Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 02, 2013

Τουρκική "εξαγωγή" της κρίσης: Δύο πολεμικά τους ανοικτά της Αττικής - Οι ΕΔ σε επιφυλακή

Σε κατάσταση αυξημένης επιτήρησης της κατάστασης στο Αιγαίο σε συνδυασμό με τα γεγονότα στην Τουρκία είχαν τεθεί από τα ξημερώματα τα ελληνικά Επιτελεία όταν ξαφνικά η Άγκυρα επιχείρησε κάτι το οποίο κάνει για πρώτη φορά: Μία φρεγάτα η Yildirim (κλάση MEKO 200TN) και μία πυραυλάκατος Zipkin (κλάση Kilic), ξεκίνησαν ανατολικά της Ρόδου και σε σχηματισμό περιπολίας μάχης έφτασαν ανοικτά των παραλίων της Ανατολικής Αττικής.

Τα δύο πλοία την ώρα που μαίνονταν οι ταραχές στην Κωνσταντινούπολη έφυγαν από....
την θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Ρόδου και ακολουθώντας πορεία βορειοδυτική, μπήκαν στα Εθνικά Χωρικά Υδατα ανατολικά της Αμοργού, πέρασαν δυτικά της Σύρου, μετά έπλευσαν μεταξύ Κέας και Γιάρου και κατευθύνθηκαν προς την Άνδρο.
Προηγήθηκε η πυραυλάκατος στις 09.40 το πρωί και ακολούθησε η φρεγάτα στις 13.15. Η πυραυλάκατος έπλεε ενός των ΕΧΥ με πολύ χαμηλή ταχύτητα και εν τέλει "ζευγάρωσε" με την φρεγάτα αρκετά πριν φτάσουν στην περιοχή της Κέας.
H ακριβής πορεία, όπως την δίνουν πηγές του ΓΕΕΘΑ ήταν ως εξής: "Τα τουρκικά πολεμικά πλοία, ΤΠΚ «ZIPKIN» και Φ/Γ  «YILDIRIM», προερχόμενα από Νότιο-Ανατολικό Αιγαίο, εισήλθαν την 1η Ιουνίου (09:40 και 13:15 αντίστοιχα) σε Εθνικά Χωρικά Ύδατα Ανατολικά της Ν. Αμοργού. Στη συνέχεια κινήθηκαν μεταξύ Μυκόνου και Νάξου, Νότια Σύρου, με Βόρειο-Δυτική πορεία μεταξύ Κέας και Γυάρου  και εξήλθαν στις 21:20 από τα Εθνικά Χωρικά Ύδατα μεταξύ Ν. Ευβοίας και Ν. Άνδρου (Στενό Καφηρέα).
Πλοία του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας παρακολούθησαν το εν λόγω πολεμικά πλοία καθ’ όλη την διάρκεια του πλου τους".
Είναι η πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησαν οι ανάλογες τουρκικές προκλήσεις τον Ιανουάριο του 2008 που δύο τουρκικά πολεμικά σχηματίζουν στολίσκο μάχης και πλέουν εντός Εθνικών Χωρικών Υδάτων.
Από την ώρα που μπήκαν εντός των ΕΧΥ παρακολουθούνται από την φρεγάτα κλάσης "S", "Νικηφόρος Φωκάς" και την κανονιοφόρο "Κρυσταλλίδης". Όταν έφτασε στην Κέα ανέλαβαν και τα Mirage 2000BGM με βλήματα αέρος-επιφανείας MM-40 Exocet.
Το περιστατικό, πέρα από αυτή καθαυτή την ιδιαιτερότητά του λόγω του διπλού της πρόκλησης, συνδυάζεται από ορισμένους παρατηρητές και με τα γεγονότα στην Κωνσταντινούπολη:
Το σενάριο της "Βαριοπούλας", αλλά και του σχεδίου "Suga", του "νησιωτικού" σκέλους της "Βαριοπούλας", ξεκινούσε με επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη που προκαλούσαν οι κινηματίες, ακολουθούσε αεροπορικό επεισόδιο στο Αιγαίο και εν συνεχεία εισβολή στον Έβρο και στις Οινούσσες!
Την ίδια στιγμή σε ανταπόκριση του ABC Australia από την Πόλη, ο ανταποκριτής του δικτύου υποστήριξε ότι "Στόχος των επεισοδίων είναι η Ελλάδα και ο ενεργειακός της πλούτος".
Αναλυτικά το ρεπορτάζ του Ντέιβιντ Κοβάλσκι, σε σχετική ερώτηση της Αλισον Μαδερς, κεντρικής παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων του σταθμού έχει ως εξής:
"Απο πολλά μέτρα μακρυά μυρίζει οτι το σκηνικό που λάμβάνει χώρα απο προχτές το βράδυ, μυρίζει προβοκάτσια του Στρατού προς τη κυβέρνηση Ερντογάν! Πηγές που πρόσκεινται στην κυβέρνηση, αναφέρουν οτι οι λόγοι που έχει στηθεί αυτό το σκηνικό, είναι να αναγκάσουν σε παραίτηση τη κυβέρνηση οι στρατιωτικοί, για να μπορέσουν έτσι να επανακτήσουν τον έλεγχο της χώρας, να αναδείξουν δικούς τους ανθρώπους στα κυβερνητικά πόστα και να βρούν την αφορμή που επιθυμούν, ούτως ώστε να επιτεθούν άμεσα και γρήγορα στην Ελλάδα, με σκοπό να αλλάξουν το στάτους στο Αιγαίο και να ελέγξουν τον ενεργειακό της πλούτο!
Είναι γνωστό οτι οι στρατιωτικοί έχουν υποστεί τεράστια πλήγματα κατά τη διακυβέρνηση της χώρας απο τον ισλαμιστή Ερτογάν.
Τον θεωρούν άμεσα υπέυθυνο για την απώλεια του ελέγχου της χώρας και παραβάτη της παρακαταθήκης του Κεμάλ Ατατούρκ, που θέτει ως εγγυητή τον Στρατό για το πολίτευμα της χώρας και την εξωτερική της πολιτική. Είναι επίσης γνωστό σε όλο το πολιτικό φάσμα της Τουρκίας, οτι ο Ρατζίπ Ερτογάν ονειρεύται την ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, με τον εαυτό του ως πρώτο Σουλτάνο μετά τον Αμντουλ Χαμίτ πριν 100 χρόνια και έπρεπε να βάλει το άκρως διεφθαρμένο πλέον Στρατό στην άκρη για να εκλπηρώσει το όραμά του.
Ομως, οι στρατιωτικοί τον περιμένουν στη γωνία κυριολεκτικά, έχοντας, όπως λένε σχετικές πηγές, το δικαίωμα ακόμη και της πραξικοπηματικής ανατροπής του, για να επαναφέρουν το προηγούμενο πολιτικό στάτους. Δηλαδή τη περίφημη "Θεματοφυλακή" του Στρατού, έναντι του "απαγορευμένου" ισλαμισμού απο τον Πατέρα των Τούρκων"!
Ο στόχος όμως είναι άλλος. Οι στρατιωτικοί θεωρούν τον Ερτογάν ως ...ανίκανο να χειριστεί επαρκώς τα θέματα που αφορούν τη κατάσταση στα εξωτερικά της χώρας και ως άτολμο στο να προχωρήσει δυναμικά στη διεκδίκηση των δικαίων της και των συμφερόντων της. Εδώ φυσικά υποννοείται οτι ο Ερτογάν δεν τολμάει να τα βάλει ανοιχτά με τους Ελληνες διεκδικώντας αυτό που η Τουρκία θεωρεί αποκλειστικά δικό της, δηλαδή τον φερόμενο ως τεράστιο ενεργειακό πλούτο ο οποίος κρύβεται στα σπλάχνα της Ανατολικής Μεσογείου και της θάλασσας του Αιγαίου! Προσπαθούν να βρούν εναγωνίως την αφορμή για να τον ανατρέψουν, να επαναφέρουν και πάλι το προηγούμενο πολιτικό στάτους και να εφαρμόσουν το σχέδιο "Βαριοπούλα", το οποίο μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει και τον ανοιχτό πόλεμο με την Ελλάδα και την Κύπρο.
Τα επεισόδια που συντελούνται εδώ στη Κων/πολη, τη "μητέρα" (όπως τη χαρακτηρίζει ο Κοβάλσκι) του δυτικού προσανατολισμού και της κοσμικότητας της Τουρκίας, δεν θεωρούνται τυχαία.
Δεν εξεγείρεται έτσι ο κόσμος, με ...απλά την αιτία της...καταστροφής του περιβάλλοντος ή την απαγόρευση του αλκοόλ. Εδώ το τοπίο θυμίζει έντονα "Λαική Επανάσταση", η οποία είναι φανερό οτι δεν είναι απλώς αυθόρμητη. Κάποιοι κινούν τα νήματα. Ούτε έιναι τυχαία η παρέμβαση του Αρχηγού του Στρατού οτι ...εάν δε σταματήσουν άμεσα οι δολοφονικές επιθέσεις της Αστυνομίας εναντίον των διαδηλωτών, θα υπάρξει στρατιωτική παρέμβαση υπέρ των!
Οπως και να έχει το πράγμα, η επόμενη μέρα στη Τουρκία δεν θα ε'ίναι καθόλου ίδια με τη προηγούμενη και θα έχει το μέτρο εκείνο που υπάρχει αυτή τη στιγμή σε όλη τη μουσουλμανική Μέση Ανατολή..."

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

 1. “Εξάγουν την κρίση τους οι Τουρκοι”..? Καμία σχέση!! Η τουρκική άσκηση έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες, και είναι καθιερωμένη..! Σου λέει το αντίστοιχο τουρκικό ΚΥΣΕΑ: “Πόσα πλοία μπορεί να παρατάξει το Πολεμικό Ναυτικό του Γιουνανιστάν; Πες 60..? Ε, βγάλε 90, πες 100 στα ΜΜΕ, να σκιαχτούνε και φέτος”

  Είστε για τον π0uτσο όλοι σας…Τελικά, κατά πως λένε οι φασίστες, όντως “δεν είναι όλα τα δάκτυλα ίδια”, αλλά όχι για τους ταλαίπωρους τους ξένους, αλλά για τους βλάκες τους Ελληναράδες: κυκλοφορεί πολλή χαζομάρα εκεί έξω..! Τι ΜΙΤ, διπλοί πράκτορες και αηδίες είναι αυτές.. Συνέλθετε: Ούτε η ζωή του Κώστα Καραμανλάκα απειλήθηκε ποτέ (γιατί; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ Ν’ΑΠΕΙΛΗΘΕΙ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΙΣΟΥ ΑΧΡΗΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ), ούτε μας ψεκάζουν (γιατί; ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΨΕΚΑΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ..: hello..?)… Bάλτε το τσερβέλο σας να λειτουργήσει: Ασχέτως από το πόσο καλός ή κακός υπήρξε ο Ανδρέας Παπανδρέου, από τον θάνατό του και μετά έχουμε την ΙΔΙΑ κυβέρνηση, να μας μαμάει ασυστόλως & νεοφιλελευθέρως (και όχι δεν χρειάζεται ν’αποδώσει κανείς ευθύνες σε σκοτεινούς έως ανύπαρκτους υποκινητές, π.χ μασώνους, CIA, Mossad, Bildenberg, σιωνιστές, σατανιστές, Δρακονιανούς, Άτλαντες, και κουραφέξαλα): ένα κόμμα (εάν συνειδητοποιηθεί ότι και οι εκσυγχρονιστές ΠαΣόΚοι ήταν & είναι ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ως μπάσταρδα του Milton Friedman και της Μαργαρίτας Θάτσερ, οβιδιακώς μεταμορφωμένοι όπως τα ενανθρωπισμένα γουρούνια του Orwell..), μία συμμορία, ένας δράστης: κυβέρνηση Σημίτη-Καραμανλή-Παπανδρέου-Πικραμμένου-Σαμαρά-[Βορίδη..?] … http://sites.google.com/site/evdaemonia/home/public-debt

  Τι δουλειά έχουν να στραφούν εναντίον των Ελλήνων, οι Τούρκοι που κινούνται Αγανακτισμένα εναντίον του καθεστώτος Ερντογάν, που ναι μεν “έδιωξε” το ΔΝΤ/IMF, και ντοπάρισε την Τουρκική Οικονομία, αλλά δεν φρόντισε για Καθολική Ευημερία??? Όντως, εάν κάποιος γνώστης βάλει να παρακολουθήσει ζωντανά συγκεντρώσεις, ίσως αντιληφθεί τη μουσική των γενιτσάρων, μεχτεράν, αλλά μέχρι εκεί..! Ήμαρτον!!! Είπαμε, είναι Αγανακτισμένοι, δεν έχουν απαρνηθεί το τουρκιλίκι τους! Και πάλι οι Ελληνες Αγανακτιμένοι αποδείχτηκαν λίγοι, ανάξιοι των περιστάσεων, αφού η μεγαλη μάζα τους, ήτοι αγανακτισμένοι νεοδημοκράτες, εξατμίστηκε ησύχως μόλις "συναίνεσε στο λάθος" της ευρωυποδούλωσης ο φον Αντωνάκης, ο Schamarass..

  Ως Ελληνισμός μπορούμε να πάρουμε μαθήματα από την γενναιότητα και από την αυταπάρνηση των Τούρκων από την διαμαρτυρία τους, και για το πως την κατευθύνουν υπεύθυνα για ν’ανατραπεί ο Ερντογάν, αν και δεν αποκλείεται να έχουν βάλει το χεράκι τους οι [κατά κράτος ηττημένοι από τον Ταγίπ] στρατιωτικοί… Αλοίμονο! Στο εύλογο ερώτημα γιατί δεν εξεγείρονται οι Ελληνες, κάποιοι εγκέφαλοι είχαν προτάξει την αφελή απάντηση, "μα γιατί πρέπει πρώτα να γίνουν απελπισμένοι, να τα χάσουν όλα".. Τρίχες κατσαρές: η επανάσταση αργεί στην Ελλάδα, γιατί δυστυχώς παραμένουν κοτούλες, ευρώδουλοι, και γερμανολάγνα φασιστοπιονάκια, φασιστρόνια, με τον πρωθυπουργό μας να είναι και τα τρία! http://ametroepeia.pblogs.gr/2013/03/kalos-prodoths-o-dexios-prodoths.html

  Ιδού η Σταμπόλη, ιδού και η μία οχλική εξέγερση χορτασμένων Αγανακτισμένων, που δεν μασάει από κατάχρηση εξουσιών...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών