Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 23, 2013

Η "ισότητα" μεταξύ των ανθρώπων και ο Αριστοτέλης



"Δεν υπάρχει τίποτα πιο άνισο από την ίση μεταχείριση άνισων ανθρώπων"

Αριστοτέλης
 
Η "ισότητα" προϋποθέτει ότι τα μέρη που εξετάζονται ισοδυναμούν μεταξύ τους ως προς μια παράμετρο. Η μπύρα δηλαδή των 330ml «είναι ίση» με το κρασί των 100ml ως προς την τιμή που πωλούνται σε ένα κατάστημα. Ναι λοιπόν σε αυτή την περίπτωση έχουμε ισότητα των εξεταζόμενων αντικειμένων. Αν λοιπόν προχωρήσουμε το επιχείρημα των διεθνιστών περί ισότητας μεταξύ όλων των ανθρώπων θα πρέπει να συμφωνήσουμε τις συνισταμένες που θα εξεταστούν.

Είναι π.χ. ίσοι όλοι οι άνθρωποι απέναντι στη ζωή; Ναι είναι. Είναι ίσοι απέναντι στην ελευθερία; Ναι είναι. Είναι όμως ίσοι ως προς την ικανότητα δημιουργίας πολιτισμού; Σαφώς και όχι. Η Ιστορία και....
τα Μάτια το επιβεβαιώνουν.
Είναι ίσοι ως προς την ικανότητα να παράγουν, να εμπορεύονται και να διοικούν; Ο-Χ-Ι. 
Είναι ίσοι στις αντοχές, στην πολεμική αρετή, τις νοητικές ικανότητες, την ενεργητικότητα; Όχι και πάλι όχι.


Από τα παραπάνω εξάγεται το σαφέστατο, αξιωματικό συμπέρασμα πως η μεγαλύτερη διεθνιστική - σιωνιστικής εμπνεύσεως απάτη είναι η «ισότητα» των Φυλών, σε συνέχεια της Égalité “ της Γαλλικής Επαναστάσης και ταυτόχρονα η τεράστια αγνωμοσύνη των προοδευτικών και φιλελεύθερων απέναντι στη Φύση που τόσο σοφά όρισε στο κάθε Έθνος τα δικά προτερήματα, για να συνεχίζει αρμονικά την ύπαρξη του/της. Μια άθλια προσπάθεια εξόντωσης της Αξιοκρατίας που ευαγγελίζονται πως υπηρετούν, μαζί με την ταυτόχρονη τιθάσευση και ενταφιασμό όλων των συνισταμένων που χρησιμοποιούνται για επιβίωση του ανθρώπου και τη δημιουργία πολιτισμένων κοινωνιών.

Η Φύση όμως πάντα θα νίκα και τα Έθνη πάντα θα υπάρχουν σε πείσμα του "αιώνιου εχθρού".
Για αυτό και ο μοναδικός φωτοδότης και ζωοποιός δρόμος είναι αυτός του Εθνικισμού και της Φυλής. 
Αυτός που εύστοχα υποδεικνύει και ο μεγάλος λόγιος του Ελληνικού πνεύματος Αριστοτέλης.

Η "ισότητα" είναι η καταστροφή των Αρίστων και κατ' επέκταση των δημιουργικών ικανοτήτων των Εθνών. Εμείς θα αντισταθούμε σε αυτό τον εκμαυλισμό του πολιτισμού, ως οι πρώτοι ηνίοχοί του, μέχρι τέλους.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

2 σχόλια:

  1. "Είναι ίσοι ως προς την ικανότητα να παράγουν, να εμπορεύονται και να διοικούν; Ο-Χ-Ι". Εάν κρίνω ότι ως Έλληνες είμαστε παγκοσμίως τελευταίοι στα παραπάνω, σίγουρα ΟΧΙ.
    "Είναι ίσοι στις αντοχές, στην πολεμική αρετή, τις νοητικές ικανότητες, την ενεργητικότητα; Ο-Χ-Ι."
    Εάν κρίνω ότι οι Έλληνες βάζουμε αλλοδαπούς να δουλεύουν σε χειρονακτικές εργασίες για να πίνουμε φραπέ στις καφετερίες τότε από ενεργητικότητα και αντοχές σίγουρα ΟΧΙ. Από νοητική ικανότητα εάν κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος της ικανότητάς μας, σίγουρα ΟΧΙ. Μόνο η πολεμική αρετή απέμεινε που θα φανεί αν την διατηρούμε πλέον (ελπίζω πως ναι).
    "Είναι όμως ίσοι ως προς την ικανότητα δημιουργίας πολιτισμού; Σαφώς και όχι" Εάν κρίνω ότι εμείς οι Νεοέλληνες δεν παράγουμε τίποτα σε σχέση με τους αρχαίους αν και προερχόμαστε από αυτούς σίγουρα ΟΧΙ.
    Συμπέρασμα: Όταν είμαστε προσωρινά παγκοσμίως τελευταίοι αφήστε τα 'γονίδια' και τις 'ανωτερότητες' και δείτε την αλήθεια ότι ο άνθρωπος και γεννιέται αλλά και γίνεται με την σκληρή δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είστε ημιμαθείς και έχετε παρωπίδες και γράφετε ότι σας βολεύει. Κατ' αρχήν απομονώνετε μία ρήση ενός από τους μεγαλύτερους φιλοσόφους της Ιστορίας για να την ερμηνεύετε κατά το δοκούν μπλέκοντας 'σιωνιστικές συνομωσίες', λες και ο Αριστοτέλης μιλούσε για ...Εβραίους. Δεν υπάρχουν λαοί στην σύγχρονη ιστορία που ξέρουν 'να παράγουν, να εμπορεύονται και να διοικούν' και ξέρουμε εμείς που είμαστε πλέον τελευταίοι στο εμπόριο και την παραγωγή; Μιλάτε για αφηρημένες έννοιες όπως οι 'αντοχές'. Αντοχές ως προς τι; Εάν μιλάτε για αντοχή με την έννοια της αερόβιας ικανότητας πιστεύετε ότι υπάρχουν λευκοί που μπορούν να συναγωνιστούν τους Κενυάτες σε ανάλογα αγωνίσματα; Εάν μπερδεύετε την έννοια της 'ενεργητικότητας' (που και αυτή μπορεί να οριστεί) με την π.χ. ταχυδύναμη έχετε σκεφτεί γιατί στον τελικό των 100 μέτρων σε διεθνείς αγώνες είναι όλοι μαύροι; Γιατί επιστημονικά η ανατομία μυών όπως ο τετρακέφαλος αλλά και η αναλογία μυίκών ινών βραδείας και ταχείας συστολής ευνοεί την μαύρη φυλή. Από την άλλη στην μέγιστη δύναμη υπερτερεί η λευκή φυλή (π.χ. έχετε σκεφτεί γιατί δεν υπαρχουν αρσιβαρίστες ή παλαιστές μαύροι;). Όσο για την κίτρινη φυλή, εάν θέλετε προπονηθείτε στο πινγκ πονγκ και παίξτε με έναν Κινέζο για να δείτε εάν προλάβετε να βλέπετε το ....μπαλάκι. Η συνέργεια ματιού-χεριού της κίτρινης φυλής υπερτερεί συν ότι τους ευνοεί ο σωματότυπός τους για τέτοια αθλήματα. Με άλλα λόγια, ισχύει το 'όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι'. Αυτά είναι όλα παραδείγματα που άνετα διαπιστώνει κανείς...με το μάτι όπως λέτε, αλλά μάλλον το δικό σας μάτι βλέπει μόνο ότι θέλει, αφήστε που η υποκειμενική παρατήρηση του ενός δεν ισχύει ερευνητικά. Στην επιστημονική παρατήρηση συγκεκριμένων ερευνητικών γεγονότων θα πρέπει να υπάρχει συμφωνία τουλάχιστον 80% μεταξύ δύο και περισσότερων παρατηρητών που παρακολουθούν το ίδιο γεγονός για να θεωρείται η έρευνα αξιόπιστη, αλλά ούτε και αυτό το γνωρίζετε. Λέτε "Ζήτω η νίκη". Εναντίον ποιων; Εάν εννοείτε τους αριστερούς, τους 'εβραιομπολσεβίκους" όπως λέτε κλπ., θα έλεγα και οι αριστεροί και εσείς να συμμαζευτείτε. Η Ελλάδα στα χάλια που είναι δεν αντέχει εμφυλίους και ξεκαθαρίσματα και όποιος ονειρεύεται 'ανταποδώσεις' σε αντιπάλους ασελγεί στο πτώμα της χώρας που με αυτές τις νοοτροπίες που κουβαλάτε δεν έχει κανένα μέλλον. Τι θα γίνει επιτέλους με την διχόνοια σε αυτήν την χώρα; Από την αρχειότητα οι πόλεις κράτη της Ελλάδας σκοτώνονταν μεταξύ τους και όταν ερχόταν ο Πέρσης ενώνονταν προς στιγμή για να κάνουν ιστορικά θαύματα και να ξανακάνουν πάλι τα ίδια. Σας αρέσει αυτό να επαναλαμβάνεται διαχρονικά; Επιτέλους μεγαλώστε και ωριμάστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών