Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 03, 2013

Βούλτεψη: "Αρνούμαι τον έλεγχο επειδή......είμαι βουλευτής του "συνταγματικού τόξου" "!!!

Το πρώτο περιστατικό ανυπακοής στο Προεδρείο της Βουλής, και προσωπικά τον Μεϊμαράκη είχαμε από βουλευτή της....Νέας Δημοκρατίας και όχι της Χρυσής Αυγής όπως συστηματικά προπαγάνδιζαν τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Η βουλευτής Σοφία Βούλτεψη προσερχόμενη στη Βουλή και φτάνοντας στην πύλη υποχρεώθηκε από τον αστυνομικό να ελεγχθεί για περίπτωση που οπλοφορεί.
Εκείνη όμως με τη θρασύτητα και την αλαζονεία που διακρίνει όλους τους πολιτικούς ταγούς του "συνταγματικού τόξου" αρνήθηκε σθεναρά, περνώντας τη φρουρά.

Ο διάλογος ήταν ο εξής:

Αστυνομικός: Ξέρετε, ισχύει το μέτρο

Σοφία Βούλτεψη: Να....
ξεισχύσει

Ο αστυνομικός, ετοιμάζει αναφορά για να την παραδώσει στον φρούραρχο.


Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για το περιστατικό έχει ως εξής:

"Ο πρόεδρος της βουλής, που δήλωνε ότι δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του, γιατί δεν πέταξε έξω από τη βουλή την αναιδέστατη και προκλητική νεοδημοκράτισα Βούλτεψη; Μήπως γιατί ανήκουν στο ίδιο κόμμα; Και γιατί δεν εκλήθη άμεσα ο φρούραρχος για να εφαρμόσει τον κανονισμό; Τι περιείχε τελικά η τσάντα της Βούλτεψη και δεν έπρεπε να ελεγχθεί από τους αστυνομικούς; Να πάψει επιτέλους αυτό το αίσχος με τις βουλευτίνες της ΝΔ, που τη μία προσβάλουν αστυνομικούς και αρνούνται τους προβλεπόμενους ελέγχους και την άλλη προσέρχονται στην ολομέλεια και στις επιτροπές σε κατάσταση μέθης."

Υ.Γ.
Προ ημερών η νταής πολιτικός αρθρογραφούσε σε ασήμαντης επισκεψιμότητας site, που έχει  κρατική διαφήμιση όμως!, για την ανάγκη να εφαρμοστεί νόμος που θα περιορίζει τους "νταήδες", τα "νταηλίκια" και τους "μπράβους" της Χρυσής Αυγής.
Τραγική ειρωνεία!!!




5 σχόλια:

  1. Το πρωι φευγοντας για την καφετερια "Βουλη", μεσα στην τσαντα της πεταξε γρηγορα τα κλειδια το τηλεφωνο κ.α, αλλα μπερδεψε το κραγιον με ενα dildo. Πως να την ανοιγε μετα? Αγρια γιδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μηπως ειχε τα νταφου της η θειτσα;;;;;;;;
      Οι μισοι Βουλευτες μας ειναι πρεζονια του κερατα !

      Διαγραφή
  2. Το φαιδρό φιλοσιωνιστικό τόξο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξοφλήσανε. Ο Σαμαράς μετράει τις μέρες ανάποδα και θα συνεχίσει να τις μετράει από την κρεμάλα στο Γουδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O πατέρας της Βούλτεψη ήταν από τα μεγαλύτερα κομμουνιστικά καθάρματα. Τραυματίστηκε σε επίθεση του ΕΛΑΣ εναντίον του ΕΔΕΣ. Αντί να εκτελεσθεί απελευθερώθηκε το 1954.
    Έγινε στέλεχος της ΕΔΑ και διευθυντής της ΑΥΓΗ. Στα μέσα της δεκαετίας του ΄60 προσεχώρησε στην συμμορία Μητσοτάκη και κατέστη μέλος της λεγομένης αποστασίας.

    Μεταπολιτευτικώς εδήλωνε « βασιλοκομμουνιστής» και έγινε στέλεχος σε αστικοδημοκρατικές φυλλάδες Απογευματινή και Ελεύθερος Τύπος.

    Η Βούλτεψη, στενή φίλη της Μπακογιάννη,ανήκει στην αυλή του αρχιμαφιόζου Μητσοτάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών