειμενικών ιστορικών συνθηκών υπήρξε το πυρακτωμένο σίδερο που διαχώρισε την βδέλλα από το σώμα του ξενιστή της , υπήρξε η αντιβίωση που αποκάλυψε αυτό το υποδόριο διεθνιστικό χολερόβλητο σκουλήκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών