Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 08, 2013

Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

parisriots1
Πολιτικός αναβρασμός επικρατεί στη Γαλλία, μετά τον θάνατο του ακροαριστερού “antifa”, Κλεμάν Μερίκ, σε συμπλοκή με εθνικιστές. Η συμπλοκή έγινε στην περιοχή Σεν Λαζάρ, όταν ομάδα εθνικιστών δέχθηκε την επίθεση ακροαριστερών. Μετά το επεισόδιο, συνελήφθησαν 7 άτομα, εκ των οποίων αυτός που κτύπησε αμυνόμενος –όπως υποστήριξε- τον Μερίκ είπε ότι δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει, αλλά αυτός πέφτοντας χτύπησε το κεφάλι του στο πεζοδρόμιο.

Άλλωστε, όσο λυπηρός κι αν είναι ο χαμός ενός νέου ανθρώπου, σύμφωνα με τον καθεστωτικό τύπο, το θύμα δεν ήταν και κανένας… ειρηνιστής: «Ο Κλεμάν ανήκε σε μια ομάδα αριστερών ακτιβιστών η οποία συγκρούεται πολλές φορές στους δρόμους με τους οπαδούς της άκρας δεξιάς.».

Ευκαιρία, βρήκαν από το γεγονός αυτό οι......
καθεστωτικοί και διακήρυξαν ότι θα θέσουν εκτός νόμου τις εθνικιστικές οργανώσεις.  Μάλιστα, κάποιος Μανουέλ Βαλς που είναι υπουργός Εσωτερικών της (αντεθνικής και αντιλαϊκής) σοσιαλιστικής κυβέρνησης Ολάντ δήλωσε με στόμφο πως: «Η Δημοκρατία δεν θα δείξει έλεος και θα πολεμήσει τις αηδιαστικές ιδέες που μας θυμίζουν τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας μας. Θα το κάνουμε, χωρίς αμφιβολία, αλλά χρειάζεται λίγος χρόνος, πολλή αποφασιστικότητα,  μέθοδος και σεβασμός στις διαδικασίες. Δυστυχώς, αυτές οι οργανώσεις αριθμούν  εκατοντάδες  ανθρώπους, πολύ βίαιους, ρατσιστές, αντισημίτες και ομοφοβικούς  οι οποίοι αμφισβητούν την κυριαρχία της Δημοκρατίας και θέλουν να την ανατρέψουν».

Ωστόσο, όταν του ετέθη το θέμα της διάλυσης «όλων των βίαιων οργανώσεων , τόσο της άκρας δεξιάς όσο και της άκρας αριστεράς», ο Μανουέλ Βαλς ζήτησε......................

συνέχεια στο ETHNIKISMOS

3 σχόλια:

  1. Νομίζω ότι οι μόνοι που δεν κατανοούν πλέον ότι αποτελούν την ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ και την αυτούσια καθαρόαιμη μορφή του "ήθους" του διεθνούς καθεστώτος είναι τα ίδια τα αναρχοκομμουνιστικα μιάσματα, κάτι που σίγουρα δεν μπορεί να ειπωθεί για την ηγεσία τους βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπως πάντα, μεστός, περιεκτικός και αναλυτικός ο λόγος της αχριστεράς. Μονον υβρεις προς τους Ελληνες σχολιαστές απο τους οπαδούς της εβραϊκής πνευματικής ψώρας.

      Διαγραφή
  2. O Mανουέλ Βαλς είναι Καταλανός και όχι Γάλλος. Ανήκει στην κατηγορία των λαθρομεταναστών που ευδοκίμησαν στην εβραιοκρατούμενη Γαλλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών