Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 09, 2013

Εν ελλάδι εβραίοι..."Δεν ξέρουμε τι Θα σκεφτείτε, αλλά κάντε κάτι να εξαφανιστούν οι Χρυσαυγίτες"

Ολόκληρη η ανακοίνωση/επιστολή των εν Ελλάδι εβραίων που έφτασε σε όλα τα πολιτικά κόμματα, πλην Χρυσής Αυγής, έχει ως εξής:

Η άρνηση του Ολοκαυτώματος από βουλευτή της Χρυσής Αυγής, από το βήμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου προσβάλλει το ίδιο το Ελληνικό Κοινοβούλιο το οποίο, το 2004, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει την Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος, όπως ακριβώς έχει θεσπιστεί από τον ΟΗΕ και από όλα τα πολιτισμένα έθνη που δεν θέλουν να ξεχάσουν.
Η άρνηση του Ολοκαυτώματος από ....
βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου αποτελεί προσβολή στους αγώνες των Ελλήνων εναντίον του Ναζισμού, προσβολή στη μνήμη εκείνων που έπεσαν υπερασπιζόμενοι την ελευθερία, την αξιοπρέπεια και την ανθρωπιά απέναντι στη χιτλερική βαρβαρότητα, προσβολή προς τα θύματα των βιομηχανοποιημένων θαλάμων αερίων, όπου βρήκαν φρικτό θάνατο 6 εκατομμύρια Εβραίοι αδελφοί μας και ανάμεσά τους 70.000 Έλληνες Εβραίοι για το μόνο λόγο ότι γεννήθηκαν Εβραίοι.
Είναι ταυτόχρονα προσβολή στη μνήμη εκείνων που αγωνίστηκαν για τη διάσωση Ελλήνων Εβραίων συμπατριωτών τους, πρωτοστατούντος του επί Κατοχής Αρχιεπισκόπου Αθηνών Δαμασκηνού.
Η άρνηση του Ολοκαυτώματος, μέσα στο ίδιο το προπύργιο της Ελληνικής Δημοκρατίας, αποδεικνύει ότι η ίδια η Δημοκρατία πρέπει να θωρακιστεί νομοθετικά απέναντι σε όλους αυτούς που την επιβουλεύονται.
Κατά συνέπεια, είναι απαραίτητο σήμερα περισσότερο από ποτέ, όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις του Κοινοβουλίου μας να συναινέσουν στη νομοθέτηση νόμου που θα δείχνει μηδενική ανοχή στη ρατσιστική βία, στην ξενοφοβία, στον αντισημιτισμό και θα κηρύσσει έκπτωτους του Βουλευτικού αξιώματος τους αρνητές του Ολοκαυτώματος.

Η άρνηση του Ολοκαυτώματος αποτελεί προτροπή στην επανάληψη του ειδεχθέστερου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας.
Κατά συνέπεια οι αρνητές του Ολοκαυτώματος δεν μπορούν να έχουν θέση στο Κοινοβούλιο μιας δημοκρατικής χώρας στην Ευρώπη.
Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, ζητά από την Ελληνική Βουλή να αποδοκιμάσει και να απομονώσει τους αρνητές του Ολοκαυτώματος, γιατί ιδέες και πρακτικές ρατσισμού, μισαλλοδοξίας και αντισημιτισμού εντός της Εθνικής Αντιπροσωπείας, θέτουν σε κίνδυνο την ίδια τη Δημοκρατία
Υ.Γ.1
Από πού άραγε αντλεί το θράσος ο "περιούσιος" και ζητά να εκπίπτει του βουλευτικού αξιώματος ένας εκλεγμένος βουλευτής επειδή πολύ απλά δεν είναι μαριονέτα των εβραίων...;!

Υ.Γ.2
Για τα ειδεχθή εγκλήματα των Αμερικανοσιωνιστών και των ισραηλινών στη Μέση Ανατολή έχουν να μας πουν κάτι οι εβραίοι "φιλοξενούμενοί" μας;

Υ.Γ.3
Μισαλλοδοξία "κύριοι" έχετε κατανοήσει τι ακριβώς σημαίνει..; Από πού και ως πού οι Έλληνες να ζηλέψουν τη "δόξα" κάποιού άλλου...Πόσο μάλλον τη δική σας;

Υ.Γ.4
Αλήθεια με αυτή τη διάταξη που σας επιτρέπει ως "κράτος εν κράτει" να εισπράττετε φόρους για λογαριασμό των ομόφυλών σας θα μας εξηγήσετε τι συμβαίνει..; 

Υ.Γ.5
"Γεννήθηκαν εβραίοι"..Ωπ καρφωθήκατε! Δηλαδή εβραίος είναι φυλή και όχι θρήσκευμα;! 

18 σχόλια:

  1. Η Ελλάς είναι λευκή, άνευ τελετουργικής (ρατσιστκής) περιτομής και η Ευρώπη Ελληνική.

    Στο καλό και να γράφετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΖΗΤΑΝΕ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΑΡΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ!ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ! ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ,ΘΑ ΥΨΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΚΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προβληματίζομαι δέν το κρύβω (είμαι καί μεγάλος άνθρωπος} όταν με το καλό βγή η Χ.Α. πρώτο κόμμα θά μάς αφήσουν σε χλωρό κλαρί ή θά ξεσηκωθεί όλο αυτό τό εβραιομπολσεβίκικο συνοθήλευμα καί θά αρχίση να επιδίδεται σε βανδαλισμούς καί ό,τι άλλο νοσηρό με ό,τι συνεπάγεται γιά τήν τάξη τής χώρας μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για το ολοκαύτωμα (;) θα μπορούσαν να διαβάσουν οι εβραίοι κάτοικοι της Ελλάδος, το βιβλίο του ομόθρησκου και συμπατριώτη τους Ροζέ Γκαρωντύ "Θεμελιώδεις Μύθοι της Ισραηλινής Πολιτικής" και να κόψουν τις 'μα@@κίες'.
    Για τον ρατσισμό (των Εβραίων) ειδικά κατά των Ελλήνων ας διαβάσουν το Ταλμούδ και το βιβλιο "Η Πορεία ενός Λαου μέσα απο τις Εθνικές του Τραγωδίες 300πΧ - 2000μΧ" Εκδόσεις ΔΙΟΝ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κράτος έχετε ρε καρκινώμα του κόσμου. Εαν δεν σας αρέσει η Ελλάς αει στον γερο διάολο που έλεγε και ο θείος μου. Είστε ανεπιθύμητοι γιατί δεν ήσασταν ποτέ Ελληνες ουτε ποτέ θελήσατε να γίνετε τουλάχιστον σωστοί υπήκοιοι αυτού του κράτους. Πάντοτε υποστηρίζατε τους εχθρούς της Ελλάδος και θέλατε (και το πετύχατε) να έχετε μόνο δικαιώματα και ποτέ υποχρεώσεις. Αντε λοιπόν στο Ισραήλ να ξεβρωμίσει η χώρα απο τις ραδιουργίες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι καιρός να διαλυθεί το ΚΙΣ και 7 ή 8 ισραηλιτικές κοινότητες, που έχουν την μορφή του ΝΠΔΔ.
    Άμεση απέλαση των 5000 εβραϊκών παρασίτων στο Ισραήλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΚΑΙ ΙΔΙΟΜΟΡΦΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ . ΜΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩΝΤΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ...ΘΥΜΑΤΑ !!
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΤΗΝ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΓΝΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυριοι περιουσιοι να πατε στο κρατος σας, για οσο καιρο εχετε φασισμο στη σκεψη σας και στα λογια σας και δεν ανεχεστε την ελευθερια της γνωμης των αλλων.

    Εδω ειναι Ελλαδα και εχουμε δημοκρατια και θα πιστευουμε οτι νομιζουμε εμεις και οχι οτι θελετε εσεις να μας επιβαλετε.....

    Σε ενα συμφωνουμε μαζι σας. Στο οτι διαφωνουμε.

    Εμενα παντως δεν θα μου λειψετε.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ!!!!!ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ!!!!ΕΛΛΑΣ ΤΟΠΟΣ ΦΩΤΟΣ !!!ΕΛΛΑΣ ΤΟΠΟΣ ΗΛΙΟΥ!!!!ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα ρε μεγαλε,να μην τα λεω μονο εγω!!!!

      Διαγραφή
  10. ..ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙ ΟΙ XAAXMIKOI ΠΕΡΙΤΜΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΙΣΕ (ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΥΝΑΝ&ΜΑΛΑΧΙΑ) ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ X.A ΕΚΤΟΣ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΛΛΟΦΥΛΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ & ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ""ΦΙΛΙΞΕΝΟΥΜΕ"" ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ..ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΑ TALMOYD ΠΟΥ ΒΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΙ ΑXΑΣΒΕΡΟΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΥΣ ΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΣΙΧΤΙΡΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΓΙΑΧΒΕ ΣΑΣ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κυρίες και κύριοι και τα εβραικα γκοιμ μια μικρή έρευνα στο δίκτυο περί ΝΌΜΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΣΊΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΈΜΑ " ΣΚΛΆΒΟΙ" ΣΤΟ ΙΣΡΑΉΛ ,θα φριξετε για τους υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.......δεν χάνετε και τίποτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ...ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ , ΝΕΟΝΑΖΙ , ΦΑΣΙΣΤΕΣ , ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ...ΠΑΚΕΤΟ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΣΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1. Το 1939, υπήρχαν σχεδόν 15.700.000 Εβραίοι στον κόσμο. * Μετά από τον Δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο ο αριθμός είχε ανέλθει σε πάνω από 18.000.000 Εβραίους. * *Αυτό σημαίνει ότι από τα 15.700.000 αρχικών Εβραίων στον πλανήτη, 6.000.000 δηλητηριάστηκαν με αέρια, αφήνοντας μόνο 9.000.000. Κατόπιν, ο παγκόσμιος εβραϊκός πληθυσμός αναπήδησε και διπλασιάστηκε σε πάνω από 18.000.000 μέσα σε λιγότερο από εννέα έτη.
    2. Από την αρχή, υπήρχαν τα ΕΞΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, εκ των οποίων τα 4.000.000 δηλητηριάστηκαν με αέρια στο Auschwitz. Κατόπιν, το 1989 αναγνωρίσθηκε επισήμως ότι μόνο 1.5 εκατομμύρια δηλητηριάστηκαν με αέρια στο Auschwitz, μια διαφορά 2,5 εκατομμυρίων το λιγότερο. Αλλά κάπως τα ΕΞΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ παρέμειναν, ακόμα κι αν ποτέ δεν βρέθηκε η αντικατάσταση του αρχικού αριθμού.
    3. Συγχρόνως, ο διευθυντής του κρατικούμουσείου του Auschwitz Δρ Franciszek Piper, ανήγγειλε ότι η αποκαλούμενη αίθουσα αερίου κατασκευάστηκε από τους Σοβιετικούς μετά τον πόλεμο.
    4. Ο διεθνής Ερυθρός Σταυρός εξέθεσε ότι λιγότερο από 300.000 ανθρώπων όλων των υπηκοοτήτων πέθανε στα γερμανικά στρατόπεδα από όλες τις αιτίες, συμπεριλαμβανομένων των γηρατειών. Και αυτοί, μόλις περισσότερο από το ήμισυ ήταν Εβραίοι. Οι περισσότεροι από αυτούς πέθαναν από διάφορες τυφοειδείς επιδημίες που προκλήθηκαν από την εμπόλεμη περίοδο , οι οποίοι απαίτησαν πολλές ζωές—συμπεριλαμβανομένων εκείνων των γιατρών, νοσοκόμων και του διοικητικού προσωπικού των στρατοπέδων!
    5. Αλλά ακόμη και αυτοί οι θάνατοι ήταν πάρα πολλοί για τις γερμανικές αρχές. Στις 8 Δεκεμβρίου του 1942,ο Heinrich Himmler, προϊστάμενος διοικητής όλων των κρατήσεων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης , εξέδωσε μια εντολή δηλώνοντας κατηγορηματικά: "Τα ποσοστά θανάτου στα στρατόπεδα πρέπει να μειωθούν οπωσδήποτε."
    6.Σε όλη την υπό γερμανική κατοχή Ευρώπη υπήρξαν 2.400.000 Εβραίοι. Κατόπιν του πολέμου , 3.800.000 Εβραίων απαίτησε τα οφέλη "επιζώντων" από τη Γερμανική κυβέρνηση.
    7. Ήταν ένα θαύμα. Σύμφωνα με τη New York Times της Κυριακής της 4ης Ιανουαρίου του 1987 , ο εορταζόμενος επιζών Elie Wiesel ανακάλεσε "την ημέρα που οι Σοβιετικοί έφθασαν στο Auschwitz." Κατόπιν, σε μια ομιλία στην Λέσχη Εθνικού Τύπου στην Ουάσιγκτον, δημοσιευμένη από το Εβραϊκό Πρακτορείο Τηλεγράφων στις 11 Απριλίου του 1983, είχε μια διαφορετική ανάμνηση. Σημείωσε ότι ήταν "ένας από τους επιζώντες που απελευθερώθηκαν στο Dachau από τον ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ στρατό" στις 15 Απριλίου του 1945— και έγινε έτσι ο μόνος αιχμάλωτος πολέμου ο οποίος απελευθερώθηκε από δύο διαφορετικά στρατόπεδα στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.
    8. Το 1948 εμφανίστηκε μια ιστορία για ένα ατυχές εβραϊκής καταγωγής κορίτσι που απεβίωσε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης . Γράφτηκε με ένα στυλό διαρκείας, <> η οποία εμφανίστηκε στην αγορά πολύ μετά τον πόλεμο. Αυτό είναι το περιβόητο "Το ημερολόγιο Αννας Φρανκ"!

    * Η αμερικανική εβραϊκή Επιτροπή αναφέρει έναν αριθμό 15.688.259.
    ** Η εβραιοκρατούμενη εφημερίδα New York Times στις 22 Φεβρουαρίου 1948, χρησιμοποιεί τον αριθμό 18.700.000. Όταν ο Ερυθρός Σταυρός πήρε συνέντευξη από χιλιάδες απελευθερωμένους τρόφιμους στρατοπέδων στο τέλος του πολέμου, ρωτώντας εάν μπορούσαν να βεβαιώσουν τις υποτιθέμενες "δηλητηριάσεις από αέρια" η απάντηση ήταν παγκοσμίως αρνητική. Σύμφωνα με το έγγραφο του IRC # 9925, Ιούνιος, 1946: "Οι κρατούμενοι δεν έχουν μιλήσει για τους ίδιους τους εαυτούς τους."

    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γράφτηκε με ένα στυλό διαρκείας. Τεχνολογία η οποία εμφανίστηκε στην αγορά πολύ μετά τον πόλεμο

      Διαγραφή
  14. Αυτά τα αποβράσματα ουδέποτε εξέδωσαν έστω και μια μικρή ανακοίνωση για την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και της Φράκης, για τις σφαγές των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, για την σφαγή του Διστόμου, για τη γενοκτονία των Αρμενίων, για τα δεινά τόσων δεινοπαθούντων ανά τον κόσμο. Το μόνο που τους νοιάζει είναι πως να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι οι 150.000 έγιναν 6.000.000. Στον αιώνα τον άπαντα! Με τίποτα! Όση τρομοκρατία και να επιβάλλετε, όση παραχάραξη και να κάνετε, όσα αρχεία και να αλλοιώσετε, δεν θα μπορέσετε να μας κάνετε να σας δούμε σαν θύματα. Όλη η υφήλιος ξέρει τι είσαστε και τι κάνετε. Γιαυτό δεν είστε αποδεκτοί πουθενά στον κόσμο. Όλοι σας σιχαίνονται και αηδιάζουν με το που σας βλέπουν και ακούν τις σαχλές προπαγάνδες σας για ολοκαυτώματα που κι εσεις οι ίδιοι τα αμφισβητείτε. Και μην αυταπατάσθε. Ειστε μισητοί. Προκαλείτε αναγούλα. Πετύχατε τα ακριβώς αντίθετα με τις βρωμερές πολιτικές και τις αλχημίες των ορθοδόξων ραββίνων σας. Οι φωνές και οι ενώσεις αμφισβήτησης του μορφώματος που αποκαλείτε ολοκαύτωμα αυξάνονται ολοένα και περισσότερο παγκοσμίως. Ως πότε νομίζετε οτι θα ανέχεται ο κόσμος τη σαπίλα σας? Οι καιροι άλλαξαν. Ειναι καιρός να κλειστείτε στις συναγωγές σας και να απολαύσετε τη χάβρα σας. Ξυπνήστε από τον βαθύ σας λήθαργο.

    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μήπως μπορούν νά μάς πούν οί εβραίοι καί οί απανταχούν παρατρεχάμενοί τους , γιατί πρέπει υποχρεωτικά καί διά ροπάλου , νά αναγνωρίσουμε τό ..ολοκαύτωμα τους ????
    Εχετε ξαναδεί πουθενά στόν κόσμο κανένα άλλο λαό νά μεθοδεύει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ νά τού αναγνωρίσουν ΟΛΟΙ οί άλλοι λαοί κάτι ανάλογο δικό του , ποινικοποιώντας μάλιστα τυχούσα άρνηση του ...?????
    Μόνο μέ τούς Εβραίους συμβαίνει αυτό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σκουλήκια εβραίοι, εσείς και τα βρωμερά σας βιβλία ταλμούδ, δευτερονόμια κα. να πάτε στο διάολο. Τα διαβάζουμε και ξέρουμε τι σαπίλα κρύβεται μέσα σας. Δεν μας νοιάζει το ψευτολοκαύτωμά σας. Να τα βρήτε με τους γερμανούς. Εμάς μας νοιάζουν τα εγκλήματα που έχετε διαπράξει εναντίων της χώρας μας και γι αυτά σας σιχαινόμαστε. Είστε δουλοπρεπής λαός. Πλιατσικολόγοι, και γιδοβοσκοί. Απολίτιστοι και χυδαίοι. Ερμαια των ραββίνων και των παθών σας. Εδώ ειναι χώρα αυτοκρατόρων, φιλοσόφων και ηρώων. Ο Ελληνισμος θα είναι για πάντα το αγκάθι σας και ποτέ δεν θα τον νικήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών