Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 27, 2013

Οι λαθρομετανάστες πάνε δωρεάν διακοπές με...χορηγό εσένα νεοέλληνα

Διαβάζουμε στο iefimerida.gr

Στις 19 Ιουλίου θα ξεκινήσει το πρόγραμμα Τουρισμός για Ολους από τον ΕΟΤ και το υπουργείο Τουρισμού. Η πρώτη φάση του προγράμματος αφορά στην περίοδο από 19 Ιουλίου έως και 31 Δεκεμβρίου 2013, αφορά 43.000 δικαιούχους και χωρίζεται σε δύο υποπρογράμματα: Εξαήμερες διακοπές και πρόγραμμα για την τρίτη ηλικία.

Το πρόγραμμα των εξαήμερων διακοπών αφορά......
38.000 δικαιούχους οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν διακοπές σε όλη την επικράτεια, σε ξενοδοχεία καθώς και τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες, τουριστικές επαύλεις, ενοικιαζόμενα δωμάτια και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα για πέντε διανυκτερεύσεις.
Δικαιούχοι του προγράμματος είναι:

μπλα, μπλα, μπλα....

και φτάνουμε στο σημαντικό σημείο της είδησης που αφορά τους λαθροεποίκους...

- Οι αλλοδαποί θα προσκομίζουν φωτοαντίγραφο της άδειας παραμονής και εργασίας για να πάρουν το πακέτο των διακοπών....!!!!!

Χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι περισσότερο...;!;!

16 σχόλια:

  1. το περιεργο που ειναι ? Και εμενα φιλος μου στη κινα πηρε 15 μερες διακοπες τσαμπα προσκομιζοντας την αδεια παραμονης και εργασιας , σε ολο το κοσμο το ιδιο γινεται , εσυ που ποσταρες αυτη τη βλακεια μαλλον δεν εχεις βγει ποτε απο το σπιτι σου ετσι δεν ειναι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πας και συ στην Κίνα, για να έχεις δωρεάν διακοπές.
      Ρε βλάκα στην Κίνα πεινάνε. Το 1 δις ψωμολυσσάει.
      Ο φίλος σου σε καμμιά πολυεθνική θα εργάζεται και του επιδοτεί διακοπές, αντί για επίδομα αδείας.

      Διαγραφή
    2. εχω δωρεαν διακοπες στο χωριο μου εδω στην ελλαδα , και ο φιλος μου δουλευει σαν δασκαλος αγγλικων , το κρατος του επιδοτει τις διακοπες ,και σε πληροφορω οτι στη κινα πλεον πεινανε μονο στα χωρια , στις πολεις παιζει τρελος βλαχονεοπλουτισμος , βλεπεις καραβλαχους κινεζους με πορσε και καγιεν

      Διαγραφή
    3. Που τα είδες αυτά στην Κίνα;;; Έχεις πάει;;; Προφανώς όχι. Έγω την έπισκέπτομαι για δουλειά περίπου 10 φορές το χρόνο. Υπάρχει μια μερίδα πάρα πολύ μικρή που περνάει καλά αλλά η συντρηπτική πλειοψηφία του πληθισμού είναι λίγο πάνω ή κάτω από το όριο της φτώχιας. Σε αυτό οφείλει την ανάπτυξη της. Στην τεράστια δεξαμενή ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΟΥ εργατικού δυναμικού.

      Πόρσε και Καγιέν βλέπεις μόνο σε λίγες πόλεις και σε συγκεκριμένες συνοικίες.

      Και ένα τελευταίο ΕΚΕΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΟΙ ΜΗ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.

      Διαγραφή
    4. Έτσι σου είπε ρε ηλίθιε ο φίλος σου;
      Ε τότε τράβα κι εσύ στην Κίνα "προλετάριε".

      Διαγραφή
  2. Τυχαίνει να εχω παει στην κινα ε και δεν νομιζω να πεινανε μονο στα χωρια.Και οσο για πορσε και καγιεν δεν ειδα πουθενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ από την πολύ μαλακία που σε δέρνει, δεν βλέπεις μπροστά σου.

      Διαγραφή
    2. παντως εχεις τρομερα επειχειρηματα και απο οτι καταλαβαινω μεχρι με το χωριο σου εχεις παει ολο και ολο.Ακου πορσε και καγιεν στην κινα.χαχαχαχαχαχααχα

      Διαγραφή
  3. Ρε μεγάλε πού εξυμνείς την Κίνα,πλάκα μας κάνεις;Αλλά πέρα από αυτό,ποιό κράτος δίνει δικαίωμα για ΤΖΑΜΠΑ διακοπές σε λαθροκαννίβαλους καί παράνομους 'ιθαγενείς';Όταν λέμε μαλακίες να είναι πετυχημένες.....τουλάχιστον...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειδες ρε βλημα να δινει δωρεαν διακοπες σε λαθρο ? δινει σε νομιμους και μονιμους μεταναστες , αντε μαθε να διαβαζεις γιδι

      Διαγραφή
  4. Αν υποτιθέμενα, πούμε ότι πήγαν 38,000 οικογένειες μεταναστών (νόμιμων) σε αυτές της διακοπές. Πόσοι από αυτούς θα σπαταλήσουν χρήμα στα ταβερνάκια της περιοχής ή στις ξαπλώστρες των παραλίων? Πόσοι από αυτούς θα αγοράσουν ένα αναμνηστικό σουβενίρ από τον ελληνικό τόπο που επισκέφτηκαν? Σε άλλες χώρες (όπως από προσωπική εμπειρία στην Αμερική) δίνουν δωρεάν διακοπές με αρκετά περισσότερα κριτήρια όπου ένα από αυτά είναι και προσκόμιση του S.S.N - Social Security Number, και απόδειξη ότι πληρώνεις στο IRS - Internal Revenue Service τις οφειλές σου. Βέβαια μόνο μερικά κοινωνικά επίπεδα αποδέχονται αυτές τις διακοπές γιατί οι περισσότεροι αμερικανς είναι πολύ περήφανοι να πάνε διακοπές τζαπέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω οτι αυτο που θέλει να τονίσει το αρθρο ειναι πόσο πιο εύκολο ειναι για τους αλλοδαπους να παρουν το
      πακετο προσφορων σε σχεση με τους Ελληνες που τους ζητανε ενα καρο χαρτια.

      Διαγραφή
  5. Διαβάζετε ή απλά κράζετε? Δηλαδή αλλοδαπός με άδεια παραμονής, άδεια εργασίας και κρατήσεις όσες εγώ κι εσείς δεν δικαιούται τα ίδια με εμάς? Από που κι ως που? Εμένα ο πατέρας μου σαν μετανάστης είχε καθαρά τα ίδια δικαιώματα με τους γηγενείς. Αλλά εδώ είναι Ελλαδάρα ε???
    Επίσης δεν ζητάνε λιγότερα χαρτιά στους αλλοδαπούς. Ζητάνε τα ίδια με τους Έλληνες (ένσημα, κρατήσεις, βιβλιάρια κ.α.) ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ άδεια παραμονής και άδεια εργασίας.

    Άντε καλά να περνάτε εκεί στη Μανωλάδα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ27 Ιουνίου 2013 στις 9:33 μ.μ.

      Ρε ΒΛΑΚΕΝΤΙΕ "αντιρατσιστή", ΞΥΠΝΑ !!

      ΔΕΝ υπάρχουν νόμιμοι μετανάστες στην Ελλάδα, εκτός από ελαχίστους.

      ΟΛΟΙ μπήκαν παράνομα στην χώρα μας και "νομιμοποιήθηκαν" εκ των υστέρων με κάτι κωλόχαρτα.

      Και ΝΑΙ ΡΕ, εδώ είναι Ελλαδάρα.

      ΔΕΝ θέλουμε την εθνολογική αλλοίωση του πληθυσμού μας.

      ΝΑΙ, είμαστε ρατσιστές και Χρυσαυγίτες.

      ΥΓ - Στην Μανωλάδα, ΑΝΟΗΤΕ, προσλαμβάνουν τους αλλοδαπούς οι "αντιρατσιστές" ΠΑΣΟΚτζήδες, νεοδημοκράτες και ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ εργοδότες.

      Γνωστός ΠΑΣΟΚΤΖΗΣ ήταν ο πιστολέρο της Μανωλάδας.

      Οι Εθνικιστές ΔΕΝ προσλαμβάνουν αλλοδαπούς.

      ΔΕΝ μας ενδιαφέρει ποιοι είναι "νόμιμοι" με τα κωλόχαρτα που αναφέρεις.

      Θέλουμε μια Ελλάδα εθνολογικά ομοιογενή.

      Κατάλαβέ το και παράτα μας.

      Διαγραφή
    2. Ο πατέρας σου δηλαδή ήταν λαθρομετανάστης;Γιατί εδώ ΜΟΝΟ λαθρομετανάστες περνάνε από τα σύνορα (συνήθως από μονοπάτια που τα πληροφορούνται μεταξύ τους από τα κυκλώματα που έχουν φτιάξει) .Και οι αλβανοί ,μόνοι τους τα έλεγαν.Άσε που όσοι υποτίθεται είναι "νόμιμοι" ,οι περισσότεροι με πλαστά χαρτιά είναι.Κρατήσεις δεν τους κάνουν, σπάνια να πληρώσει κάποιος από αυτούς ,ιατροφαρμακευτική περίθαλψη έχουν δωρεάν χωρίς να πληρώνουν κάτι.Για τους αλβανούς αυτά ,που έχουν και προτεραιότητα στα πάντα.Ακόμα και στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς,πρώτα καλύπτουν τις θέσεις με τα δικά τους παιδιά γιατί έχουν προτεραιότητα και αν περισσέψει κάποια θέση ίσως να την δώσουν σε Έλληνα. Όσο για τους υπόλοιπους εισβολείς-λαθρομετανάστες, βιάζουν ,σφάζουν,κλέβουν καθημερινά και αν αντιδράσεις σε κατηγορούν ανεγκέφαλοι όπως εσύ για "ρατσισμό". Ούτε χαρτιά έχουν μαζί τους,γιατί τα ξεφορτώνονται στην Τουρκία,ώστε να δηλώνουν ψεύτικα στοιχεία και ψεύτικες ηλικίες (οι βιαστές όπως το κτήνος στην Πάρο,δήλωσε ανήλικος,το ίδιο και το άλλο καθίκι στην Κέρκυρα που πέταξε την κοπέλα από τον γκρεμό).Άντε ξύπνα από τον ονειρικό κόσμο που ζεις και προσγειώσου στην πραγματικότητα

      Διαγραφή
  6. Συνήθως οι λαθρομετανάστες έχουν προτεραιότητα σε κάθε είδους υπηρεσίες, π.χ., παιδικούς σταθμούς. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν δηλώνουν εισοδήματα και επομένως εμφανίζονται ως άποροι. Πολύ απλά, ξεγελούν το σύστημα των κοινωνικών παροχών πάσης φύσεως, το οποίο σύστημα κρίνει με βάση το οικογενειακό εισόδημα.
    Σημείωση: Άστοχες οι συγκρίσεις με άλλες χώρες, γιατί ποτέ το δίκαιο δυο χωρών δεν είναι ίδιο. Πάντως, όσοι έχουμε ζήσει στο εξωτερικό πολλά χρόνια ξέρουμε ότι οι χώρες αυτές φροντίζουν πρώτα για τους δικούς τους πολίτες. Αυτό επιτάσσει άλλωστε και η λογική. Μόνο στην Ελλάδα έχουμε βάλει την άμαξα μπροστά από το άλογο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών