Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 11, 2013

ΟΙ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΤΟΥ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ!

df0adbd12a2c444f8cb480b143912b26_MΠανικός και τρόμος έχει πέσει στο σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα της δυστυχίας μας από την τρομακτική άνοδο της Χρυσής Αυγής. Και το μεγαλύτερο πρόβλημα απ’ όλα τα κόμματα-πτώματα του κατεστημένου, το έχει η ΝΔ, η οποία βλέπει με τρόμο τους τίμιους πατριώτες που την ψήφιζαν να την εγκαταλείπουν και να έρχονται στο φυσικό τους χώρο: στην Χρυσή Αυγή.

Έτσι, μόλις ανακοινώθηκε η πραγματοποίηση της 1ης Γιορτής Ελληνικής Νεολαίας στην Καλαμάτα, στις 3-4 Αυγούστου, η ψοφοδεξιά ΝΔ επιχείρησε να κινητοποιήσει  κάποια υπολείμματα παρακρατικών συμμοριών, καθώς και τα κόμματα των νοσταλγών των σφαγέων Στάλιν και Τσαουσέσκου, για να εκτοξεύσουν απειλές ότι «δεν θα επιτρέψουν» κ.τ.λ. Επειδή, όμως, στη συγκεκριμένη περιοχή οι.....
κονσερβοκούτηδες της αριστεράς (και της… προόδου) είναι μια θλιβερή και ασήμαντη μειοψηφία, η οποία δεν μπορεί να τρομάξει κανέναν, μπήκαν σε ενέργεια τα… μεγάλα δημοκρατικά μέσα. Λεπτομέρειες γράφει στο χθεσινό της πρωτοσέλιδο θέμα η (φιλική προς τον φον Αντωνάκη…) τοπική εφημερίδα «Ελευθερία». Ιδού, λοιπόν, οι… δημοκρατικές μέθοδοι που χρησιμοποιεί το κόμμα που μαζί με το ΠΑΣΟΚ πούλησε την πατρίδα και εξαθλίωσε τους Έλληνες:

«Η δημοσκοπική έκρηξη της Χρυσής Αυγής που αγγίζει το 15% των ψηφοφόρων, προκαλεί ιδιαίτερο φόβο στη Νέα Δημοκρατία και εκπονούνται σχέδια αντιμετώπισης του φαινομένου. Ένα από αυτά είναι η πάση θυσία ματαίωση του πανελλήνιου φασιστικού φεστιβάλ που έχει προγραμματίσει η Χρυσή Αυγή για τις 3 και 4 Αυγούστου στην Καλαμάτα. Για το σκοπό αυτό ασκούνται ασφυκτικές πιέσεις στο γενικό γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας Μαν. Αγγελάκα, να πάρει πίσω την υπογραφή του με την οποία ενέκρινε την ομόφωνη απόφαση του Λιμενικού Ταμείου για να γίνει στο άλσος του Λιμενικού το εν λόγω φεστιβάλ.
Με το σκεπτικό ότι θα γεμίσει η Καλαμάτα φασίστες από όλη την Ελλάδα (και ενδεχομένως μέλη “αδελφών” ναζιστικών οργανώσεων από διάφορες χώρες)  που θα προκαλέσουν επεισόδια, τα οποία θα πλήξουν τον τουρισμό και παράλληλα θα δυσφημήσουν διεθνώς την πόλη, κάποιοι επαγγελματίες της πόλης κυρίως προσκείμενοι στη ΝΔ, ασκούν πιέσεις προς κάθε κατεύθυνση για να ματαιωθεί η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής.
 Ανάλογες πρωτοβουλίες εκτός της ΝΔ έχουν αναληφθεί και από τα άλλα κόμματα της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης. Παράλληλα εντείνονται οι αντιδράσεις οργανώσεων και φορέων (ακόμη και πέραν της Μεσσηνίας), που ετοιμάζουν κινητοποιήσεις ματαίωσης της φασιστικής εκδήλωσης. Στη ΝΔ όμως το θέμα είναι περισσότερο φλέγον διότι η πρόκληση της Χρυσής Αυγής μέσα στο… σπίτι του Σαμαρά, δημιουργεί πρόσθετα προβλήματα. Θεωρείται επίδειξη ισχύος απέναντι στον ίδιο τον πρωθυπουργό στην οποία η ΝΔ θα πρέπει να απαντήσει. Με την πίεση στον Αγγελάκα όμως για να άρει την υπογραφή του τα πράγματα περιπλέκονται και είναι αντιφατικά καθώς άλλα κόμματα και νεολαίες έχουν κάνει διαχρονικά χρήση του πάρκου Λιμενικού. Τελευταία φεστιβάλ που έγιναν ήταν το Αντιφασιστικό και της ΚΝΕ, ενώ η νεολαία του ΚΚΕ το έχει ζητήσει και για το φετινό της φεστιβάλ το Σεπτέμβριο.».
(ΥΓ): Ότι κι αν κάνουν, ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!

6 σχόλια:

  1. ΟΣΟ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΙ. ΘΑΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "...τα πράγματα περιπλέκονται και γίνονται αντιφατικά..." ομολογεί το ίδιο το άρθρο. Δηλαδή ομολογεί την κατάργηση της δημοκρατίας και τη φίμωση του Ελληνικού Λαού με τεχνάσματα εκ μέρους της ΝΔ. Ομολογεί τη σχιζοφρένεια των επιχειρημάτων του λεγόμενου "δημοκρατικού τόξου" που με τις εκατοντάδες ειδικούς συμβούλους, δεν μπορούν να διατυπώσουν μια συνεπή πολιτική εναντίον της ΧΑ. Κάθε τι που κάνουν, λένε ή γράφουν φέρνει χιλιάδες ψηφοφόρους της ΝΔ προς τη ΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανένας δέ θά ήθελε νά βρίσκεται στή θέση του Αντωνάκη ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγάλο το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα καθεστωτικά αποστήματα, φυσικά και το πρόβλημα δεν είναι η παιδεία που έχει παραδοθεί στα κομμουνιστικά καθιζήματα εδώ και 40 χρόνια, δεν είναι τα δεκάδες και με κρατική επιχορήγηση φεστιβάλ του εβραιομπολσεβικισμου και των εγχώριων κομμουνιστικών αποβλήτων δεν είναι τα συνεχιζόμενης υπάρξεως "καταργημένα" αναρχοκομμουνιστικα άσυλα στα "πανεπιστημιακά" εκμαυλιστηρια του καθεστώτος, δεν είναι οι δεκάδες ένοπλες συμμοριες των εβραιομπολσεβικων κατά την μεταπολιτευτική περίοδο, δεν είναι ότι είναι πρώτο στις δημοσκοπήσεις ενα εβραιομπολσεβικικο οίδημα νοσταλγών του ΜΑΟ του Τσαουσέσκου και όλων των κόκκινων κοπράνων των τελευταίων 100 ετών ένα μόρφωμα φανατισμένων ανθελλήνων "αντικαπιταλιστων" διεθνιστών , το πρόβλημα είναι το εθνικιστικό φεστιβάλ φυσικά!

    Είναι απολαυστικό να δείχνει το πόσο ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΣ υπήρξε εν τέλει το μπολσεβικοκαπιταλιστικο μεταπολιτευτικό σύστημα.

    ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΑΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φασιστικό ξεφασιστικό, αυτά είναι τρίχες κατσαρές.
    Ο Μεταξάς έστησε ένα υπέροχο κοινωνικό κράτος και προάσπισε αμυντικά την Ελλάδα και σε επιτελικό επίπεδο αλλά και με τη συνδρομή των εφεδρειών.

    Οι "δημοκράτες" που έχουν κάνει την Ελλάδα ηνωμένα αφροασιατικόσοβιετικά εμιράτα, με την ανεργία να χτυπάει κόκκινα και τους νέους 30ρηδες πτυχιούχους μαραμένα άνθη αντί για παραγωγικούς πολίτες, να πάνε να γ....νε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μην κανετα το φεστιβαλ θα πεσουνσ φαπες πολλες!!!!!παλι θα τρεχετε με τα ποδια στην πλατη κακομοιρα φασιστακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών